2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem azért, de bárki is ismeri a srácot? vagy olyan embert, aki ismeri? Nem hinném, ezek a fantasztikus cikkek meg... Nem mondom, hogy nincs benne igazság, de annyira áll közel az igazsághoz, mint a hazugsághoz. De ha mégis így lenne, kit érdekel, hogy milyen személyiségű, amíg a csapat hasznára válik. Inkább nézem (nézném) ezt a gyereket a flegmaságával és a maga zsenialitásával, mint mondjuk Pedrot, hogy gólt nem lő, töketlenkedik, de olyan gyönyörű személyisége, hogy lerí róla az alázat.Barcaman14 írta: Deulofeunál eddig nem sikerült elérni a kitűzött célt és ez már egyre nehezebb feladat lesz. Ebből kifolyólag több esélyt látok arra, hogy ez nem teljesen fog sikerülni és lehet, hogy hatalmas tehetség, de itt sem most, sem 5 év múlva nem lesz szükség egy nagyképű, ki vagyok én figurára. Legalábbis remélhetőleg a klub szellemisége soha nem fog ebbe az elindulni.
Tényleg remek iromány a srác helyzetéről, lehetőségeiről.shutterisland írta:deulofeuról egy kis olvasnivaló.
sok érdekesség van benne, jó, és tartalmas írás.
kötelező.
Egyetértek, annyi különbséggel hogy én biztos vagyok benne, hogy Song lenne a jobb megoldás. Ibrának tényleg gyerekjáték lesz Bartra, szegény még a Celta ellen is olyan bizonytalan volt hogy rossz volt nézni sokszor. Persze ezt simán lehet a meccshiány számlájára írni, de én sokkal nyugodtabb lennék ha Song lenne ott a khv poszton a visszavágón.shutterisland írta:szerintem song semmivel sem lenne rosszabb hátul, mint bartra.
bartrától eddig semmi meggyőzőt nem láttam...
10-20 percet simán kaphat, hacsak nem lesz az a szituáció, mint a Celta Vigo ellen.shutterisland írta:hát ajánlom is, hogy cserélje be, főleg, ha vezetünk is.
egyrészt tudtommal messi és pedro nem lesz, másrészt pedig a kulcsjátékosokat amúgy is lehetne pihentetni, nem olyan fontos meccs ez, hogy a párizsiak elleni visszavágó elé helyezzük.
Bartra talán valamivel gyorsabb Songnál, illetve a levegőben magabiztosabb, szóval a szögleteknél, beíveléseknél jobban a csapat hasznára lehet, Songnak meg a tapasztalat és a fizikum az előnye Bartrához képest, ahogy azt írtad.shutterisland írta:ibra fizikailag és rutin terén is megeszi reggelire bartrát, míg song azért ebben a kettőben sokkal inkább fel tudja vele venni a versenyt, sokat jelenthetne.
hát ajánlom is, hogy cserélje be, főleg, ha vezetünk is.és nyártól az A keretben lesz. Lehet, hogy holnap Tito be is cseréli.
Akármilyen keveset játszott és akármilyen rutintalan(?) Bartra én mégis inkább látnám őt mint Songot. A kameruni igaz jobb fizikummal rendelkezik, de hátul eddig mindig bizonytalan volt. Nálam Bartra jobb megoldásnak tűnik, bár Busival nyugodtabb lennék, de ő viszont nagyon hiányozna középről.S.Agüero írta:Remélem Bartrát fogják preferálni mostantól, szerintem jobb opció, mintha Songot tennénk be oda, vagy Busit. Most megkaphatja a lehetőséget, remélem élni fog vele.
Múlt hét kedden 7-10 napot mondtak Pedrora. Legrosszabb esetben is a PSG elleni meccsen ott lehet. Messi szintén 7-10 nap, meglepődnék, ha már a PSG ellen nem lenne ott. Úgyhogy a többet játszhat zsinórban, az kb. 1 meccs.barca0417 írta:Muniesával tényleg az a baj, hogy sérülékeny, pedig ígéretes játékosnak tűnt. Talán még most is lehetne, de elvesztette a vezetőség bizalmát szerintem.
Tello ideje most jöhet el, most játszhat viszonylag többet zsinórban, Pedro és Messi sérülése miatt.
Úgy tudom ő szezon végén elhagyja a csapatot, pedig ügyes srác emellett középen és a baloson egyaránt tud játszani. Jó lenne ha mégis maradna, anno én többet láttam benne mint Bartraban kár azért a sérülésért.Robcsyy írta:Muniesat ki lehetne próbálni a bajnokságban ebben az időszakban szvsz.
Aki figyeli a B meccseit tud róla valamit?
Jó kis videó. Az, ahogy 4:55-nél elfekteti a kapust meg a védőtGareth Tello írta:9 perces videó Luis Albertóról:
http://www.youtube.com/watch?v=h60Oz0_OrO8
Az elmúlt 6 találkozóból 5-ön végig a pályán volt, a maradék 1 mérkőzésről a válogatott miatt maradt le. Örülök, hogy játszik, de Bartra jóval előrébb tart.Robcsyy írta:Muniesat ki lehetne próbálni a bajnokságban ebben az időszakban szvsz. Aki figyeli a B meccseit tud róla valamit?