2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van! Szerintem is ez lenne a legjobb döntés, ha kölcsönadnánk egy kis tapasztalatot szerezni, elvégre még csak 20 éves... A tudása megvan ahhoz, hogy itt legyen, de jelenleg minimum 5-en előtte vannak a sorban. Bízok benne, hogy kölcsönadjuk fejlődnikristop írta:az egyik fiatalnak már tudjuk is a jövőjét akkor. megnézzük mit tud egy elsőosztályú csapatban. ha ő megy, akkor ez nem az a "csak kerüljön minél távolabb a csapattól" kölcsönadás, hanem tényleg játéklehetőség biztosítás egy elsőosztályú csapatban. róla el is tudom képzelni, hogy kezdőként végigtolja egy betis szinten.
de, csak a forumozok többsége simán elfelejti az ilyen hireket, és mikor nyomják a ch managert ezen dolgok felett simán elsiklanak...Gareth Tello írta:Nem arról volt szó, hogy Rob, Rafinha és Deu is a nagycsapat tagja lesz jövőre? Vagy az sem volt hivatalos bejelentés?
Szerintem ezzel nem kevesen vannak így.shutterisland írta:ebben én is bízom, sőt, abban is, hogy vele karöltve montoya,bartra,roberto,rafinha, és még pár játszótárs is szerepet kap.
nekem fontosabb lenne, hogy lássam a fiataljainkat az utolsó meccseken, mint hogy most 98 v 100 pontunk van.
Nem arról volt szó, hogy Rob, Rafinha és Deu is a nagycsapat tagja lesz jövőre? Vagy az sem volt hivatalos bejelentés?shutterisland írta:ezt pont most olvastam én is.
de nem tudom, mennyire tekinthető ez a barcastuff megbízhatónak...
örülök, hogy berakta más, én nem akartam, mert akkor megint jönnek hárman egyből, hogy így kiskedvencem, úgy szőke herceg.Deulofeu új szerződést írt alá a klubbal, ez 2017-ig szól, 35M euro a kivásárlási ára.
hát ha majd felkerül már a nagyokhoz, és elindul azon az úton, amire a tehetsége predesztinálja, akkor kevés lesz ez a 35 millás kivásárlási ár, de egyelőre még bőven-bőven magas összeg, egy jó ideig nem forog veszélyben az, hogy valaki lecsap rá.A 35 millió eurós kivásárlási ár alapvetően rendben van, bár nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valamelyik arab klub (lásd City, PSG) elborult agyú vezetője kipengeti ezt az összeget a srácért.
az el, de nem új dolog, tito azt hiszem 5x vitte fel a nagyokhoz bajnokira (mondjuk ebből 1x játszott, 25 percet...) és ugye így 5 meccs kiesett a kicsiktől, az nagy hendikep.Deulofeu 2012-2013, Segunda División
30 meccs (2117 játékperc)
18 gól
6 gólpassz
A gólkirályi cím ugyan már elúszott
ebben én is bízom, sőt, abban is, hogy vele karöltve montoya,bartra,roberto,rafinha, és még pár játszótárs is szerepet kap.de mostantól szerintem már a nagycsapat bajnokijain is lehetőséget fog kapni Titótól.
Ne legyél abba te olyan biztosGareth Tello írta:A gólkirályi cím ugyan már elúszott, de mostantól szerintem már a nagycsapat bajnokijain is lehetőséget fog kapni Titótól.
én úgy tudom, hogy megvettünk Kiko-tChino írta:Nagy gratula srácoknak, azért a listavezető ellen idegenben nem semmi, habár nagyon sok meccset elbohóckodtunk. Azért a tiziért viszont kár. Annál is inkább kellett ez az X mert így a bajnokság végére kegyetlen a sorsolásunk, tulajdonképpen (az Elchet is beleszámolva) az első négy helyezett csapattal játszunk. Jó lenne ha legalább 4 pontot össze tudnánk hozni.
Espinosa egyre jobban játszik (nemcsak a gólja miatt), a szezon első felében nem mutatott sokat (legalábbis amelyik meccseket láttam) az utóbbi időben viszont nagyon jól tolja.
Amúgy Kiko most kölcsönben van vagy meg is vettük?
Jó, hogy végre lezáródott ez a mizéria is, és Deu marad.Erxy írta:Deulofeu új szerződést írt alá a klubbal, ez 2017-ig szól, 35M euro a kivásárlási ára.
Katt
Szép kis eredmény a srácoktól. Pont reggel olvastam én is. De hol volt Luis Alberto?!Gareth Tello írta:Nagy bravúrt követett el tegnap a Barça B, 1-1-et játszottak a listavezető Elchével.
Hatalmas buli, és megőrül az egész városGareth Tello írta:Amúgy elég komoly az Elche szurkolótábora, most is 33-34 ezren voltak kint a meccsen.Mi lesz itt, ha feljutnak?
Ugyan már, ez csak a szokásos a csapattól.Chino írta:Bakker, már megint egy megnyert meccset szórakoztunk el. Viszont ez az Edgar srác nagyon jól játszott, habár kicsit sokat passzolgatott Masip-pal.kár hogy egyelőre két ember is előtte van, pedig iszonyat tehetségesnek látszik és csak 19.
Bakker, már megint egy megnyert meccset szórakoztunk el. Viszont ez az Edgar srác nagyon jól játszott, habár kicsit sokat passzolgatott Masip-pal.Gareth Tello írta:Barça B-Lugo:
Masip - Balliu, Ié, Lombán, Planas - Sergi Roberto, Ilie, Espinosa - Rafinha, Araujo, Femenía.
Deulofeu a padon sincs, lehet, hogy ez azt jelenti, hogy Tito számolni fog vele a holnapi bajnokin?![]()
http://www.firstrow1.eu/watch/184803/1/ ... -lugo.html
Visca!
szerk.: Espi! 1-0.
Tegyük fel, h így lesz, feljön és harcol a kezdőért a másik 5-6 támadóval. És mondjuk eltelik fél év és nem tud stabil kezdővé válni, hanem ilyen beugró marad. Ide a bökőt, h akkor meg az lenne a sláger, h minek hoztuk fel, ha a padon aszaljuk?sura írta: 19 éves kor nem kevés. Tovább aszalni a B-ben egyenlő a tönkretételével. Az, ha felhozzák az A-ba, az korántsem sztárolás, hanem az, hogy Messi és Neymar (?) mőgé áll be a sorba Sanchezzel és Telloval együtt és harcol a kezdőbe kerülésért. A másik megoldás meg a jó helyre, a Barcanak jó feltételekkel kölcsönadás. Vállalni kell a döntést!