Bocsi a kérdésemért, tényleg nem beszólásképpen kérdezem, de neked minden kommentárodban ott van Delöizé? Nem kérdezem meg mit látsz a srácban, mert gondolom oldalakat tudnál írni róla, de olyan fura, hogy valaki ennyire rajong egy fiatal futballistáért.
valóban elég sok kommentemben benne van, bár igazából elég ritkán írok a fórumra már (a sok hsz ne tévesszen meg) az utóbbi időkben.
hogy hogy lehet "rajongani" egy fiatal focistáért ?
jó kérdés, hiszen valóban nem tett még le semmi olyat, amiért neki kellene lennie az atyaúristennek.
egyrészt az az oka annak, hogy ennyire csipázom, hogy régóta szeretnék dinho után egy olyan játékost a barcába, aki szétszopat mindenkit, mint anno a grundon a haverokkal.
benne látom azt, hogy sebességben, technikailag, fizikailag és zseni faktort (jó, ez szubjektív dolog...) nézve erre majd képes lehet, ha beérik. (nyilván vannak játékosok, akik nyomnak 1v1-et, mint ini, messi, akár thiago, de teljesen más stílus.)
olyan dolgokat csinált (4-5 védő [auto_cenzúra], messis gólok, szabadrúgás gólok, szögletet érintés nélkül kapuba csavarok gólok, stb.) amik elég különlegesek számomra, főleg a barcánál.
másrészt elég régóta figyelgetem őt, az elmúlt mondjuk majd 2 év az, amikor kitüntetett figyelemmel, de már előtte is olvasgattam róla, beépítettem football managerben (:D), megcsináltam a karakterét fifában, meg ilyenek.
szóval nyilván nekem hatalmas büszkeség lenne, ha egy olyan játékos befutna, akit kb. 16 éves kora óta figyelek, szurkolok neki és a fejlődésének...jah és hájpolom.
a kudarc is benne van, mint gai assulin és társai, de ezzel nem foglalkozom egyelőre.
nyilván nem egy játékos van a mostani keretből sem, aki a szemünk előtt lett ifistából stabil kerettag vagy éppen klasszis, de ez nekem azért más, mert őt magamtól szúrtam ki, nem mások írásából, véleményéből, csak úgy egy volt a tehetséges ifisták közül, amikor még nagyon kevesen ismerték a nevét. (megjegyezem, most is, még barcás körökben is, tapasztalat.)
harmadrészt mivel elég megosztó figura (elsősorban a barcában divat passzer játékstílustól eltérő stílusa miatt, másrészt a személyisége és viselkedése miatt) ezért (és ez szerintem nem csak nálam van így) az, hogy sokan leszólják, negatívan vélekednek róla, az csak erősíti az én részemről a dolgokat.
egyébként itt jegyezném meg, hogy meg merem kockáztatni, hogy a fórumon és barcás fb klubunkban aktív felhasználók közül máté után én láttam a legtöbbet, és én tudom róla a legtöbbet, sőt, még azt is, hogy legalább az őt véleményező emberkék harmada legjobb esetben is 2-3x látta a pályán.
ez is nyilván közrejátszik.
negyedrészt pedig az ő monogramja is GD, mint nekem.
remélem ez kielégítő válasz.

egyébként tudom, hogy sok emberkét idegesít, de különösebben nem érdekel, engem is elég sok ember idegesít a hülyeségeivel.