Deulofeu új szerződést írt alá a klubbal, ez 2017-ig szól, 35M euro a kivásárlási ára.
örülök, hogy berakta más, én nem akartam, mert akkor megint jönnek hárman egyből, hogy így kiskedvencem, úgy szőke herceg.
nos, szenzációs hír, egy 4 éves szerződés ilyen magas kivásárlási árral jót sejtet.
A 35 millió eurós kivásárlási ár alapvetően rendben van, bár nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valamelyik arab klub (lásd City, PSG) elborult agyú vezetője kipengeti ezt az összeget a srácért.
hát ha majd felkerül már a nagyokhoz, és elindul azon az úton, amire a tehetsége predesztinálja, akkor kevés lesz ez a 35 millás kivásárlási ár, de egyelőre még bőven-bőven magas összeg, egy jó ideig nem forog veszélyben az, hogy valaki lecsap rá.
ha meg valaki még most letenné, akkor vigye, mert azért bármennyire is bízom benne, ez brutális összeg, meg akkor legalább látom is focizni, ha már nem ebben a csapatban, akkor máshol

viccet félretéve pofás kis összeg, potenciál-arányos.
Deulofeu 2012-2013, Segunda División
30 meccs (2117 játékperc)
18 gól
6 gólpassz
A gólkirályi cím ugyan már elúszott
az el, de nem új dolog, tito azt hiszem 5x vitte fel a nagyokhoz bajnokira (mondjuk ebből 1x játszott, 25 percet...) és ugye így 5 meccs kiesett a kicsiktől, az nagy hendikep.
de mostantól szerintem már a nagycsapat bajnokijain is lehetőséget fog kapni Titótól.
ebben én is bízom, sőt, abban is, hogy vele karöltve montoya,bartra,roberto,rafinha, és még pár játszótárs is szerepet kap.
nekem fontosabb lenne, hogy lássam a fiataljainkat az utolsó meccseken, mint hogy most 98 v 100 pontunk van.