Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon ellene vagyok a kölcsönadásoknak, viszont Rafinha és Deulofeu esetében látok rációt. Utóbbinál érezni, hogy nem akarja a klub elvesztegetni viszont a felnőtteknél alig kapna lehetőséget, így egy Sevilla tökéletes lehetne. (vagy akár a Celta) Rafinha pedig L.E. alatt szerintem relatíve sokat játszhatna illetve ismeri a srácot, tisztában van a képességeivel, nem erőltetné olyan poszton ami nem fekszik neki. Ami ellene szól, hogy a mi játékrendszerünkben talán csak Ini posztja az, ahol ki tudna bontakozni, őt pedig kisebb csapatok ellen sem szokták jegelni. Viszont ha Tito (vagy esetleg másik edző) gondolkozna esetenként más szisztémában akár mindkét Alcantaranak is lehetne hely, persze nem csak az ő kedvükért, de ennyi idő után kezd kicsit egysíkú lenni a játékunk, nem tudunk váltani. De ez már itt off.Gareth Tello írta:Rafinha egyre közelebb a Celtához, egy évre, kölcsönbe igazolna a vigóiakhoz, ahol korábbi edzőjével, Luis Enriquével dolgozhatna.
Szerintem ezzel mindenki jól járna, Rafinha tapasztalatot szerezne a La Ligában, viszonylag rendszeresen játszhatna, és egy év múlva egy erősebb, jobb Rafinhát kapnánk vissza remélhetőleg.
Mellé adott egy gólpasszt is Jesének.Chino írta:Deu is szépen kezdett az U-20-as vb-n. 2 gól az első meccsen. grat, csak így tovább!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=iMOYL3ssXns
Kösz az infót!visca el barca írta:Liverpool have signed Sevilla forward Luis Alberto on a long-term deal for a fee believed to be £6.8m.
a legtöbb helyen 6.5 vagy 6.8 szerepel
Legalábbis a spanyol csapatban csak ő van ott.shutterisland írta:azért nekem fura, hogy az u20-ason egyedül deu képviseli a barca utánpótlását, de mindegy.
Ezt én is adom, mindig is hangoztattam, hogy soha nem jövünk ki a kölcsönadásokból, ha valaki elmegy, az már nem húzza fel többet a Barca-mezt.shutterisland írta:nem akarok itt megint deulofeuzni, mielőtt hatan ugranak a torkomnak, de azért így kicsiben megjegyezném, hogy relatíve keresett portéka.
ahhoz képest, hogy zsebpénzért passzolgatjuk el a tehetségeinket a b-ből (ha éppen nem ingyen tesszük) vele kapcsolatosan már elég szép ajánlatokról van hír, és nem megye 1-es csapatok érdeklődnek, hanem a sociedad, a dortmund, a valencia vagy a sevilla.
azért ez csak jelent valamit.![]()
egyébként jó lenne kölcsönadni egy szezont így, hogy jött neymar, de mindig félek a kölcsönadásokról, mert nincs túl sok pozitív példa előttem a barca háza tájáról.
Valljuk be semmi esélye arra, hogy beépüljön a csapatba. Vannak nála jóval tehetségesebb fiataljaink középre, pl. Thiago és még neki sem zökkenőmentes a beépítése.ab1daL írta:A belga Het Nieuwsblad információi szerint az Anderlecht négymillió eurós ajánlatot tett a Barcelonának Jonathan dos Santosért. A 23 éves mexikói középpályás iránt az Everton és a Sevilla is érdeklődik.
Ennyiért megérné túl adni rajta, bár így sincs sok jövője a csapatnál.
Ilyen felnőtt kerettel akkor lehetne csak akadálymentes az út a kispadra, ha a csapat fele sérült vagy katasztrofálisan leszerepel, és ez az, amit senki sem szeretne.![]()
Egész egyszerűen amíg ilyen minőségi (vagy drágán vásárolt) játékosok vannak nálunk, addig nem lehet akadálymentes az út, sőt igencsak göröngyös és kátyúkkal teli az ifisták számára a nagy csapatba. Ezt el kell fogadni.
Ilyen felnőtt kerettel akkor lehetne csak akadálymentes az út a kispadra, ha a csapat fele sérült vagy katasztrofálisan leszerepel, és ez az, amit senki sem szeretne.Baromffy írta:Remélhető, hogy az A 22 fős kerete azt jelenti, hogy akadálymentesebb lesz az út a B-ből az A kispadjára.
uh kiscaj mlyen golt vertGareth Tello írta:Friss, ropogós top5: http://www.youtube.com/watch?v=sUD6L3qzGv8
Calvet megint rúgott egyet, jó lesz a B-ben.![]()
Dongou-t egyébként sokkal többet játszatnám jövőre, van potenciál a fiúban bőven.