Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Azért ez csalóka szerintem, a mostani keretben mind Tello, Sergi Roberto, Jonathan, Montoya és Bartra is a felnőtt keret tagja, aztán rájuk is még "fiatalként" tekintünk, elsősorban őket kell(ett volna) most beépíteni. De őket meg nem számítják bele ebbe a statisztikába, mert már felnőtt szerződésük van ugye.. Első évben Busi pl még a B keret tagja volt, 28-asban futkosott talán ha jól emlékszem, aztán mennyit játszott.. Nem csoda ha ott akkora ott a szám. 10/11-ben, meg 11/12-ben is ifista volt még Tello, Montoya, Cuenca, Jonathan sőt még Thiago is - 10/11-ben -, akik mára már felkerültek, elmentek azóta - ThiagoGame90 írta:A B-csapat játékpercei évről-évre:
KATT
Én nem ismerem, játszani se láttam még, sőt, youtube videót se láttam róla, de a tehetsége biztosan megvan, ha a Barca és a Real is szerződést kínált neki. Innentől kezdve minden azon múlik, mit akar elérni, és mennyire lesz hajlandó keményen dolgozni érte. Ha meg akar gazdagodni, akkor lesz egy újabb szupersztár Dzsudzsákunk, ha viszont sikeres akar lenni, hajlandó lesz kihajtani a belét akkor... Akkor majd meglátjuk.visca el barca írta:ugyanolyan sorsa lesz mint az összes többinek. spanyol 2 pad, holland 1 pad, utána megy orosz 2-be, osztrák 1-be, 30 évesen meg pápáradanianevem írta:Tajti mentségére szóljon, hogy sérüléssel bajlódott... Őszintén remélem, hogy lesz belőle legalább egy jó Primera Division játékos.
Kicsit OFF: Egyébként egész tűrhető volt a Puskás Akadémia, látszott, hogy van köztük egy-két ember akit nem zavar a labda.ne legyen igazam
ugyanolyan sorsa lesz mint az összes többinek. spanyol 2 pad, holland 1 pad, utána megy orosz 2-be, osztrák 1-be, 30 évesen meg pápáradanianevem írta:Tajti mentségére szóljon, hogy sérüléssel bajlódott... Őszintén remélem, hogy lesz belőle legalább egy jó Primera Division játékos.
Kicsit OFF: Egyébként egész tűrhető volt a Puskás Akadémia, látszott, hogy van köztük egy-két ember akit nem zavar a labda.
Erxy írta:Itt az összefoglaló. Nem semmi mik maradtak kiMunir gólja viszont egészen fantasztikus volt, mind a befejezés, mind az előtte lévő összjáték Samper, Espinosa és Munir között.
![]()
Egyébként a többi meccs alakulása miatt a B csapat fellépett a 3. helyre!
Egy fiatal felhozásának mindig a jövőre kell irányulni. Ha maradna és jövőre tervei volnának pl. Munirral, akkor megtehetné, hogy már ebben a bajnokságban beállítja. Így feleslegesen megsértené ezzel Telloékat és megzavarná Munirt és a körülötte lévő viszonyokat. Valószínűleg ugyanezért ejtette Adamat, akivel láthatóan tervei voltak, nem pedig azért, mert nem vált be az A-ban.MichaaBee írta:Nem teljesen értem a logikai szálat ebben az észrevételedben. Attól, hogy távozni fog, még ugyanúgy nyúlhat fiatalokhoz, neki itt már semmilyen érdeke nincs, így akár be is dobhatja őket tét nélkül.barcafacan írta:Martino, mint deklaráltan távozó edző nemigen fog fiatalokhoz nyúlni. Nem is lenne értelme.-
Nem teljesen értem a logikai szálat ebben az észrevételedben. Attól, hogy távozni fog, még ugyanúgy nyúlhat fiatalokhoz, neki itt már semmilyen érdeke nincs, így akár be is dobhatja őket tét nélkül.barcafacan írta:Martino, mint deklaráltan távozó edző nemigen fog fiatalokhoz nyúlni. Nem is lenne értelme.-