2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem hinném, hogy attól a meccstől függne, sokkal inkább a rákövetkező lesz a mértékadó. Amennyiben azon nem kezd, akkor valószínű, hogy nem ő az első választás, de még csak most kezdett el újra edzeni, Neymar esetén pedig láthatjuk, hogy LE óvatos ezen a téren.visca el barca írta:bilbao ellen ha nem stegen kezd, tuti h csak 2. számú kapus lesz.
Emlékeim szerint a '11-es BL döntőre a legerősebb kezdővel vonultunk ki.visca el barca írta:jah. 5 éve nem volt olyan meccsünk ahol a legerősebb kezdő lett volna.
jah. 5 éve nem volt olyan meccsünk ahol a legerősebb kezdő lett volna. most is az lesz, mire suarez játszhat neymar megint kiesik.. már előre látom..ZBarca írta:Miért lennénk lúzerek? Mindig akkor sérül le az egyik játékosunk, mikor a másik pont felépült!visca el barca írta:tiszta lúzer brigád vagyunk
Miért lennénk lúzerek? Mindig akkor sérül le az egyik játékosunk, mikor a másik pont felépült!visca el barca írta:tiszta lúzer brigád vagyunk
Én is igy vagyok vele.Pedig szerintem Lucho őt kezdette volna az 1. fordulóban.Rosszkor jött ez a sérülés.visca el barca írta:bilbao ellen ha nem stegen kezd, tuti h csak 2. számú kapus lesz.
tiszta lúzer brigád vagyunkErxy írta:ter Stegen megkapta az orvosok engedélyét a játékra, viszont Masip eltörte az ujját, 4 hetet kell kihagynia.
Szerencsétlen Masip... A németnek viszont örülök, remélem Ő fog kezdeni a Bilbao ellen. Kíváncsi vagyok már rá élesben nagyon isErxy írta:ter Stegen megkapta az orvosok engedélyét a játékra, viszont Masip eltörte az ujját, 4 hetet kell kihagynia.
Szóvicc a javából, a tudatalatti.hank1ee írta:Hát, Bravonak eddig nem lehet felróni komolyabban semmit szerintem, mert nem igazán volt még feladva neki a papír, hol a kapufa mentette meg, hol a szerencse. De nem kapott még gólt!Szerintem a megítélése sokkal több meccs, és védett/bekapott lövés után kezdhet majd körvonalazódni, most még nagyon korai lenne. Lesz versenyhelyzet a stégen, én úgy gondolom. Vagy majd LE eldönti, mindenesetre nem írnám le még, sőt!
Remélem ha Mats felépül ő kapja meg az 1. számú hálóőr szerepét.visca el barca írta:csak nekem tűnt ma nagyon bizonytalannak? lyen árnyékvetődések tömkeleg, csomó, céltalanul felrúgott labda....
Nem csak neked. Össze-vissza ugrabugrált, remélem, hogy a mi szemünk csalt.visca el barca írta:csak nekem tűnt ma nagyon bizonytalannak? lyen árnyékvetődések tömkeleg, csomó, céltalanul felrúgott labda....
És megint egy rossz hír..Erxy írta:ter Stegenen újabb vizsgálatokat végeztek el, 2-3 hetet kell kihagynia a hátsérülés miatt. Az Elche ellen tehát biztos nem ő fog védeni és lehet, hogy a Villarreal ellen sem lesz még bevethető.