Marc-André ter Stegen

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2015.08.23. 18:42:03

Sajnos Bravo maradt az elsőszámú kapus. Nem volt szerencséje. Pedig az a fejes hiba se volt, olyan hatalmas hiba. Valdestől annak idején sokkal nagyobbakat láttam.
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.15. 15:19:04

mess2009 írta:nem nagyon tudok örülni, hogy a vele kapcsolatos álláspontom beigazolódni látszik. csak azt nem tudom elfogadni ezúttal sem !:......" a gólokról nem tehetett " mármint a többiről. a 11-est kivéve tehetett volna - ha jó kapus de sajna nem az -egyelőre.
Iraizoz pedig megmutatta, a lefagyásos vitáinkra szép példaként, hogy lehet másképpen is....
Bravo védte volna ha 6 méterről izomből ráküldik és a labda irányt is változtat, vagy szélre a kapufa mellé befejelik. Neymar meg minden helyzetet berúgott volna amit mi kihagytunk. Tipikus mentalitás, hogy az a jó aki nem játszik.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.08.15. 15:17:51

A hibái ellenére még mindig azt mondom, hogy ezekről a megmozdulásairól ne álljon le, jobban ki fog fizetődni szerintem, mintha kivágja taccsra. Idővel egyre kevesebb ilyen hibát fog véteni.
Ha leáll ezekről, nem lesz meg benne az a plusz, amiért szeretik, legalábbis néhányan. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.15. 11:27:23

túl sok a neueringja, és egyszerűen túlbonyolítja a játékot. sokszor írjuk itt, hogy LE ezt kéri tőle, bravotol viszont sosem látunk ilyet. tőle nem kéri? TS soha nem rúgja ki a labdát, ha 6 védő van a nyakán akkor is hátul gurigázik. van egy csomo olyan kipassza, hogy a védő már a szögletzászlónál van szinte, de ő csak odarúgja neki. Eredmény: védőre ráront 3 támadó, és egyből elveszik a labdát.

bravo egyelőre tényleg magabiztosabb, ráadásul a németnek nem tett túl jót, hogy az előszezonban orrvérzésig kapta a gólokat, és lényegében alig találkozott a labdával
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.08.15. 08:32:54

nem nagyon tudok örülni, hogy a vele kapcsolatos álláspontom beigazolódni látszik. csak azt nem tudom elfogadni ezúttal sem !:......" a gólokról nem tehetett " mármint a többiről. a 11-est kivéve tehetett volna - ha jó kapus de sajna nem az -egyelőre.
Iraizoz pedig megmutatta, a lefagyásos vitáinkra szép példaként, hogy lehet másképpen is....
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.08.15. 06:15:23

benne van a hülyeség a játékában, ezt felesleges szépíteni, szereti a kockázatosabbat választani és még fiatal is hozzá, ez a kombó néha eredményez és még fog a jövőben is olyat, mint a tegnapi. ezzel együtt őt így kell elfogadni, jó eséllyel hosszútávon úgy is ő lesz a kapusunk, és ha szed majd magára egy kis rutint, akkor remélhetőleg a 0 közelébe tudja redukálni majd a potyákat és azok a megmozdulásai lesznek az egyértelműen hangsúlyoksak, mint amiket a Bayern ellen nyomott mondjuk. egyelőre viszont szerintem mindneki nyugodtabb, ha Bravo véd, aki klasszis kapussá nőtte ki magát. persze a BL ettől függetlenül maradhat Stegené, de a kiegyensúlyozottságot a chilei jelenti most (legalábbis az előző szezon alapján, reméljük nem most kezdett el Pinto videókat nézni).
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.15. 04:13:58

Andris írta:Persze, hogy nem ezzel a védelemmel együtt kell felette pálcát törni, de tavaly a BL meccseken azért nem ez volt a helyzet, és szerintem ott sem volt sokszor az igazi.

A másik meg az, hogy nyilván 1000ből egyszer verik be ezt a lehetőséget így, de ettől függetlenül az a fejes...
Egyrészt ha már fejes és tisztázás, akkor teljesen rossz irányba ment, másrészt pedig emlékeim szerint egyáltalán nem volt olyan szorongatott helyzetben, hogy nem vehette volna le a labdát, vagy játszhatta volna tisztára lábbal.

Arról nem is beszélve, hogy szerintem nem is kellett volna ott kint kóricálnia. Az vagy egy védő labdája volt (lehetett volna), vagy megvárja hogy bepattog hozzá a tizenhatosra.

Sztem igenis potya, ha úgy nézem, hogy egy kapus többszörösen rossz döntésének, sőt annak még a rossz kivitelezésének is a közvetlen eredménye.
A mai gól az egyértelműen az övé, ezen nincs mit szépíteni. De a többiről közel sem tehet. A fejes teljesen sarokra ment, vetődött érte, de nem érhette el, ha 6 méterről, takarásból bevágják az miért az ő sara. A 8 gólból volt 2 tizenegyes, a mai egy egyértelműen az övé a többiben is talán egyért lehet elővenni.
De persze Bravo védte volna mindet. Érdekes, hogy amikor pontot buktunk Bravo potyája miatt pont ugyanez ment csak fordítva. Ki tud már itt eligazodni?

Mindig az a jó aki nem játszik. A kihagyott összes helyzetet meg Neymar berúgta volna ez 100% #-o
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.08.15. 00:53:26

hajnesz írta:Azt meg már mondanom se kell,hogy más lett volna a meccs,ha egy ilyen idióta gól miatt nem kellett volna szaladnunk az eredmény után.
Nem elvenni akarom a hibaja nagysagat, jogos lesz, ha Bravo vedi a bajnoksagot iden is, ezert volt itt az eloszezon, akkorat nem robbantott, a golokrol ezen kivul nem tehetett, de nem is hozott olyan meccseket, mint a Munchen ellen.

De azt olvasni, hogy futottunk az eredmeny utan nekem kicsit vicces. :D Persze ertem hogy erted, es igazad is van reszben, de az nem az o hibaja volt, hogy a tamadoreszlegunk egy nagy rakas nulla volt ma, es hogy a vedelem is bakizott rendszeresen. Ilyen hozzaallassal ezt a meccset a felhofejese nelkul is siman buktuk volna, nem erdemeltunk ma sajnos gyozelmet. Nem ezen mult ez ma, ezt azert latni kell.
Balinho
Entrenador del Barça

2015.08.15. 00:50:47

Azért az nem mindegy, hogy itt Neuer tiszta gólhelyzetet akadályozott meg, MAtS meg teljesen fölöslegesen bravúrkodott, miközben ember nem volt a közelében, sajnos meccset meghatározó hiba volt...
El Pistolero
Jugador del Barça

2015.08.15. 00:44:45

Sanama
Llegenda del Barça

2015.08.15. 00:38:31

Andris írta:Persze, hogy nem ezzel a védelemmel együtt kell felette pálcát törni, de tavaly a BL meccseken azért nem ez volt a helyzet, és szerintem ott sem volt sokszor az igazi.

A másik meg az, hogy nyilván 1000ből egyszer verik be ezt a lehetőséget így, de ettől függetlenül az a fejes...
Egyrészt ha már fejes és tisztázás, akkor teljesen rossz irányba ment, másrészt pedig emlékeim szerint egyáltalán nem volt olyan szorongatott helyzetben, hogy nem vehette volna le a labdát, vagy játszhatta volna tisztára lábbal.

Arról nem is beszélve, hogy szerintem nem is kellett volna ott kint kóricálnia. Az vagy egy védő labdája volt (lehetett volna), vagy megvárja hogy bepattog hozzá a tizenhatosra.

Sztem igenis potya, ha úgy nézem, hogy egy kapus többszörösen rossz döntésének, sőt annak még a rossz kivitelezésének is a közvetlen eredménye.
Oké, ez igaz.
Én bírom a játékát, kicsit viszont az érzem nála, mint Bartránál. Annyira bizonyítani akar, hogy néha becsúszik 1-1 kisebb-nagyobb bénázás.
Andris
Adminisztrátor

2015.08.15. 00:35:09

Persze, hogy nem ezzel a védelemmel együtt kell felette pálcát törni, de tavaly a BL meccseken azért nem ez volt a helyzet, és szerintem ott sem volt sokszor az igazi.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2015.08.15. 00:33:33

hajnesz írta:
Sanama írta:Most nem azért, de:
1. Szerintem ez nem volt potya. Tisztázott, kellően messzire, most az, hogy onnan beverték, 1000ből 1 ilyen van, pech.
2. Úgy akarjátok Bravoval összehasonlítani, hogy szerencsétlen előtt ma egy Bartra-Vermaelen-Adriano 3mas volt, akik szerintem életükben nem játszottak így 45percnél többet.
Bravo előtt meg általában az alap védelem áll. Stabil kapus nincs stabil védelem nélkül.
Akkor az nem hiba,hogy 40méterre a saját kapujától KÖZÉPRE FEJELI a labdát úgy,hogy senki nem zavarja? Tudom,hogy védeni kell,mert van benne potenciál,meg minden, de pont ezért jobb kapus Bravo. Ő, ha baj van, kirúgja a nézők közé a labdát,ahogy azt tanítják. Azt meg már mondanom se kell,hogy más lett volna a meccs,ha egy ilyen idióta gól miatt nem kellett volna szaladnunk az eredmény után.
Ha oldalra fejeli, onnan is berúghatják...Kb. ugyanolyan gyakran történik meg, mint a mai gól.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.08.15. 00:32:13

Sanama írta:Most nem azért, de:
1. Szerintem ez nem volt potya. Tisztázott, kellően messzire, most az, hogy onnan beverték, 1000ből 1 ilyen van, pech.
2. Úgy akarjátok Bravoval összehasonlítani, hogy szerencsétlen előtt ma egy Bartra-Vermaelen-Adriano 3mas volt, akik szerintem életükben nem játszottak így 45percnél többet.
Bravo előtt meg általában az alap védelem áll. Stabil kapus nincs stabil védelem nélkül.
Akkor az nem hiba,hogy 40méterre a saját kapujától KÖZÉPRE FEJELI a labdát úgy,hogy senki nem zavarja? Tudom,hogy védeni kell,mert van benne potenciál,meg minden, de pont ezért jobb kapus Bravo. Ő, ha baj van, kirúgja a nézők közé a labdát,ahogy azt tanítják. Azt meg már mondanom se kell,hogy más lett volna a meccs,ha egy ilyen idióta gól miatt nem kellett volna szaladnunk az eredmény után.
Sanama
Llegenda del Barça

2015.08.15. 00:29:26

Most nem azért, de:
1. Szerintem ez nem volt potya. Tisztázott, kellően messzire, most az, hogy onnan beverték, 1000ből 1 ilyen van, pech. Nem mondom, hogy nem lehetett volna másképp megoldani.
Andris
Adminisztrátor

2015.08.15. 00:15:46

Sok helyzetben tök kiszolgáltatott volt, de azért volt olyan is, ahol nem, nem is csak egy.

De bármilyen is legyen a helyzet, két meccsen 8 kapott gól borzasztóan elgondolkodtató azért, az ő helyzetét nézve is. Nem csak a védelem stabilitását mérlegelve.

Én egyébként tavaly sem láttam jelét annak, hogy meg tudná közelíteni Bravo képességeit és stabilitását. Persze egyáltalán nem volt rossz a srác, nem erről van szó. Csak van a keretben, aki egyértelműen jobb nála a posztján.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
visca el barca
Presidente del Barça

2015.08.15. 00:11:46

2 meccs 8 gól, igazából nem is emlékszem tőle védésre. visszavágón bravo fog játszani 1000%. nem is árt ha egy kicsit padozik.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2015.08.15. 00:11:03

CsocseX írta:
kanty írta:Hülyeséget csinált, ez nem kétség, de azért a gyerek kegyetlenül bebombázta.
Így van, be is kell azt rúgni még, viszont a cicivel is abszolút egyet kell értenem. :)
Még ha nem veszi le mellel azzal sincs akkora gond, de pont középre fejelni... #-o
Kapusoknál első szabály, hogy még labdát sem ütünk ki középre, nemhogy 25 méterre a kapunktól fejeljük.
Forca Barca!!!!
CsocseX
Jugador del Barça

2015.08.15. 00:00:47

kanty írta:Hülyeséget csinált, ez nem kétség, de azért a gyerek kegyetlenül bebombázta.
Így van, be is kell azt rúgni még, viszont a cicivel is abszolút egyet kell értenem. :)
Força Barça!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.08.14. 23:55:03

ZBarca írta:a legutolsók között lehetne hibáztatni egy-egy vereségért, kivéve, ha esetleg egy hibája miatt kapnánk gólt.
És most hibáztatom is.
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2015.08.14. 23:01:09

cicire kellett volna venni, Marc :lol:
Kép
TerStegen1
Barça B

2015.08.14. 22:55:43

Kp frissítés, ugyan... :D
MessiNeymarSuarez írta:Kiváló példa arra hogy miért nem szabad Neuerkodni..Őt is beszivatták már ilyennel.

Hozzuk le a meccset, bár ehhez minimum KP frissités kéne.
kanty
Llegenda del Barça

2015.08.14. 22:54:26

Hülyeséget csinált, ez nem kétség, de azért a gyerek kegyetlenül bebombázta.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
noname
Llegenda del Barça

2015.08.14. 22:49:13

45 méterről szinte a pipába. #-o

Azt mondhatjuk h hibázott TS, de elég jól fedezte a kaput. Persze h ez is ellenünk lövi élete gólját. :lol: Majd rúg TS is egyet félpályáról. Amennyit előremegy benne van a pakliban. :mrgreen:
A Fifa egy szégyen
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.08.14. 22:40:16

Kiváló példa arra hogy miért nem szabad Neuerkodni..Őt is beszivatták már ilyennel.

Hozzuk le a meccset, bár ehhez minimum KP frissités kéne.
Válasz küldése