Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Bravo védte volna ha 6 méterről izomből ráküldik és a labda irányt is változtat, vagy szélre a kapufa mellé befejelik. Neymar meg minden helyzetet berúgott volna amit mi kihagytunk. Tipikus mentalitás, hogy az a jó aki nem játszik.mess2009 írta:nem nagyon tudok örülni, hogy a vele kapcsolatos álláspontom beigazolódni látszik. csak azt nem tudom elfogadni ezúttal sem !:......" a gólokról nem tehetett " mármint a többiről. a 11-est kivéve tehetett volna - ha jó kapus de sajna nem az -egyelőre.
Iraizoz pedig megmutatta, a lefagyásos vitáinkra szép példaként, hogy lehet másképpen is....
A mai gól az egyértelműen az övé, ezen nincs mit szépíteni. De a többiről közel sem tehet. A fejes teljesen sarokra ment, vetődött érte, de nem érhette el, ha 6 méterről, takarásból bevágják az miért az ő sara. A 8 gólból volt 2 tizenegyes, a mai egy egyértelműen az övé a többiben is talán egyért lehet elővenni.Andris írta:Persze, hogy nem ezzel a védelemmel együtt kell felette pálcát törni, de tavaly a BL meccseken azért nem ez volt a helyzet, és szerintem ott sem volt sokszor az igazi.
A másik meg az, hogy nyilván 1000ből egyszer verik be ezt a lehetőséget így, de ettől függetlenül az a fejes...
Egyrészt ha már fejes és tisztázás, akkor teljesen rossz irányba ment, másrészt pedig emlékeim szerint egyáltalán nem volt olyan szorongatott helyzetben, hogy nem vehette volna le a labdát, vagy játszhatta volna tisztára lábbal.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem nem is kellett volna ott kint kóricálnia. Az vagy egy védő labdája volt (lehetett volna), vagy megvárja hogy bepattog hozzá a tizenhatosra.
Sztem igenis potya, ha úgy nézem, hogy egy kapus többszörösen rossz döntésének, sőt annak még a rossz kivitelezésének is a közvetlen eredménye.
Nem elvenni akarom a hibaja nagysagat, jogos lesz, ha Bravo vedi a bajnoksagot iden is, ezert volt itt az eloszezon, akkorat nem robbantott, a golokrol ezen kivul nem tehetett, de nem is hozott olyan meccseket, mint a Munchen ellen.hajnesz írta:Azt meg már mondanom se kell,hogy más lett volna a meccs,ha egy ilyen idióta gól miatt nem kellett volna szaladnunk az eredmény után.
Azért az nem mindegy, hogy itt Neuer tiszta gólhelyzetet akadályozott meg, MAtS meg teljesen fölöslegesen bravúrkodott, miközben ember nem volt a közelében, sajnos meccset meghatározó hiba volt...El Pistolero írta:Az első gólról csak nekem ugrott ez be?
Oké, ez igaz.Andris írta:Persze, hogy nem ezzel a védelemmel együtt kell felette pálcát törni, de tavaly a BL meccseken azért nem ez volt a helyzet, és szerintem ott sem volt sokszor az igazi.
A másik meg az, hogy nyilván 1000ből egyszer verik be ezt a lehetőséget így, de ettől függetlenül az a fejes...
Egyrészt ha már fejes és tisztázás, akkor teljesen rossz irányba ment, másrészt pedig emlékeim szerint egyáltalán nem volt olyan szorongatott helyzetben, hogy nem vehette volna le a labdát, vagy játszhatta volna tisztára lábbal.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem nem is kellett volna ott kint kóricálnia. Az vagy egy védő labdája volt (lehetett volna), vagy megvárja hogy bepattog hozzá a tizenhatosra.
Sztem igenis potya, ha úgy nézem, hogy egy kapus többszörösen rossz döntésének, sőt annak még a rossz kivitelezésének is a közvetlen eredménye.
Ha oldalra fejeli, onnan is berúghatják...Kb. ugyanolyan gyakran történik meg, mint a mai gól.hajnesz írta:Akkor az nem hiba,hogy 40méterre a saját kapujától KÖZÉPRE FEJELI a labdát úgy,hogy senki nem zavarja? Tudom,hogy védeni kell,mert van benne potenciál,meg minden, de pont ezért jobb kapus Bravo. Ő, ha baj van, kirúgja a nézők közé a labdát,ahogy azt tanítják. Azt meg már mondanom se kell,hogy más lett volna a meccs,ha egy ilyen idióta gól miatt nem kellett volna szaladnunk az eredmény után.Sanama írta:Most nem azért, de:
1. Szerintem ez nem volt potya. Tisztázott, kellően messzire, most az, hogy onnan beverték, 1000ből 1 ilyen van, pech.
2. Úgy akarjátok Bravoval összehasonlítani, hogy szerencsétlen előtt ma egy Bartra-Vermaelen-Adriano 3mas volt, akik szerintem életükben nem játszottak így 45percnél többet.
Bravo előtt meg általában az alap védelem áll. Stabil kapus nincs stabil védelem nélkül.
Akkor az nem hiba,hogy 40méterre a saját kapujától KÖZÉPRE FEJELI a labdát úgy,hogy senki nem zavarja? Tudom,hogy védeni kell,mert van benne potenciál,meg minden, de pont ezért jobb kapus Bravo. Ő, ha baj van, kirúgja a nézők közé a labdát,ahogy azt tanítják. Azt meg már mondanom se kell,hogy más lett volna a meccs,ha egy ilyen idióta gól miatt nem kellett volna szaladnunk az eredmény után.Sanama írta:Most nem azért, de:
1. Szerintem ez nem volt potya. Tisztázott, kellően messzire, most az, hogy onnan beverték, 1000ből 1 ilyen van, pech.
2. Úgy akarjátok Bravoval összehasonlítani, hogy szerencsétlen előtt ma egy Bartra-Vermaelen-Adriano 3mas volt, akik szerintem életükben nem játszottak így 45percnél többet.
Bravo előtt meg általában az alap védelem áll. Stabil kapus nincs stabil védelem nélkül.
Még ha nem veszi le mellel azzal sincs akkora gond, de pont középre fejelni...CsocseX írta:Így van, be is kell azt rúgni még, viszont a cicivel is abszolút egyet kell értenem.kanty írta:Hülyeséget csinált, ez nem kétség, de azért a gyerek kegyetlenül bebombázta.
Így van, be is kell azt rúgni még, viszont a cicivel is abszolút egyet kell értenem.kanty írta:Hülyeséget csinált, ez nem kétség, de azért a gyerek kegyetlenül bebombázta.
És most hibáztatom is.ZBarca írta:a legutolsók között lehetne hibáztatni egy-egy vereségért, kivéve, ha esetleg egy hibája miatt kapnánk gólt.
MessiNeymarSuarez írta:Kiváló példa arra hogy miért nem szabad Neuerkodni..Őt is beszivatták már ilyennel.
Hozzuk le a meccset, bár ehhez minimum KP frissités kéne.