Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Elképzelhető, hogy tényleg nem lehetetlen egy ilyen "kölcsön a kölcsönön belül" dolog, pár napja arról lehetett olvasni, hogy Bichót (akit kétéves, 2016 nyarán lejáró kölcsönszerződés köt a Barça B-hez) az idény végéig kölcsönadnánk a Leganés együttesének. De azért én is örülnék, ha valaki hozzáértőbb megerősítené ezt.palesz77 írta:Denis Suarez (21), on loan at Sevilla, has told Sevilla he wants to join Villarreal as he wants to play more this season. [el desmarque]
Ez hogy lehetséges? Mi kölcsönadtuk a Sevillának, aki kölcsönadja a Villarrealnak? Nem egészen értem ezt a hírt most, pedig már régebben is olvastam..
Csakhogy itt mindegy, mert Samper mindkét esetben veri Gumbaut. Labdákat szerez, jobban védekezik, remekül passzol. Gumbau mindezekben gyengébb, ráadásul nagyon könnyen zavarba hozható, rengeteg labdát vesztünk "róla", a felnőtt csapatban ez a nyomás pedig csak nőne.Bob_Marley írta:Bele kell törődni, hogy LE szerint meg Gumbaut kell felhozni. Egyénileg jobb vagy a csapatnak hasznosabb az nem mindegy.
Hát igen.. Sandro és Munir között lehet, hogy Haddadi a tehetségesebb, de Sandrot pl én is jobbnak érzem jelenleg, készebb focista. Viszont Gumbau és Samper között kérdés nincs, hogy melyik a tehetségesebb, e mellé meg a mutatott játék alapján sincs fikarcnyi kétségem afelől, hogy melyiknek lehet több jövője, ha lehetőséget kap. Samper az Apoel ellen komolyabb meccset hozott le a Bl-ben, mint Gumbau bármikor az előszezonban, vagy tavaly a B-ben, amikor játszani láttam.S.Agüero írta:De ha Samper jobb játékos, mint Gumbau, akkor jó, hogy zavar minket.
Szerintem semmi ellentmondás nincs benne, eddig is csak azokat akartam, hogy próbáljuk meg beépíteni, akik készek rá, és elég jók is hozzá.. A kiemelt mondatod meg a kulcs, aki nézi a B meccseit, és foglalkozik az ügyeikkel, azok közül mindenki értetlenül áll az eset előtt, gondolom nem véletlen.Bob_Marley írta:@palesz77, szerintem ellentmondásos volt amit írtál, ennyi. Idáig mindig azt írogattad, hogy a fiatalok beépítése és most Lucho ezt meg is lépi. Én ebben nem foglalok állást, mert kevés B meccset nézek, nem olvasok utána, de nem lehet véletlen, hogy őket hozza fel.
De ha Samper jobb játékos, mint Gumbau, akkor jó, hogy zavar minket.Az elv zavar, engem rohadtul nem érdekel, hogy Samper vagy Gumbau kerül fel és játszik. Csapat érdekel meg a siker.
Noha a legtapasztaltabb csapattag, nyilvánvalóan nem a csapat vezéregyénisége. Nem hiszem, hogy a nyári pofon - sorozat után talpra tud állni.Gareth Tello írta:Volt már egy sárga lapja, Gerard be akart küldeni egy támadóbb szellemű középpályást (ez volt Enguene),palesz77 írta:Második félidő 33. percében cserélték le. Hogy miért azt nem tudom, GT talán tudja, gondolom taktikai okokból.
Volt már egy sárga lapja, Gerard be akart küldeni egy támadóbb szellemű középpályást (ez volt Enguene), Ros pedig - gondolom - kellett a magassága miatt, hogy jobban védekezzünk az ellenfél szögleteivel és felívelt labdáival szemben.palesz77 írta:Második félidő 33. percében cserélték le. Hogy miért azt nem tudom, GT talán tudja, gondolom taktikai okokból.
Az elején volt egy-két bizonytalankodása, neki is kellett kis idő, hogy felvegye a ritmust, de utána egész jól játszott. Szerintem sok lehetőséghez fog jutni idén.Chino írta:Tarín amúgy, hogyan játszott? Rá nagyon kíváncsi leszek, a Juvenil A egyik legnagyobb tehetsége volt szerintem.
A 33. percben lecserélték. Miért is?kristop írta:volt egy pár vágás a karján, meg egy könnycsepp tetoválva a szeme alá, de amúgy semmi különösSamper írta:Samperen nem látszott elkeseredés?
volt egy pár vágás a karján, meg egy könnycsepp tetoválva a szeme alá, de amúgy semmi különösSamper írta:Samperen nem látszott elkeseredés?
Samperen nem látszott elkeseredés?Gareth Tello írta: Grimaldo (balszélsőként) és Samper hozta a szokásos szintet,
Gareth Tello írta:2-1-re kikaptak a kicsik a Cornellà-tól a szezonnyitón, nagyon tipikus módon: kaptak egy gólt a legelső percben és egyet a hosszabbítás végén, büntetőből... Az első félidőben nagy volt a kapkodás, látszott, hogy a sok edzőmeccs után, amelyeken jóval gyengébbek voltak az ellenfelek, ismét fel kell venni a ritmust, a Juvenil A-ból felkerülteknek pedig hozzá kell szokniuk, hogy itt már felnőttek ellen játszanak. A második játékrészben aztán jobban teljesítettek Samperék, megvolt a dominancia, nyugodtabban folyt a játék, és jöttek a helyzetek is, sajnos egy kivétellel ezeket nem sikerült kihasználni, majd a legvégén következett az a bizonyos tizenegyes, Costa szabálytalankodása után, sajnos teljesen jogosan.
Grimaldo (balszélsőként) és Samper hozta a szokásos szintet, Babunski nagyszerűen játszott, és Quinti, valamint a csereként beálló Aitor játéka is tetszett.
Ez volt a kezdő: Ortolá - Palencia, Costa, Tarín, Quinti - Samper, Ros, Babunski - Campins, Dongou, Grimaldo. Csereként Aitor, Enguene és Godswill állt be.
Dongou gólja: http://vine.co/v/eDU7tzJYmhn" target="_blank
Campins jobbszélsőként nem volt valami jó, és épp ez a keret talán legnagyobb problémája: Adamáék távozásával, valamint azzal, hogy Moha a Stoke-ot választotta a B helyett, nagyon kevés ember van előre: Dongou, Maxi Rolón, Aitor, és gyakorlatilag ennyi. Grimaldo nem rossz szélsőként sem, de ugye neki nem ez az igazi posztja, ahogy Campinsnak sem. Szóval érdekes lesz ez. Carbonell segíthet majd néhányszor talán, illetve januártól Lee, bár neki aztán pláne sok időre lesz szüksége, amíg újra hozzászokik a tétmeccsek tempójához.