Nos , jelenleg ott tartunk hogy már úgy hasonlítjuk össze a chileit és Stegent hogy kinek mi a mezszáma ....

a mezszám tök lényegtelen bár az esetek többségében az 1-es az első számú de ez néha attól is függ hogy az adott kapusnak számít-e ez illetve, mi a kedvenc száma ,ezek szoktak általában lenni a befolyásoló tényezők.
Tavaly az első számú kapus nem volt, de mivel Stegen védett a BL-ben számomra ő volt a Number One mert a BL a legrangosabb kupa. Számomra a szerepcsere lett volna ésszerű mivel Stegennek kell a játéklehetőség, Bravo meg hivatalosan nem nyert BL-t. Aki azt mondja hogy a bajnoksághoz kell a rutin azt meg nem tudom mire gondol mert szerintem egy Eibar-hoz nem kell semmi csak figyelem az meg Marcban megvan. A BL-ben rangos csapatok játszanak itt meg van a 19 csapatból 7 ami úgy normálisnak mondható ezeken a meccseken is lesz lehetősége rutint szerezni és fejlődni is tud , nála, mivel a kapusoknál az ő kora fiatal, számít a Meccshiány ,nem úgy Bravonál aki 2hét után is tud egy jó szintet hozni . Így tavaly főleg csodaszámba ment a BL megnyerése mert nem egyszer kellett Stegen nagy védése egy adott meccsen hogy továbbjussunk amellett hogy látszott rajta a meccshiány néha, Bravonak meg jó ha 5 meccsenként kellett egy nagy védést bemutatnia mert a spanyol kiscsapatok nagy része el se jutott a kapunkig + még volt egy erős védelmünk nem csoda hát hogy kevés gólt kapott.... Most itt vagyunk és mi van ? Kap EGY ,EGY potyát Stegen + egy bénázós védelem miatt pluszba 7 gólt két meccsen és rögtön Bravo kerül a kapuba a bajnokságba és mindenki azt írogatja hogy,, nyugodtabb vagyok Bravoval "stb... hozzászólásokat mert ugye ott az a Potya ....

Nos lássuk miben jó Bravo és Stegen: Bravonak jók a Reflexei jól vetődik és rugalmas is viszont a kirúgásai KATASZTRÓFÁK ezt megcáfolni nem lehet , a Bilbaó ellenni bajnoki ezt jól mutatta ami nem passz volt hanem magas labda az nagy többségében gyatrán ment emberhez ha az egyáltalán emberhez ment. Stegen : Reflex oké ,vetődés oké ,rugalmasság oké, kirúgás oké Viszont meccshiány mellett nem tud egy jó formát produkálni még egyszer , úgy mint tavaly mert nincs olyan védelmünk mint amilyen tavaly volt éppen ezért kéne a szerepcsere csakhát nem hiszem hogy változtatni fog ezen Enrique....

,,Bármilyen hibát meg tudok bocsátani,ám annak nem jár könyörület aki nem küzd szívvel-lélekkel a Barcelonáért . " Pep Guardiola