Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
5. forduló volt és volt 2-3-4 meccse? wut? oOAndris írta:Ez azért így nem igaz, biztos volt 2-3-4 meccse.TripleH írta:Gyerekek egyet ne felejtsünk már el, idén eddig szám szerint 0 tétmeccsen volt ott Bravo, de sokan állítják, hogy bezzeg vele, meg miegymás.
A másik pedig az, hogy nem abból a feltételezésből indulunk ki, hogy Bravo bezzeg. Hanem abból, hogy a látottakhoz képest BÁRKI bezzeg.
Ez azért így nem igaz, biztos volt 2-3-4 meccse.TripleH írta:Gyerekek egyet ne felejtsünk már el, idén eddig szám szerint 0 tétmeccsen volt ott Bravo, de sokan állítják, hogy bezzeg vele, meg miegymás.
Nem lehet, hogy tavaly összeszedett volt ez a védelem? Mert olyanra, hogy egy meccsen kétszer kb. 30-40 méterről szotyizgatva vezetheti a támadó a kapura, meg úgy lőhet a 16-oson belülről, hogy még egy vacsit is letolhat nem emlékszem. Ebben nem lehet keresni a hibát?Bob_Marley írta:Én már nem bántom, de hogy Bravo hiányzik az biztos. Nem tudom miben volt benne vagy miben nem, de a csávó nem egy zöld festék hogy fogna mindent. Szerencse nem szerencse, de gyakorlatilag, ami kapura megy mostanában az gól. El van átkozva vagy nem tudom, de ilyen a világon nincs, hogy minden elmegy mellette.
Abszolút nem bántás akar ez lenni, de egész egyszerűen a chileivel valami rejtélyes oknál fogva nem kapunk ennyi gólt. És bizony sokat számít, hogy hátulról mit sugároz a védők fel. Jelenleg ha hibázik egy védőnk az 95%ban gól.
A gólokon kívül egy volt ami veszélyesebben ment kapura, azt magabiztosan fogta. csináljon direkt helyzetet, hogy bemutathasson egy bravúrt. A másik oldalon szétlövöldöztük a kapust.don70at írta:Persze nem tehetett a golokrol, de azert egy bravurt sem lattunk tole, szemben a masik oldallal. Ez valamit jelent.
Azt, hogy a Celta játékosok tudnak helyezni..don70at írta:Persze nem tehetett a golokrol, de azert egy bravurt sem lattunk tole, szemben a masik oldallal. Ez valamit jelent.
palesz77 írta:Lampard emelése se volt egy szélvész labda anno, de ha pont a pipába csapódik le a labda, akkor necces odaérni.
Melyikről tehetett?palesz77 írta:Megint 2 potya, vicc ez az ember..
Hát azért a becsúszásért hiába nem talált lábat minimum lett volna. Pont az ilyenekkel lehet szezonos sérüléseket okozni.Klaczy írta:Szerintem még minimum sárgát is kaphatott volna Neuer, és még ha bemegy... erre 10 perc alatt lő 5 öt a Bayern/Lewandowski és máris teljesen más a meccsvisca el barca írta:neuer is jól küldi az ívet![]()
https://cdn.streamable.com/video/webm/na82.webm" target="_blank
Szerintem még minimum sárgát is kaphatott volna Neuer, és még ha bemegy... erre 10 perc alatt lő 5 öt a Bayern/Lewandowski és máris teljesen más a meccsvisca el barca írta:neuer is jól küldi az ívet![]()
https://cdn.streamable.com/video/webm/na82.webm" target="_blank