Marc-André ter Stegen
Mielőtt nekem estek, nem azt mondom, h mind a 4 az ő hibája, mert röhejes h a félpályán álldogál a Celta-s csávó, vagy 5 alkalommal leesik elé a labda, elkezd futni és sehol egy ember... De kapjon már bele valamibe, szedjen már ki vmit, amiért azt mondom h hűha...
5. forduló volt és volt 2-3-4 meccse? wut? oOAndris írta:Ez azért így nem igaz, biztos volt 2-3-4 meccse.TripleH írta:Gyerekek egyet ne felejtsünk már el, idén eddig szám szerint 0 tétmeccsen volt ott Bravo, de sokan állítják, hogy bezzeg vele, meg miegymás.
A másik pedig az, hogy nem abból a feltételezésből indulunk ki, hogy Bravo bezzeg. Hanem abból, hogy a látottakhoz képest BÁRKI bezzeg.
Picit hitehagyottnak is tűnik a srác, például a Bayern elleni nagy bravúrja, amikor a labda után futott és a gólvonalról kikaparta... most meg csak áll, próbál nyújtózkodni... de semmi extra. Egy Barca kapustól ez kevés...
- Andris
- Adminisztrátor
Ez azért így nem igaz, biztos volt 2-3-4 meccse.TripleH írta:Gyerekek egyet ne felejtsünk már el, idén eddig szám szerint 0 tétmeccsen volt ott Bravo, de sokan állítják, hogy bezzeg vele, meg miegymás.
A másik pedig az, hogy nem abból a feltételezésből indulunk ki, hogy Bravo bezzeg. Hanem abból, hogy a látottakhoz képest BÁRKI bezzeg.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Chino
- Llegenda del Barça
Nem lehet, hogy tavaly összeszedett volt ez a védelem? Mert olyanra, hogy egy meccsen kétszer kb. 30-40 méterről szotyizgatva vezetheti a támadó a kapura, meg úgy lőhet a 16-oson belülről, hogy még egy vacsit is letolhat nem emlékszem. Ebben nem lehet keresni a hibát?Bob_Marley írta:Én már nem bántom, de hogy Bravo hiányzik az biztos. Nem tudom miben volt benne vagy miben nem, de a csávó nem egy zöld festék hogy fogna mindent. Szerencse nem szerencse, de gyakorlatilag, ami kapura megy mostanában az gól. El van átkozva vagy nem tudom, de ilyen a világon nincs, hogy minden elmegy mellette.
Abszolút nem bántás akar ez lenni, de egész egyszerűen a chileivel valami rejtélyes oknál fogva nem kapunk ennyi gólt. És bizony sokat számít, hogy hátulról mit sugároz a védők fel. Jelenleg ha hibázik egy védőnk az 95%ban gól.
Bár lehet, hogy egy év alatt elfelejtett védeni, mert húzta ki a seggünket a sz..ból nem egyszer.
Forca Barca!!!!
Gyerekek egyet ne felejtsünk már el, idén eddig szám szerint 0 tétmeccsen volt ott Bravo, de sokan állítják, hogy bezzeg vele, meg miegymás.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
pechje van a srácnak. Neki sem jönnek össze a bravúrok, de ez így szokott lenni ilyenkor. Nem látszik rajta kívülről, de tuti hogy nyomot hagytak benne az elmúlt hetek, és a sok bekapott gól. Bravo ha visszatér, picit kiszellőztetheti a fejét.
Ettől még továbbra is tartom, hogy az elkövetkező évek egyik legnagyobb kapusáról beszélünk.
Ettől még továbbra is tartom, hogy az elkövetkező évek egyik legnagyobb kapusáról beszélünk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én már nem bántom, de hogy Bravo hiányzik az biztos. Nem tudom miben volt benne vagy miben nem, de a csávó nem egy zöld festék hogy fogna mindent. Szerencse nem szerencse, de gyakorlatilag, ami kapura megy mostanában az gól. El van átkozva vagy nem tudom, de ilyen a világon nincs, hogy minden elmegy mellette.
Abszolút nem bántás akar ez lenni, de egész egyszerűen a chileivel valami rejtélyes oknál fogva nem kapunk ennyi gólt. És bizony sokat számít, hogy hátulról mit sugároz a védők fel. Jelenleg ha hibázik egy védőnk az 95%ban gól.

- Chino
- Llegenda del Barça
A gólokon kívül egy volt ami veszélyesebben ment kapura, azt magabiztosan fogta. csináljon direkt helyzetet, hogy bemutathasson egy bravúrt. A másik oldalon szétlövöldöztük a kapust.don70at írta:Persze nem tehetett a golokrol, de azert egy bravurt sem lattunk tole, szemben a masik oldallal. Ez valamit jelent.
Még az elsőt is majdnem kitolta, de a kapufa többször is a hazaiakkal volt. A kijövetelei is kellettek.
Jó lett volna, ha Bravo véd, elcsitultak volna kicsit ezek a hangok.
Forca Barca!!!!
- Andris
- Adminisztrátor
Így van, itt néhány helyen látom azt, amit mostmár két hónapnyi telejsítményéből leszűrhetünk, és mégegyszer mondom: amit a szemfülesebbek már tavaly is sejthettek.
Egyik gólt se varrnám a nyakába, de 4ből legalább kettőnél simán védhetett volna, mégse sikerült, ráadásul ezekből az egyik megint első gól volt a meccsen.
Most (is) volt bőven lehetősége, egyetlen egy darab védést sem sikerült bemutatnia. Ismét 4 gólt kapott, már harmadszor, pedig még szezon eleje van.
Nem hiszem, hogy szemére fognak bármit is vetni, ahogy azt se hiszem, hogy Bravo felépülése után kaphat akár csak egyetlen téttel bíró bajnoki vagy BL meccset is. Én nem adnék neki helyet a kezdőben, maximum a kupában, teljesítmény alapján még ott se.
Egyik gólt se varrnám a nyakába, de 4ből legalább kettőnél simán védhetett volna, mégse sikerült, ráadásul ezekből az egyik megint első gól volt a meccsen.
Most (is) volt bőven lehetősége, egyetlen egy darab védést sem sikerült bemutatnia. Ismét 4 gólt kapott, már harmadszor, pedig még szezon eleje van.
Nem hiszem, hogy szemére fognak bármit is vetni, ahogy azt se hiszem, hogy Bravo felépülése után kaphat akár csak egyetlen téttel bíró bajnoki vagy BL meccset is. Én nem adnék neki helyet a kezdőben, maximum a kupában, teljesítmény alapján még ott se.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Azt, hogy a Celta játékosok tudnak helyezni..don70at írta:Persze nem tehetett a golokrol, de azert egy bravurt sem lattunk tole, szemben a masik oldallal. Ez valamit jelent.

Kezdődhet a kenjünk mind a 4 gólt stegenre.
Persze nem tehetett a golokrol, de azert egy bravurt sem lattunk tole, szemben a masik oldallal. Ez valamit jelent.
Kár hogy nem Bravo véd, akkor most vezetnénk egy nullára!

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
palesz77 írta:Lampard emelése se volt egy szélvész labda anno, de ha pont a pipába csapódik le a labda, akkor necces odaérni.
Jaj azt ne hasonlítsuk már ehhez, azt minuszról lőtte be Lampard, az vérciki volt..
Itt kicsit kint állt talán, de elég jól eltalálta Nolito. Ezt Bravo is akkor csípi ki,ha ott lóg a sarokban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
én már most is belekötök. nem volt akkora homály mint az előző kettő, de olyan lassú volt a labda h hihetetlen...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ironia volt, csak picit gyenge 

- Normandia
- Director del Fútbol
Melyikről tehetett?palesz77 írta:Megint 2 potya, vicc ez az ember..
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Chino
- Llegenda del Barça
Hát azért a becsúszásért hiába nem talált lábat minimum lett volna. Pont az ilyenekkel lehet szezonos sérüléseket okozni.Klaczy írta:Szerintem még minimum sárgát is kaphatott volna Neuer, és még ha bemegy... erre 10 perc alatt lő 5 öt a Bayern/Lewandowski és máris teljesen más a meccsvisca el barca írta:neuer is jól küldi az ívet![]()
https://cdn.streamable.com/video/webm/na82.webm" target="_blank
MAtS helyzete mindkét alkalommal nehezebben kivitelezhető volt, ő pedig kettőt kapott. Bravonál szintén nem sokat hibáztak. Ezért volt rohadt nagy pechje ter Stegen-nek. Nála 2/2, a másik két embernél 2/0 ugyanolyan szituban. A német pedig kapja az ívet, a másik kettőnél pedig gyorsan lecsengenek. Ez az idegesítő.
Forca Barca!!!!
Szerintem még minimum sárgát is kaphatott volna Neuer, és még ha bemegy... erre 10 perc alatt lő 5 öt a Bayern/Lewandowski és máris teljesen más a meccsvisca el barca írta:neuer is jól küldi az ívet![]()
https://cdn.streamable.com/video/webm/na82.webm" target="_blank
- visca el barca
- Presidente del Barça
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...