S.Agüero írta:A baklövésekből nem szabad kiindulni, nem attól rossz egy kapus, hogy sokat bakizik, de ő már maga mögött hagyta ezeket, mint te is írtad.
Mondjuk az sem árt, ha nem bakizik sokat...

Szerintem a jövő évet még levédhetik ebben a rendszerben, utána meg fordulhat a kocka. Nem hiszem, hogy MaTS annyira elégedetlen lenne. 20-22 meccset így is levéd a szezonban (+ a 4 bajnoki), ráadásul a Bl-ben vagy 10-12 mérkőzést, ami sokat számít, és ott vannak a különböző kupák is. Igazából nincs is szigorú első és második számú kapus, csak azt szokták első helyre tenni aki a ligában véd.
Két év múlva pedig biztosan övé lesz a liga, legalábbis szerintem. Bravo is két hét múlva 33, nyilván még nem olyan sok, hogy padra kelljen ültetni, de ha van mellette egy sokkal fiatalabb kiváló képességű kapus valószínű átveszi a stafétát. Legalábbis így lenne logikus. Az nem hiszem, hogy elmenne mondjuk egy Poolba, mert várni kell egy évet, hogy a Barca első számú kapusa legyen és ne csak a Bl+kupa legyen az övé.
Igazából nem is nagyon tudok olyan csapatot, ahol jobb körülményei lennének. A Realban ott van Navas akit cserélni akarnak DDG-re, de abban sem vagyok biztos, A Bayernben Neuer, Atleticoban Oblak, talán a PSG az ahol biztos kezdő lenne és Bl esélyes, de ott meg a bajnokság nem kihívás.
Szóval nem hiszem, hogy annyira elvágyódna. A válogatottság meg akárhol is játszik nagyon kemény dió. Talán, ha itt megmutatja mire képes lehet majd valami esélye Neuerrel szemben. Bár őt onnan még évekig nagyon nehéz lenne akárkinek kiszorítani. MaTS-nak ez a legnagyobb pechje, hogy német. Talán még De Gea-val is könnyebben boldogulna.
Ha Bravo ennyire vágyik a Bl-re nem sok lehetőség van hova menni. Az esélyesebb csapatok közül, ahol a Bl-ben védhetne az egyedül a PSG, esetleg a Juve, ha Buffon visszavonul. Se a Real, se az Atletico, se a Bayern nem fogja megvenni és lecserélni a kapusát, főleg, hogy elég idős is már. 2 évre nem vesznek így kapust. (mi meg nem adjuk el

)