Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, hogy nem volt akkor sem másodosztályú. Viszont mi köze van Pepnek ahhoz, hogy Valverde mit csinál?Samper írta:Óriási tévedés. Pep korszakában sem volt másodosztályú a csapat.
Óriási tévedés. Pep korszakában sem volt másodosztályú a csapat. A gond inkább a kifizethető pénzek körül lehet. Szakmaqilag meg az, hogy kiderítsék: a kiesést okozó gólképtelenség a csatárok gyengeségén múlt, vagy a csapat támadásépítésén kell alapvetően változtatni.Cestus írta:Na kiestek a fiúk, így aztán az életben nem fog Valverde senkit sem felhívni a nagyok meccsein.
Ebben mondjuk nem látom az összefüggést.Cestus írta:Na kiestek a fiúk, így aztán az életben nem fog Valverde senkit sem felhívni a nagyok meccsein.
davi10 írta:
Én nem vagyok annyira benne a B-csapat ügyeiben, mint itt sokan, de mi a baj Pimienta-val? Most nyerte meg a Juvenil A-val az ifi BL-t, és alatta ha jól tudom egyelőre 100%-os a B csapat.
Az nem az Ő hibája, hogy egy romhalmazt vett át, gondolom ha marad ott jövőre, akkor viszi az U19-es brigád nagyját, Puig-gal az élen, aki ezért maradt.
Nekem is bántja a szemem, hogy ilyen szedett-vedett brigád lett a B-ből, de talán jövőre Valverde és Pimienta valahogy összhangban megoldják, hogy tényleg saját tehetségek legyenek, akiknek esélyük is legyen a nagycsapattal játszani.
De tény, hogy Bartomeu és Laporta La Masia-ja között fényév különbségek vannak. Reméljük, hogy Barto ezen a téren is kicsit összekapja magát (télre úgy nézett ki, hogy megtanul igazolni).
Én nem vagyok annyira benne a B-csapat ügyeiben, mint itt sokan, de mi a baj Pimienta-val? Most nyerte meg a Juvenil A-val az ifi BL-t, és alatta ha jól tudom egyelőre 100%-os a B csapat.crixus írta: Ennek fényében talán jót is tenne a kiesés, lekerülne a rivaldafény a B-ről és egy normális vezetőedző mellett újra a saját ifijeink kaphatnának nagyobb számban lehetőséget.
Én sem tenném ki alapvetően, de az ő sorsa attól függhet, mennyire gondolja komolyan Valverde (vagy mennyire engedik meg neki) ezt a szűkebb keretet, amit alkalomadtán az utánpótlásból pótolna ki. Ha tényleg megvalósítaná ezt, akkor az eladólistára tett játékosokon felül még a további "gyengébb láncszemeket" is eladhatjuk, mint pl. Digne vagy Paco.Sinya22 írta:Digne-től miért kell megszabadulni?
Ezt tudom, csak azért írtam ezt, mert "csak januártól játszik jól". Januártól kezdődött ez az év, tehát a tavaly őszi teljesítmény teljesen irreleváns már.Az őszi szezon nem sokat nyom a latba. Tavaly amit mutatott még a saját szurkolóik is eladták volna, de tavasszal osztják a kupákat, így az befolyásol mindent.
Az őszi szezon nem sokat nyom a latba. Tavaly amit mutatott még a saját szurkolóik is eladták volna, de tavasszal osztják a kupákat, így az befolyásol mindent.S.Agüero írta:Csak szólok, hogy naptári évre adják.mert valószínű, hogy Ronaldo megkapja a hatodik aranylabdáját is. Pedig csak januártól játszik jól.
Még simán lehet, hogy felhozzák az A-ba, aztán teszik is tovább kölcsönbe. Sok helyen olvastam már arról, hogy felkerül, de arról még emlékeim szerint sehol, hogy itt is marad-e. De gondolom azért edz állandóan a nagy csapattal, mert Valverde számít rá, és hónapokon át próbálja arra felkészíteni, hogy a taktikáját meg tudja valósítani majd a nagyoknál.Samper írta:Alena jul.1-től az első csapat keretének tagja. Bár nem tudjuk, hogy ott mit fog nyújtani, de ez már becsületbeli ügy. Az utóbbi hónapokban állandóan ezzel a kerettel edzett. Sajátos, hogy egyetlen bajnoki percet nem kapott Valverdetől, noha korábban már LE-től igen - de ezt ne firtassuk.
off:Duplázás szép eredmény, de azért ilyen bénán nem kellett volna kiesni a BL-ből. Amúgy meg leginkább Messit sajnálom emiatt, mert valószínű, hogy Ronaldo megkapja a hatodik aranylabdáját is. Pedig csak januártól játszik jól.S.Agüero írta:És abból nálunk hány saját nevelés, és hány náluk?Kovbal88 írta: Lassan nyoma se marad a La Masia-nak. Jelenleg több realos van a VB-keretben, mint barcás. Ennyit a vezetőségről!![]()
A fiatalok beépítéséről meg továbbra is azt tudom mondani, hogy cserének jók lehetnek, de akkor fejlődni nem tudnak, plusz ugye egyeseknek kevés a duplázás év végén, mégis megy a sírás a fiatalok felé...
Valverde azt mondta, hogy kisebb keretet akar jövőre (20-21 fő), és akkor gyakrabban tudna felhozni a B-ből embereket. Ez logikus valahol, hiszen ha Denis, Gomes vagy Vidal helyett berak a B-ből valakit, azzal maga ellen fordítja az A keret cserejátékosait és széthúzást kelt az öltözőben.Kovbal88 írta:Valverde idén nem nagyon adott lehetőséget a fiataloknak, sőt még a cserejátékosaink, pl Denis, Paco, Mina, se sokat játszott.
Nyilván nem könnyű az ifiből felkerülni a nagycsapathoz, de valami koncepció nem ártana. Magasabb fizetéssel nem lehet itt tartani senkit, annál kicsit többet kell adnia a klubnak.
Lassan nyoma se marad a La Masia-nak. Jelenleg több realos van a VB-keretben, mint barcás. Ennyit a vezetőségről!
És abból nálunk hány saját nevelés, és hány náluk?Kovbal88 írta: Lassan nyoma se marad a La Masia-nak. Jelenleg több realos van a VB-keretben, mint barcás. Ennyit a vezetőségről!
Most néztem meg az összefoglalót, Nahuel nagyszerű gólt lőtt, és Marc Cardona fejese sem volt csúnya.D.i.N.h.O írta:A kicsikéink megint győztek! Ez a Pimienta eddig teszi a dolgát. Még 2 forduló hátha meg lesz a bennmaradás!![]()