Rezisto95 írta: ↑2021.10.11. 08:53:29
Én tudom hogy a franciák elleni vereség nem varrható Garcia nyakába, de azért az érdekes hogy mennyire mélyrepülésben van a srác amióta barca játékos lett belőle. Most peche is volt, de azért a mondás igaz, hogy szegény embert az ág is húzza. Aki nem tudná, itt arról a nagyon megosztó esetre utalok, amikor a bíró a franciák les gólját azért adta meg mert Garcia megpróbált

tisztázni Mbappe elől és pont ezzel az elkeseredett mozdulattal nullázta a les fogalmát...
Én eléggé rossz véleménnyel vagyok róla, a semmi extra "jó" teljesítményeibe nagyon komolyan bele-belehibázik és a sebesség adat is csalóka, mert, hogy végsebességben mennyire lóg ki, nem tudom, nem biztos, hogy nagyon, de a fürgesége ami hiányzik neki, pedig azzal tudna kompenzálni. Emlékszem, a brazil Ronaldo még komoly súlyfelesleggel azon a négy méteren milyen könnyen verte meg a nála amúgy fittebb, gyorsabb játékosokat. Speciel a fürge játékosok Araujora is veszélyesek, de ő legalább kompenzál testi erővel, magassággal és ha arra kerül a sor tényleges futóversenyben már elég jó.
Másrészről a tegnapi esetet mégcsak megosztónak se mondanám. Egyértelmű, hogy les volt, ezen nem lehet vitatkozni, szóval ebben abszolút nem hibás, de az igaz, hogy nem tesz jót még ez is a lelkiállapotának.
Mellesleg nem tudom, hogy a Barca óta van-e mélyrepülése. Igaz, egy nagyon erős MC-be, de nem volt helye, ingyen jött el és azt mondtuk, hogy MC-ből kiindulni nem lehet így, de majd meglátjuk. Hát látjuk. Az a szerencséje, hogy amúgy nem teremnek Spanyolországban úgy a védők, mint Franciaországban...