Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
üdv. a szabadon igazolható játékosok tudtommal bármikor aláírhatnak valahova, ahhoz nem kell átigazolási időszaknak lennie nem?palesz77 írta:Várhattunk volna holnapig, hogy 1%-nyi esélye se legyen találni egy normális klubot az átigazolási időszak lezárta előtt..Gaboo írta:HIVATALOS | Nilivel szerződést bontott a klub.
https://www.fcbarcelona.es/futbol/barca ... on-de-nili" target="_blankValaki tud valamit, hogy milyen okkal bontottunk szerződést? Hiányozni nem fog nekem, de azért az időpont választás elég érdekes.
Várhattunk volna holnapig, hogy 1%-nyi esélye se legyen találni egy normális klubot az átigazolási időszak lezárta előtt..Gaboo írta:HIVATALOS | Nilivel szerződést bontott a klub.
https://www.fcbarcelona.es/futbol/barca ... on-de-nili" target="_blank
Tarínt bármikor fel lehet hozni például. Jó fizikumú és sebességű kh, nem mellesleg a labdával is jóban van. És ami a legfontosabb kora ellenére nagyon érett és nem csak játékban, fejben is. Gyakorlatilag második évére Palencia hiányában ő a csk.Samper írta:Nem tudom, hogy mit tud, de pont kh. poszton kell valaki, akit a 4 kerettag mellé sérülés stb. esetén fel lehet hozni az A-ba is. Eddig ilyen nem volt. Úgyamúgy persze igazad vanGareth Tello írta: Costas a B csapat tizedik nyári igazolása idén. Értem én, hogy kellenek idősebb, tapasztaltabb játékosok is a tehetséges La Masía-növendékek mellé, de kicsit mintha túlzásba vinnénk ezt a dolgot... Nem örülnék neki, ha Costas érkezésével (és Fali középhátvédként való játszatásával) Tarín és Santi Bueno járna igen rosszul - márpedig jelenleg úgy néz ki, hogy ez könnyen megtörténhet.
Nem tudom, hogy mit tud, de pont kh. poszton kell valaki, akit a 4 kerettag mellé sérülés stb. esetén fel lehet hozni az A-ba is. Eddig ilyen nem volt. Úgyamúgy persze igazad vanGareth Tello írta: Costas a B csapat tizedik nyári igazolása idén. Értem én, hogy kellenek idősebb, tapasztaltabb játékosok is a tehetséges La Masía-növendékek mellé, de kicsit mintha túlzásba vinnénk ezt a dolgot... Nem örülnék neki, ha Costas érkezésével (és Fali középhátvédként való játszatásával) Tarín és Santi Bueno járna igen rosszul - márpedig jelenleg úgy néz ki, hogy ez könnyen megtörténhet.
Ma délután a csapattal edzett, és már ott is van a Granada elleni keretben - Rodri Tarín kárára, aki annak ellenére maradt ki, hogy elvileg teljesen egészséges, nem bajlódik semmilyen sérüléssel...etooka9 írta:Official: Barça have signed central defender David Costas from Celta for a season-long loan with an option to buy. He will play at Barça B.

palesz77 írta:Alena kisebb passza hétvégéről.![]()
Messit másolja és majmolja így könnyű...palesz77 írta:Alena kisebb passza hétvégéről.![]()
Megmondom őszintén ennek kicsit örülök. Nem akarok rosszat neki, de legalább jól mutatja, hogy nem feltétlen éri meg türelmetlenkedni, Monaco B-vel nem hiszem, hogy sokkal előrébb lenne..Tromort77 írta:Former La Masia player Mboula who left for Monaco recently is not in Jardim's plan for this season. [@FabPigalle]
Ezért megérte kapkodnia.
Lehet, hogy azzal, hogy nem elég jó?Gaboo írta:
Valahol tartottam ettől, mondjuk egyik szélen Keita Baldé a másikon pedig bőven ki lehetne őt próbálni, nem tudom mivel vívta ki azt, hogy ne számoljon vele Jardim....
Valahol tartottam ettől, mondjuk egyik szélen Keita Baldé a másikon pedig bőven ki lehetne őt próbálni, nem tudom mivel vívta ki azt, hogy ne számoljon vele Jardim....Tromort77 írta:Former La Masia player Mboula who left for Monaco recently is not in Jardim's plan for this season. [@FabPigalle]
Ezért megérte kapkodnia.
A válogatottat elfelejtettem. Akkor ez sry. Ezen iszonyatosan csodálkoztam is.Gareth Tello írta:Choco Lozano éppen a hondurasi válogatott edzőtáborában van, ezért nem számíthatott rá Gerard López.
Ami a védelmet illeti, örülnék, ha Fali középhátvédként való szerepeltetése nem lenne ennyire erőltetve... Palencia visszatéréséig nekem jobban tetszene egy Morer - Tarín - Martínez - Cucu négyes hátul.
Nem ez volt itt az elsődleges gond, hanem, hogy Gerard abszolut random állítja fel a játékosokat és ezzel együtt a taktikát. Nem értem, mert tavaly látszott, hogy van egy elképzelése és ahhoz igazított mindent. Volt játék és eredmény is. Most egy nagy káosz az egész. Akik múlt héten ke4zdtek azok még a keretben sincsenek és fordítva.Samper írta:A Fali-Martinez belső védőpáros és Varo a kapuban szedett össze 3 gólt. Nincsenek a keretben jobbak?randomguy írta:Official: Barça B have signed José Arnáiz from Valladolid.
3+2 évre írt alá.
Közben a kicsik vesztésre állnak otthon a Tenerife ellen, 0-2.
A Fali-Martinez belső védőpáros és Varo a kapuban szedett össze 3 gólt. Nincsenek a keretben jobbak?randomguy írta:Official: Barça B have signed José Arnáiz from Valladolid.
3+2 évre írt alá.
Közben a kicsik vesztésre állnak otthon a Tenerife ellen, 0-2.
Én nem hiszem, hogy szakértő lennék, mindenesetre Chocot egy meccsen láttam, ott nagyon tetszett, szerintem nagyon sokat fog számítani. Jesus Alfaro egyértelműen a csapat egyik legnagyobb erőssége, oroszlánrésze volt abban hogy feljutottunk. Fogalmam sincs, hogyan került ki a csapatból Abeledot szezon közben hoztunk, eddig nem sok pozitívumot tudtam leszűrni a játékából, szerintem nem is lesz meghatározó ember. Gallareta egy meccs után ígéretesnek tűnik.Samper írta:Akkor viszont tőled és a többi B-szakértőtről várok egy összefoglalót, hogy a 20 éven felüli, máshonnan igazolt B játékos közül kik jöhetnek még szóba az A - nál? José Manuel Arnáiz
szerződése kifejezetten olyan, hogy 1 év után megvizsgálják, átkerülhet-e az A-ba. Vitinho 1 évre van itt kölcsönbe opcióval - nyilván nem további B-ben szereplésre. Anthony Lozano hondurasi válogatottként jött ide . csak kapott valami reményt? Marc Cardona tavaly gólképes, de sérülékeny volt. Rájuk gondolok.