palesz77 írta:mvik írta:üdv. a szabadon igazolható játékosok tudtommal bármikor aláírhatnak valahova, ahhoz nem kell átigazolási időszaknak lennie nem?
Aláírni bármikor alá lehet bárhova, beregisztrálni nem lehet őket átigazolási szezonon kívül. De most olvastam, és meg is nyugodtam kicsit, mert elméletileg már régebben szólt neki és az ügynökének a klub, hogy keressenek egy új állomáshelyet. Így akkor nem gáz, és még Morey szempontjából jó hír is lehet akár. Egy kis szerencsével ő lehet az idei szezon Cucuja, csak a túloldalon.
Akkor megvan, hogy miért nem ő játszott Palencia kiesése miatt. Morer nem hiszem, hogy berobbana. Palencia fix kezdő, egy újabb sérülésnek/eltiltásnak kellene lenni, hogy kimaradjon és láthattuk, hogy így is inkább egy belső védőt dobott ki oda Gerard, pedig nagyon kíváncsi lettem volna mit tud mutatni a kicsi.
Cucu helyzete annyiban más, hogy nem volt egy normális balhátvédünk, csak ilyen Delgado-félék, sokszor inkább Nili-Palencia szélső védőkkel álltunk fel.
Sajnos úgy tűnik, hogy sok tehetséges fiatal süllyesztőbe kerül Gerard másodvonalas igazolási poltikájának és taktikájának köszönhetően. Még szerencse, hogy néhány posztra nem hoztak embert, mert még Cucu is Alena is padon találhatná magát. Tarín, Santi Beno, Morer, Mújica. Mindegyikre keresztet vethetünk, talán egyedül Morer érthető. A többiek a jófajta igazolásainknak, mint Costas, tavaly Fali, Galarreta, Concha, Choco és napestig lehet sorolni. Persze van létjogosultsága néhánynak, kellenek tapasztaltabb játékosok is. Pl. Alfaro, Choco, Vitinho, Galarreta stb. 3-4 elfér a kezdőbe, de nagyon sokan olyan játékosok elől veszik el a helyet, akik sokra hivatottak, míg a többiek 22-25 évesek.
Csodálkoztam is, hogy Abeledotól megszabadultunk, főleg, hogy tavaly a szezon vége felé hoztuk.
Annak viszont örülök, hogy azért Carles Perezt játszatja Gerard, nagyon ügyes kis játékos, és elég mobilisnak tűnik. Nem sokat tudtam korábban róla, de a két meccs alapján bizakodó vagyok vele kapcsolatban.