Tényleg nem értem, mit jelent ez, hogy előveszem. Amúgy Dembélét is inkább védtem, meg nem is én vittem azt a témát, hanem más felhasználók.1994barca írta: ↑2022.02.25. 20:47:44Hihetettlen Dembele téma offolva lett most Stegent veszed elő Bence. Tegnap volt egy rosz kijövetele de azon kívül mostanában elég korrekt szintet hoz! Itt màr mindenkit cserélnétek le. Teljes oldalas magyarázatot írsz csak a te fantáziád játéka. Lehet unalomból előkelett valakit venni jól mondja csababarca.
Nem szidom. Nem, nem vettem elő, reagáltam Chino kérdésére (felvetésére) amúgy. És ha visszanézzük az élőket, sok-sok embernek nem tetszik a teljesítménye, nem csak nekem. Chino normálisan leírta a véleményét, érvekkel, ami különbözött az enyémtől, erre leírtam az én nézőpontom, szerintem normális hangnemben.
Ez egy fórum, leírhatom a véleményemet (akkor is, ha az esetleg nem feltétlenül pozitív, de szidásról biztos nem beszélhetünk), és lehet nem egyet érteni vele, bár ezt meg lehet tenni személyeskedés nélkül is, és mindjárt szimpatikusabb a helyzet, és akkor a vélemények is tudnak közeledni, és én magam is meggyőzhető vagyok, de hogy nem személyeskedéssel, az tuti.
Ráadásul van, amiben a natúr szubjektív véleményemet írtam le, és voltak köztük tények, bárki által megnézhető statisztikai adatok. Lehet hinni a számokban, meg nem hinni, de hogy nem légbőlkapott, az egyszer biztos. Az, hogy TS nagyon-nagyon rosszul áll a védési mutatókban, nem fantazmagória, natúr tény. Ha valaki mond erre ellenérvet, elfogadom, de lefantazmagóriázni nem korrekt szerintem.
Mint ahogy az is tény, hogy rendre a legrosszabb számok között van az értékelésekkor a csapaton belül is. 2 éve ez még nem így volt, finoman fogalmazva sem.
Simán lehetne érvelni korrekt módon. Valaki írhatná, hogy de Barca-kapusként nem gáz, ha "csak" egy okés teljesítményt tesz le valaki, de cserébe nagyon jó a passzjátékban. Hirtelen most ez jutott eszembe. Erre akkor azt mondom, hogy jogos, lehet, hogy TS egy másoknál kicsit rosszabb védési mutatóval is megfelelő lehet a posztra.
Valamint szerintem is korrekt szintet hoz most le, ezt is leírtam. De én nem szívesen érném be "korrekt" kapussal, szerintem itt sokkal, de sokkal jobb csapat épül most annál.
És most akkor nem is beszélek arról, hogy nézz szét bármelyik fórumon. Nem merem állítani, hogy többen vannak az én véleményemen, de hogy jelentős tömeg, az biztos. Angol szakkommentátorokkal egyetmeben pl, akik odaáig mentek 3-4 meccsel ezelőtt, hogy a támadók felkészülnek TS rosszabbik térdéből, és ezért nagyon rossz TS védési mutatója.
Csababarca:
Igen, Coutinhohoz hasonlítom a téma szempontjából. Cou ugyanis klasszis játékos volt, de legalábbis klasszis játékot tett le az asztalra évekig. Kb fél évig nálunk is. Aztán visszaesett. Aztán vártunk, vártunk, adtunk neki időt, elpasszoltuk kölcsönbe x év után, visszavettük, próbáltuk, megint elpasszoltuk. Lehetett volna még 3 évig itt tartani, és várni, hogy előbújjon a vadállat, de nyilván botorság lett volna.
Nem akarnám TS-t eladni, csak ha tartósan gyenge, vagy max ezt a mostani okés szintet hozza. Mert brutál sokat keres, és rengeteg jobb kapus van annál a világon, mint amit MOST ő hoz. Egy év múlva már kb 2,5 éve tartana a hullámvölgye, Cout addigra már máglyán is elégették. Miért annyira gáz azt mondani, hogy 2,5 gyenge időszak után érdemes megfontolni már az eladását? Nem azért, de most télen is szaglászgattunk már asszem a Rayo kapusa után, nem véletlenül. De szerintem is jó döntés, hogy kap még időt.
Ha meg feljavul, semmi gond, felejtős az egész.
Tök ugyanazt gondoljuk amúgy nagyjából, csak elbeszélünk egymás mellett, ha túl hosszan fogalmaztam, sorry.