Feltételezem, rám is vonatkozik (nyilván nem csak, de is). Több dolgot nem értek:andras953 írta: ↑2025.06.24. 00:04:33admin írta: "Lehet tévedek..." Igen, tévedsz. ugyancsak admin írta: "Azt meg remélem megengeded..." Nemcsak megengedem, egyenesen azért járok fel a fórum oldalára, hogy különböző véleményeket olvasgassak a csapatomról. És te megengeded, hogy hálátlannak tartsak több TS-ről szóló hozzászólást?
TS rég nem jó kapus már. Objektíve, számok, szem, eredmények alapján. De ha ezt levesszük, akkor meg régóta nem stabilan bevethető, ez minden szubjektív véleménytől, meg stattól független. Nem Barcába való kapus a kezdő posztra rég már pusztán csak emiatt sem. Én vitatnám, hogy régen is top5 lett volna, mert egy-két hatalmas hiányossága volt mindig is a remek reflexei mellé, de azt még elfogadom, hogy 20 előtt az volt. Sok-sok meccst eldötő hibája volt az egy jó szezonján kívül, főleg nemzetközi porondon. Tavaly csak egy ilyen volt, mert egy meccsen védett. Én a versenyből Bravót tartottam volna már akkor is, és nem érzem magam különösebben megcáfolva. Még öregen is rendre TS előtt végzett a főbb mutatókban 20/21, 22/23-ban. 37-8 évesen.
De mindezt félretéve: miért lenne hálátlanság kritizálni? Szerintem ugye annyira nincs is miért a 22/3-as szezonon kívül (hatalmas ász volt, persze nemzetközi porondon még akkor is megremegett a MU ellen, nemhogy az előtte lévő években...), de ha lenne is: Nem TS-nek szurkolok, tippre senki nem TS-nek szurkol itt, max 1-2 rajongója lehet kivétel. Szimpla vélemény, hogy egy gyenge közepes kapus régóta, a számok alapján meg objektív tény. Nem utálom TS-t, semmi bajom vele emberileg, nem is ültem fel erre a TS gonoszul nézett mikor nem őt tette be Flick vonatra, személy szerint azt gondolom, hogy megtörte a 2-8 minden szempontból, inkább sajnálom, de a kedvenc csapatom élére egy jó, magabiztos kapust szeretnék, aki nem csak hébe-hóba elérhető. TS ezek közül semminek nem felel már meg. Ennyi, semmi több nincs a dologban. Amúgy nem is láttam utálatot, amit hálátlansághoz kötnék.