Ronaldinho&Barca írta: ↑2025.01.20. 13:16:12
Korábban talán a legnagyobb szóvivője voltam, hogy adjuk el amikor még 60 misik repkedtek a feje felett, de itt maradt, Flick bizalmat adott neki, legalábbis szavakban, játékpercek nélkül ugyan olyan rozsdás marad, ergó nem kap esélyt de ítéletet mondanak felette, én ezt nettó genyóságnak tartom. Ha annyit játszana mint FT vagy Lewa és gyenge, akkor aláírom, de ez így elég gáz, hogy kiültetjük hogy kb "húzz a francba". Ez a fajta taktika vagy nevezzük akárminek mindig is gáz lesz a sportban.
Ironizáltam

Egyetértek veled, én sem küldeném el, adnék neki 500-1000 játékpercet mielőtt döntök, de még ha kevés, amit mutat, akkor sem kezdenék keresztes hadjáratba a saját játékosaink ellen, de ugye ez a téma meg ismét a vezetőség témába nyúlik.
Nagyon "kedves" médiakörítés épül neki is:
Ansu Fati is “delaying” Marcus Rashford’s signing, as he is unwilling to leave Barcelona despite Hansi Flick making it clear that he is not part of his plans.
Engem érdekel a szitu amiatt, mert nem érzem a hasonló megítélést.
Én Fati helyében meg felmutatnám a középső ujjam...fizessék ki a bére mondjuk 70%-át és gondolom távozik, de elvárni, hogy azért menjen, mert most nem kényelmes nekünk a jelenléte, az simán pofátlan, ahogy Ronaldinho&Barca is mondja.
2021 őszén ugyanez a vezetőség ott imádkozott neki, nehogy elmenjen 3 hónappal Messi után, mert kb Laportának állása se lenne 2,5 éve, most meg teljespályás letámadás, hogy takarodjon?
Másik oldalon pl 2023-ban nyáron annyit nyeffentett Ferran, hogy nem megy sehova és ő cápának képzeli magát és akkor rendben van, maradhat, de másik játékos meg menjen, amerre lát, pénzt ne kérjen és mosolyogjon, ha elküldenék?
Elfogadom a szakmai értékelést Flicktől többnyire, de Victor és Fati esetében kételyeim vannak, amikor 3 meccsen 2 gólt lövünk, azt is Pedri és Kounde és kapnak 0 percet a cseretámadóink, meg kritikát miért nem eredményesebbek...