Erre a fórumra gondoltam. Máshol már régen leírták, úgy általában a fórumokon is.Zoldbela írta: ↑2025.01.20. 14:12:09Szerintem meg pont ezt veszik figyelembe amikor nem számolnak vele!FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.20. 13:17:31...
Szerk: ha már nagyon muszáj döntenem, akkor Fatitól válnék meg. 2*-3* műtötték a térdét, eltávolították a meniszkuszát. Szerintem ezt a dolgot nem veszik figyelembe, amikor Fatitól valamit is várnak.
...
Fati 21 szeptember 9-én sérült le
Október 20-án kapott új szerződést, mint Bernal is kapott a sérülése után. Szerintem korrekt, a fizetése viszont nagyon magas, de ismerhetjük az akkori fizetéseket, Capology szerint ezzel a 6. volt akkor a kereseti listán, egy évvel azelőtt 8. lett volna (be tudjuk lőni az akkori kereseteket)
Azután lett belőle egy Umtiti helyzet, 2 műtét, majd a 3. műtét elutasítása, és a konzervatív kezelés.
Szerk: ezt elnéztem, egy évvel hamarabb sérült le, és a felépülése után hosszabbítottak vele. A többi szerintem fedi a valóságot.
Hétvégén olvastam, hogy Deulofeu felbontotta a szerződését (lehet visszavonul) az Udinese-vel, mert komplikációk léptek fel a keresztszalag szakadása után.
Ez sajnos benne van a fociban