Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
mahitoo írta:Sajnos csak belenézni volt időm.palesz77 írta:Nem néztem az egész meccset, de Kaptoum tetszett addig, amíg láttam. Nem küzdött akkorát, mint az első csapatban, de gondolom edzői utasításra, ő volt a középpálya mindenese ma. Előszezonban kíváncsi leszek rá, szimpatikus srác nagyon. Romera se volt rossz, az ő góljával is lett 1-0, de elég sok Suárezinget nyomott..Perea meg szintén jól mozog elől, csak kapura nem veszélyes.
Remélem jövőre a szezonkezdettől összeáll egy normális csapat a B-nél.
Itt van, érdemes mindenkinek megnéznie, gyönyörű volt..mahitoo írta:Sajnos csak belenézni volt időm.Remélem jövőre a szezonkezdettől összeáll egy normális csapat a B-nél.
Sajnos csak belenézni volt időm.palesz77 írta:Remélem nézted ezt a Kaptoum kapufát a végén..mahitoo írta:Köszi Palesz!![]()
Nem néztem az egész meccset, de Kaptoum tetszett addig, amíg láttam. Nem küzdött akkorát, mint az első csapatban, de gondolom edzői utasításra, ő volt a középpálya mindenese ma. Előszezonban kíváncsi leszek rá, szimpatikus srác nagyon. Romera se volt rossz, az ő góljával is lett 1-0, de elég sok Suárezinget nyomott..Perea meg szintén jól mozog elől, csak kapura nem veszélyes.
Remélem nézted ezt a Kaptoum kapufát a végén..mahitoo írta:Köszi Palesz!
Köszi Palesz!palesz77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=hHgf5NHs2DU
Barca B meccsét élőben közvetíti a hivatalos YouTube csatorna. Hátha valakit érdekelne..![]()
Barcelona B line-up (official): Ortolá - Godswill Costa Borja Moi - Kaptoum Fali Xemi - Perea Romera Cámara
Bench Barcelona B: José Suárez, Juste, Gumbau, Aleñá, Chamorro
De passzolt!visca el barca írta:pff... az aranyköpő![]()
a tegnapi játékát? 0 alázat, 0 csel, 0 akarás. a gijon szintjét sem ütötte meg tegnap.
iniestára elcserélni bazz....
Engem sem nyűgözött le. Kicsit olyan érzéseim vannak vele kapcsolatban, mint pl. G. dos Santos, Deulofeu, vagy Assulin esetében anno. Jóval nagyobb az arc, mint a tehetség, alázat semmi, így pedig sok jót nem jósolok neki.visca el barca írta:pff... az aranyköpő![]()
a tegnapi játékát? 0 alázat, 0 csel, 0 akarás. a gijon szintjét sem ütötte meg tegnap.
iniestára elcserélni bazz....
LG írta:Szomorú ezt hallani róla. Ha ennyire nincs benne alázat, akkor el is felejthetjük, egy jó ajánlat esetén felőlem mehet véglegesen.palesz77 írta:Abelardo (coach Sporting): "Halilovic not starting in last weeks? Because he hasn't been training well. You have to deserve your place."
A 20. forduló óta 3-szor volt kezdő, tartok tőle, hogy lesznek még gondok a hozzáállásával.. Meccsen is lehet sokszor érezni ezt, szerintem ő is tudja már, hogy "kinőtte" a Gijont, ezért nem is hajt már annyira - válogatottban sokkal aktívabb volt múltkor. Csak ennek nem így kéne működnie..
Egyrészt szerintem a kevés meccsanyag miatt van ez, másrészt amiatt, hogy időről időre szélsőként is lehetőséget kap, ott pedig nem ez az elsődleges feladata. Egyébként inkább a rúgótechnika, a cselezőkészség és a robbanékonyság az erőssége, mint a passzjáték, de azért utóbbiban sem vall szégyent szvsz. Jövőre remélhetőleg többször láthatjuk majd tétmeccseken, azért a Barça B-t még mindig gyakrabban lehet nézni streamen, mint a Juvenil A-t. (Nem lennék meglepve, ha Gerard López vagy egy esetleges új edző inkább szélsőként játszatná majd, mint középpályásként, de ez persze attól is függ, hogy hogyan alakul a keret a nyár folyamán.)palesz77 írta:Paik Seung-Ho 백승호 2016 ● Barcelona Juvenil A (U19)
Lee után róla is készült, hátha érdekel itt valakit. Nekem ő szimpatikusabb így videók alapján, tetszik amit összevágtak róla, jól cselez, kétlábas, a mozgását meg jó nézni. GT, róla mit kell komolyabban tudni? Passzjátéka milyen? Csak mert középpályás tudtommal, oda meg az is kell azért, de ide a videóba egy nagyobb kiugratást se sikerült összeszedni. Nyilván ez a kevés meccsanyag miatt is lehet, szóval légyszi írd le róla amit tudni kell.
Szomorú ezt hallani róla. Ha ennyire nincs benne alázat, akkor el is felejthetjük, egy jó ajánlat esetén felőlem mehet véglegesen.palesz77 írta:Abelardo (coach Sporting): "Halilovic not starting in last weeks? Because he hasn't been training well. You have to deserve your place."
A 20. forduló óta 3-szor volt kezdő, tartok tőle, hogy lesznek még gondok a hozzáállásával.. Meccsen is lehet sokszor érezni ezt, szerintem ő is tudja már, hogy "kinőtte" a Gijont, ezért nem is hajt már annyira - válogatottban sokkal aktívabb volt múltkor. Csak ennek nem így kéne működnie..
Jövőre vagy elcseréljük + némi pénzért a Sevillába vagy megy kölcsönbe a Valenciába...palesz77 írta:Abelardo (coach Sporting): "Halilovic not starting in last weeks? Because he hasn't been training well. You have to deserve your place."
Ha bent marad a Rayo, annak örülnék ha oda menne. Mert ők nem bunkert játszanak és sokkal jobban kijöhetne Samper tudása.Samper írta: Samper sérülése alkalmat ad a Barcanak, hogy tárgyaljon vele új szerződésről, illetve kölcsönadásról. Nem állapot, hogy továbbra is a III. o.-ban játszik.
Samper sérülése alkalmat ad a Barcanak, hogy tárgyaljon vele új szerződésről, illetve kölcsönadásról. Nem állapot, hogy továbbra is a III. o.-ban játszik.MessiNeymarSuarez írta:Hivatalos:
Samper bokatörést szenvedett, ebben a szezonban már nem fog tudni játszani!
Jobbulást!