La Masia - Barça fiatalok

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.20. 23:20:13

Kicsik ma is nyertek, már 6. zsinórban. És ha jól olvastam gólt se kaptak ezek alatt, azért ez nemsemmi.. =D>

Halilovic pedig gólpasszt adott a mai 1-1-re végződő Betis-Gijon találkozón. Itt a passz, szép volt, de ilyen szinten ezt azért illett odatenni. Mondjuk én néztem a meccset is, ebbe a Gijonba egy ekkora passz már nagy szám.. Egyedül Halilovic képes oldalváltásra komolyan. Ha valaki a túloldalon áll tök üresen, akkor is felnéznek, látják hogy ott van, aztán leadják a legközelebbi embernek a lasztit. Nem csoda, hogy kiesés elől menekülnek, a Sanabrián és Halilovicon kívül elég gyér a felhozataluk. Jony még nem rossz, de ész nélkül cselez csak.

A horvátnak amúgy nem volt nagy meccse, de megint volt pár olyan megmozdulása.. Agyam eldobom az elegáns cseleitől. Mondjuk nekem a mai meccs azt is ismét igazolta, hogy inkább a középpályán kéne játszatni, nem támadóként. Sokkal jobb megoldásai vannak, ha előtte és mögötte is vannak emberek, nagyon érzi a kényszerítőzéseket. Nem egy olyan szitu volt, hogy volt körülötte 2-3 ember, és tökéletesen tette tovább közöttük kis területen, nekem Ini jutott eszembe rögtön. Meg volt egy nagy forgatása is második félidőben - majd küldök linket róla, ha lesz -, az is olyan Inis volt, elegánsan megvert 2 védőt egyszerre, aztán vitte fel a támadóknak. Úgyhogy remélem jövőre olyan csapatba kerül, ahol nem támadóként számolnak vele, egy sorral hátrébb inkább ki lehetne hozni belőle a maximumot szerintem.

Ez amúgy már az 5. gólpassza volt idén. =D>
geridoss
Director del Fútbol

2016.02.15. 20:19:49

recrea írta:Tajtiról mit tudtok?
Tegnap nyert a Juvenil 5-1-re a Lleida ellen, kezdőként játszott, de elmondása szerint nem ment jól a játék. Viszont múlt héten a Barca B-ben kapott lehetőséget egy edzőmeccsen, ott szintén kezdőként lépett pályára, és jól is játszott állítólag :)

Egyébként itt a Facebook oldala (nem kell hozzá regisztráció), ide szokott írni a meccsek után, kis élménybeszámolók.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.02.15. 20:17:37

recrea írta:Tajtiról mit tudtok?
Mátyás a keresztneve. :-D

Amúgy tényleg jó lenne tudni, hogy hogyan állja meg a helyét. GT, Chino?
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.15. 19:28:40

Tajtiról mit tudtok?
Tromort77

2016.02.15. 19:06:39

Ezt most csak így csendben betenném ide:

https://grup14.com/article/explaining-b ... fer-window

Grup14 írás a Barca B-s tisztogatásról.
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.15. 15:33:51

BarcafanTomee írta:Az eredményeiket figyelem, de a játékukat nem. Minek köszönhető ez a javulás?
Ennyire bevált volna a téli tisztogatás, vagy csak könnyebb sorozatban vannak?
Igazából nehéz megmondani, mert Gerard folyamatosan össze-vissza rakosgatja a kezdőt. A alapcsapatból a kapuson kívül kb. 3-4 játékos van aki stabil. Ehhez jött most Grimaldo helyére Delgado (akinek érdemi cseréje nincs, így muszáj), a jh. Palencia, aki már tavaly is stabilnak számított, Samper (aki hol kkp-t, hol vkp-t játszik), illetve Cámara. Dongou helyén van Romera, de ő is van mikor szélsőt játszik, illetve Perea Aitor helyén. Szóval érdemben akkorát nem változott. Inkább csak az első hármas, ami úgy néz ki stabilabb, még ha lényegesen nem is szórnak több gólt.

A legnagyobb gond, hogy Tarín mellé még mindig nem találtak embert. Játszott már ott Gumbau is. A tegnapi meccset nem láttam, de necces lehetett, mert a második félidőben kiszórták Tarínt, így a köv meccsen nem játszik.
Kaptoum szorult egy kicsit vissza a nagytakarításnak köszönhetően, bár erről az új gyerekről semmit nem tudok, de ő is játszott már mindenhol. Valaki ismeri?

Az, hogy hányadik helyezettel játszunk többségében irreleváns, mert nagyon sűrű a mezőny, szóval akkora különbségek nincsenek. Egy fordulóban akár 3-4 helyezés is változhat egy-egy csapatnál, bár a Hercules most a negyedik volt. Inkább a pillanatnyi forma dönt, persze egy 8-10 helyes különbség már komolyan számít.
-
Forca Barca!!!!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.02.14. 20:15:06

Az eredményeiket figyelem, de a játékukat nem. Minek köszönhető ez a javulás?
Ennyire bevált volna a téli tisztogatás, vagy csak könnyebb sorozatban vannak?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.14. 19:35:04

A Barcelona B megnyerte zsinórban az 5-ödik meccsét ma este, és ezzel a 9-edikek a tabellán =D>
MatyiG
Adminisztrátor

2016.02.14. 12:26:47

Nem bízik benne az edző: hsgyták s III odztálxú kretben.
Több szódával! :mrgreen:

Amúgy tényleg jó lenne kölcsönadni egy spanyol elsőosztályú csapathoz, valahová a középmezőnybe.
Samper
Director del Fútbol

2016.02.14. 05:00:06

palesz77 írta:
Samper írta:De nincs vita: neki a Barcanál a kocsi elment.
De miért ment el neki? Mert most gyengébb volt?
Nem bízik benne az edző: hsgyták s III odztálxú kretben.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.13. 19:28:55

Samper írta:De nincs vita: neki a Barcanál a kocsi elment.
De miért ment el neki? Mert most gyengébb volt?
Samper
Director del Fútbol

2016.02.13. 18:30:38

csababarca írta:Ezt az SR-Samper párhuzamot csak nekem nem sikerült megfejtenem?
Az egyik 24 a másik 21 éves. Robi 24 évesen érett meg arra,hogy hasznos csapattag legyen, Sampernek van még ideje erre.
21 évesen Robi hol volt? Vagy akár tavaly? Nevettem rajta én is annyira béna volt.
Ehhez képest Samper simán jól áll.
SR régóta A kerettag, Samper nem az. Engem speciel az érdekel, hogy ahányszor BL meccset játszott, símán beilleszkedett a legjobbak közé. De nincs vita: neki a Barcanál a kocsi elment.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.02.12. 21:59:38

Én azt gondolom, hogy jelenleg a felnőtt csapatban, szinte minden poszton klasszis játékosaink vannak. Ezért az ifiknek a korábbinál is nehezebb bekerülni...
Aki nagyon tehetséges, annak a járható út a kölcsönszerződés egy-kettő vagy akár három évre, és utána lehet gondolkozni a visszatérésről.

Fölösleges a Barta féle utat járni és a padot koptatni.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.02.12. 16:53:49

Azoknak, akik nem néznek B meccset, sosem fogjuk megmagyarázni, hogy vannak tehetségeink. Látják őket max 2-3 tétnélküli meccsen (ha egyáltalán megnézik), pár semmit sem akaró és futó alapkezdő emberrel, pocsék meccseken, majd megmondják, hogy semmit sem érnek.

A La Masia létjogosultsága lejárt. Csak az a baj, hogy elképesztő pénzeket költünk rá. A fiatalok látják, hogy nagyjából esélyük sincs bekerülni, és az ismert legnagyobb tehetségek mellett ne feledkezzünk el azokról, akik 16 évesen ingyen távoznak, mert máshol látnak jövőt maguknak. És amivel sosem foglakozik senki, hogy ezek a kölykök a mi játékunkat tanulják, máshol lehet semmire sem fognak menni. Nem Messi és Iniesta kaliberről beszélek, de sok mai saját nevelés sztárunk jó eséllyel egy sokkal gyengébb csapatban, gyengébb szinten játszana.

Bevételek, kiadások, fizuk. Múltkor a Barca-Real topikba linkeltem egy cikket. Hisztizünk, hogy nem lesz elég a pénz, magasak a fizuk, stb. Akkor vajon Grimaldo miért nem maradhatott Adriano helyett? Bírom a brazilt, de fix, hogy 4szer annyit keres, mint a fiatal spanyol keresett volna, és... Mindegy, lényegtelen. Csak mikor egy triplázó év után NŐ az adósságunk, akkor talán nemcsak a "hajj de jó, hogy sok saját nevelésünk van az első csapatban" filozófia a lényeg, hanem a pénzügyek is.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Chino
Llegenda del Barça

2016.02.12. 13:54:26

hajnesz írta:Lehet, hogy nem nézem a B meccseket, viszont annyit innen a fotelből is meg tudok állapítani, hogy Samper,Grimaldo,... ... ... ... ... mégse akkora húzóember a 3.(harmadik) ligában, amit ergó ha valaki világi tehetség,elvárható lenne. Nem azt várom,hogy a liga legjobbja legyen, de könyörgöm,amíg nem igazoltunk, kiesőhelyen álltunk.

Lehet én várok el sokat, de ez nálam elég kevés

Ha megjelenik az új Iniesta az akadémián, biztos vagyok benne, hogy már 19évesen fel fogják hívni az első csapathoz néhány meccs erejéig.
Azért Xavinak és Ininek is "szerencséje volt" a sérülések miatt, illetve hogy Pep lépett. Jelenleg hely sincs igazából. Busquets úgyis mindig játszani fog, de középpályára is 2 posztra van jelenleg 5 ember, sokkal inkább eredménykényszer van.
Xavit is űzni akarták az elején, Busquets első évéről már nem is beszélve.

Pl. Grimaldoval kapcsolatban meg nézned kellett volna a B meccseit. Az, hogy ott tartanak egyértelműen a támadósornak "köszönhető". Igazából nem is voltak. Középpályás volt a kezdő szélső, meg Dongou stb. Most kíváncsi leszek, hogyan alakul a támadójáték. Dongou helyére most hozták Romerat, akivel látszik mennyivel előrébb vagyunk. 5 meccs alatt többet csinált mint a kameruni az egész szezonban. Az utóbbi 4 meccses győzelmi szériában gyakorlatilag vele nyertünk. Egy meccset az ő góljaival, kettőt a gólpasszaival.

A kapott gólok számában nagyon jól állt a csapat, ami nagyrészt köszönhető Tarín-nak. Az a gyerek kegyetlenül jó. Első évében, 19 évesen már a védelem alapja, igazi vezér. Sajnos, mióta a harmadik ligában vannak nem tudok annyi meccset nézni, de van valamennyi fogalmam a jelenlegi helyzetről. A felállást is gyakran változtatta Gerard, kísérletezget, nincs igazi állandóság, ami kihat a teljesítményre.

A helyezés meg olyan-amilyen.Amikor a harmadik helyet csípte meg a csapat a másodosztályban sem volt erősebb, sőt! Csak éppen volt támadójáték Suarezzel, Adamaval, Sandroval Munirral. (bár utóbbi még csak be-be szállt)

Lucho se Iniestákkal vitte fel a csapatot a másodosztályba.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2016.02.12. 11:01:10

Én abból indulok ki, h a Pep-féle dilettáns igazolások után LE és a vezetőség nagyjából telibe találja őket....Neymar, Suarez, Bravo, TS, Rakitic, Vidal, Turan, mi a kérdés?
(Kinéz egy sikeresebb korszak, mint pár éve.)

Ebből arra következtetek, h hozzáértők ülnek ott és el tudják dönteni, kire van és kire nincs szükség. Gondolom nem a B csapat játékosaiból akarjuk finanszírozni Neymar fizuját, vagyis szakmai alapon hozták meg ezeket a döntéseket.

Azt meg felejtsük el lassan, h az utánpótlásra építünk, mert önámítás.
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.02.11. 23:08:14

Lehet, hogy nem nézem a B meccseket, viszont annyit innen a fotelből is meg tudok állapítani, hogy Samper,Grimaldo,... ... ... ... ... mégse akkora húzóember a 3.(harmadik) ligában, amit ergó ha valaki világi tehetség,elvárható lenne. Nem azt várom,hogy a liga legjobbja legyen, de könyörgöm,amíg nem igazoltunk, kiesőhelyen álltunk.

Lehet én várok el sokat, de ez nálam elég kevés

Ha megjelenik az új Iniesta az akadémián, biztos vagyok benne, hogy már 19évesen fel fogják hívni az első csapathoz néhány meccs erejéig.
Tromort77

2016.02.11. 22:48:14

Én tehetségesnek gondolom Sampert, de pont egy fikarcnyit sem számít, hogy mit tud teljesíteni a harmadosztályban. Nem lehet mérő szint és annak sem aki nézi. A sebesség különbségeket pedig főleg nem lehet látni. Így például én sem nézek B meccseket mert nagyon csalóka tud lenni a kép.

21 éves. Nagyon fiatal, de azért 21 évesen már nem a harmadosztályban kellene szerencsétlenkednie. Ha a klub lát benne jövőt akkor nem is értem miért nincs kölcsönben. Vannak példák, hogy valaki 25 évesen ér be és vannak arra is, hogy valaki már 20 évesen meghatározó játékos. Ez nagyon egyén függő is.

Amit akarok mondani, az az, hogy Samper nagy ígéret aki az első kerettől fényévekre van, míg a B-t kinőtte már.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.02.11. 22:27:55

Mondjuk azért az emberek többsége nem látja őket játszani, csak amikor beteszik nagy ritkán őket ilyen sörmeccsekre. B-meccseket szerintem nagyon kevesen néznek innen, beleértve magamat is.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.02.11. 22:21:13

hajnesz írta:Az a legnagyobb baj szerintem, hogy egyesek a B csapatot kissé túlbecsülik,illetve az ott játszó játékosokat. Írtam délután egy kommentet ezzel kapcsolatban, de aztán végül töröltem, mert én lettem volna megint a rossz. Röviden annyi volt a lényege, hogy attól, hogy valaki kiemelkedik a B-ből, még nem jelenti azt, hogy a legmagasabb szinten is értékelhető teljesítményre lesz képes,s ezt sokan elfelejtik. Ha 2-3 évente találunk egy nagyon tehetséges fiatalt, akit be tudunk építeni a kezdő 11-be,én akkor már boldog vagyok, ilyen színvonal,és vetélytársak mellett többre nem lehet képes egy akadémia sem.
Persze, csak mostanában nagy divat lett ráreremegni a saját nevelésű ifjonc katalánokra. Épp hogy ki nem esnek a harmadosztályból szégyenszemre, de a klub történetenétek egyik legeredményesebb edzőjét számon kérik, hogy miért nem játszatja ezeket az óriási tehetségeket. Ez tény, nem vélemény. #-o A Messi-Xavi-Iniesta lottótötös csak egyszer volt, értsétek meg.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.11. 22:18:06

Ezt az SR-Samper párhuzamot csak nekem nem sikerült megfejtenem?
Az egyik 24 a másik 21 éves. Robi 24 évesen érett meg arra,hogy hasznos csapattag legyen, Sampernek van még ideje erre.
21 évesen Robi hol volt? Vagy akár tavaly? Nevettem rajta én is annyira béna volt.
Ehhez képest Samper simán jól áll.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.11. 22:09:18

Eredménykényszer van a beépítés kitolódik. 24-25 éves korig várni kell a fiataloknak. Aki előtte is érdemes azt be is fogják tenni (de az nagyon ügyes is), de igazán érett, tapasztalattal rendelkező játékos 24+ kora után lesz valaki és nekünk ilyen kell, mert nagy a nyomás, ezt agyban is fel kell dolgozni.

Pénz dolog meg olyan, hogy ezt tegnap is írtam. Bakker nehogy már az legyen a baj, ha valaki megcsinálja a szerencséjét....Még azt se lehet mondani, hogy beül egy "elnöki székbe. Ezek a srácok az életüket felteszik arra hogy focizzanak. Ráadásul 30 év alatt mind fizikálisan mind szellemileg leépülsz. Az esély mindenki előtt ott van, nem kell semmi hogy az ember elkezdjen focizni. Ezért is a legnépszerűbb játék, egy kupak és mehet....Tehetségük volt, van? igen van. De a szegénységből törnek ki. Azt meg hogy mennyit keresnek, ilyen a szakmájuk. Azért keresnek ennyit, mert "kiválasztottak". 20-25 ember képvisel egy olyan céget aminek a bevétele 600 millió euró. Ezt a világon mindenhol megfizetik. Ha nem néznék az emberek akkor nem lenne pénz se, de ők egy szolgáltatás nyújtanak ennek ára van. Én egyáltalán nem sajnálom tőlük, konkrétan nem is érdekel mennyit keresnek.
A nagy átigazolási összegek jobban szoktak zavarni. :D Fizetés az olyan, hogy azt betervezi a klub és mérlegeli mi merre hány méter, az fix. Egy igazolás viszont sokkal inkább ár/érték arányos.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.02.11. 21:58:51

palesz77 írta:
Samper írta:Egyetértünk: Samperből nem lesz soha Barca játékos.
Mondjuk én pont nem ezt mondtam.. :D Hanem hogy gyorsan kéne - kellett vonla télen? - tenni valamit az ügy érdekében, hogy egy komolyabb kihívásokkal teli környezetbe kerüljön - az is jó lenne, ha többet járna fel az első csapathoz -, mert az utóbbi 2 évhez képest még vissza is lépett most egy szintet idén - liga színvonalra gondolok -, és az eddigi talán leggyengébb meccsét hozta most. Ez lehet csak egy épp rossz forma miatt volt, de nem túl biztató jel mindenesetre. Remélem hosszútávon nem fogja befolyásolni ez az év, és ki tudja hozni magából a maximumot nálunk, mert nagyon sok van benne. De az biztos, hogy jövőre mindenképp szinte(ke)t kell lépnie, és az elsőosztályban tolnia, ha tovább akar fejlődni, és nem ezen a szinten megrekedni.
Nem áll, hogy mindenkinek ki kell várnia az idejét. A kulcskérdés az adott edző bizalma. Ezt LE - től SR megkapta (és bejött) Samper meg nem kapta meg. Hogy miért, hogy ez kapcsolatban van-e a B körüli tartós zűrökkel, azt nem tudjuk. De mindegy: csak ott tud bizonyítani, ahol az edző bízik benne. A speciális probléma az, hogy Sampert kiemelkedő képességű játékosnak tartom, de ez igazán csak kiemelkedő játékostársak között tud igazán kiderülni. Ott meg nehéz a csapatba kerülni. Szurkolok neki, hogy nézze őt ki magának egy jó edző.
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.02.11. 21:50:14

Az a legnagyobb baj szerintem, hogy egyesek a B csapatot kissé túlbecsülik,illetve az ott játszó játékosokat. Írtam délután egy kommentet ezzel kapcsolatban, de aztán végül töröltem, mert én lettem volna megint a rossz. Röviden annyi volt a lényege, hogy attól, hogy valaki kiemelkedik a B-ből, még nem jelenti azt, hogy a legmagasabb szinten is értékelhető teljesítményre lesz képes,s ezt sokan elfelejtik. Ha 2-3 évente találunk egy nagyon tehetséges fiatalt, akit be tudunk építeni a kezdő 11-be,én akkor már boldog vagyok, ilyen színvonal,és vetélytársak mellett többre nem lehet képes egy akadémia sem.
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.02.11. 21:38:14

Rinku írta:
Barcaforever írta:lol
Heti 5-6.000 euró egy Betisben meg Malagában akkora karrier, hogy egy átlagember még ennyit is alig bír felfogni... Mellékesnek mondom, hogy a tanárom, aki Brüsszelben az Európai Bizottságnál osztályvezető, folyékonyan beszél franciául és angolul, jogi nyelven is és soha nincs nyugta, mert annyi a tennivaló (Az EB személyi állománya 30.000 fő, Párizs Polgármesteri Hivatalában dolgoznak ennyien, innentől meg felelj 550 millió ember és 28 tagállam tükrében), ő keres nagyjából 10.000 eurót egy hónapban, valahogy így lőném be. Itt van erre, legyen mondjuk Traoré, aki felépül a bokasérüléséből, ül egy picit, Angliában hugy az idő, visszamegy a szuper spanyolba, ahol lesz helye, és megkeres legalább kétszer annyit, játszva, minden gond és ideg nélkül, amit Európában a felső tízezrek tesznek zsebre. Huszonévesen. Rohadt nagy fájdalom lehet így élni. BL-t nyerni... Örüljön, hogy nem kell egy rohadt szót sem tanulnia vagy reggel fél 7-kor kígyózni a buszmegállóban... Bárki aki már a spanyol 2. ligában is játszik, már nem panaszkodhat semmire. Aki pedig 20 éves, a Barcánál nevelkedett és az Aston Villánál is játszott, az fog klubot találni magának, jó fizuval. Nem beszélve arról, hogy még mindig befuthat. Előtte az élet, 5 év múlva már lehet a Sevillában fog oktatni. Vagy ki tudja hol...Ahogy hank1ee is írta, nem csak a Bayern-féle klubok vannak a pakliban... Klose 20 évesen a vödröt cipelte építkezésen. :roll:

A sérüléséről meg ezt a süketelést hagyjuk, tudtommal nem törték ketté a sípcsontját, mint Eduardo da Silvának. Xavi hol volt a 2006-os VB előtt? Na, neki baja volt, most meg hol van? A végtelenben és tovább. Az hogy van egy Victor Vásquez, aki tényleg egy szerencsétlen figura volt, az meg ne legyen már rémkép folyton, csak mert valakinek kimegy a bokája...

20 évesen meghatározó játékos? Ha Messi vagy Puskás akarsz lenni, talán. Ők az egy az egymillióból. Tévképzeted van neked is és a többi nagyokosnak, aki egy 20 éves játékostól irracionálisan sokat vár el, vagy előre gyászolja, mert Úristen, csóró gyereknek pont volt egy rossz szezonja Birminghamban és nem vert be 15 gólt, 10 gólpasszal. Röhejes ez a hisztéria, ami folyik mindig.
Álljunk már meg uraim, egy oldalon állunk, hahooo. :D Úristen, utoljára akkor volt ilyen össz népi harag, mikor kijelentettem tavaly szeptemberben, h egy igazi Barca drukker mindig a csapat sikerét várja, mert jaj minket majd oda-vissza verni fog a PSG és egy kupánk se lesz. Aha tripláztunk, de én voltam az elrugaszkodott...

Nem azt mondtam, h egy fagyist kell nyitnia és majd havi 500 eurot keres. Nyílván sok pénzt fog keresni. Egy Barca B játékos azért él, edz nap mint nap, h a nagy csapatban játszhasson ott nyerjen kupákat, bajnokságot, bl-t. Horribil pénzeket keresnek, még a Fradiban is. Nekik belül a céljuk (a sikeresség) azt jelenti, hogy a Barcelona játékosai lesznek vagy ott ahol kupákat nyernek, lásd Ibra vagy Henry is azért jött ide, h Bl-t nyerjen. Szerinted Bojan a Stokeban, Romeu a Southamptonban, Assulin a Hapoelben gondolta el magát, amikor az esti edzése után fotózkodott Ronaldinhoval vagy Messivel? Nem és igen ezt biztosan tudom, aki egyszer belekóstol Barcelonaba az a rabja lesz egy életre.
Kép
Válasz küldése