palesz77 írta:Ez meg jól értem, hogy azt jelenti, hogy élni fogunk a lehetőséggel? Örülnék neki, legalább ne úgy engedjük el, hogy esélyt se kapott bizonyítani..
Az utóbbi hónapokban ez az első ilyen hír, amit olvasok, szóval szkeptikusan kezelem, de persze én is örömtáncot járnék, ha ez valóban megtörténne...

Mondjuk ebben jobban bíznék, ha Lucho az első csapatnak legalább egy edzésére felhívta volna nyár óta (a felkészülési meccsekről és a Villanovense elleni összecsapásokról nem is beszélve).
Chino írta:A Youth League-t amúgy közvetíti valami. Mintha a Eurosport 1-2 adta volna korábban? Jó lenne azzal hangolódni az esti meccsre. Alena-ra meg Lee-re kíváncsi lennék. (meg persze Tajtira, ha játszana)
Nekem is úgy rémlik, hogy korábban az Eurosport közvetített néhány meccset (talán még az idei szezon elején is, de ebben nem vagyok biztos), ebben a fordulóban viszont egy mérkőzést sem adnak sajnos.
http://www.youtube.com/uefatv" target="_blank
Itt adnak mindig néhány meccset az adott fordulóból, de ahogy nézem, a Leverkusen-Barça most nincsen közöttük.
(És köszönöm az összefoglalót a Valencia B-Barça B-ről!)