Iñigo Martínez
Iñigo Martinez has a torn hamstring on his right leg. He will be out for 5 months. @fansjavimiguel
ha ez igaz akkor remek...legalább Araújo így tuti marad.
szerk: Diario As szerint "csak" 5 hét.
ha ez igaz akkor remek...legalább Araújo így tuti marad.
szerk: Diario As szerint "csak" 5 hét.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
1v1-ben kifogástalan védő, ez tiszta sor, ezt a statot azért tartom nálunk kicsit csalókának, mert relatív ritkán kerülhet ő tippre nehéz feladat elé 1v1-ben, mert vagy jó a leshatár, vagy nem, de az ellen mindenképp üresen szaladhat, és ő úgysem érheti utol már a támadót.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.05. 14:30:25Most olvasom, a bajnokságban 15 meccs alatt még nem cselezték ki. (Whoscored-on is ez áll)
Valamint akkor ide:
A Barca ellen idén 98 szögletet ítéltek, amiből nem kaptunk gólt.
Csapatszinten is kiemelkedő, de Inigo is megérdemli a dícséretet.
Nem kritika, nagyon bírom Inigót, meg a habitusát, csak úgy érzem, hogy az idei taktikánál bár hasznos az az 1v1, de nem az a perdöntő tényező.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Araujo nélkül vagy éppen Flick miatt megy jót avagy teljesen más miatt, ezt nem tudhatjuk.
Kicselezni lehet, hogy nehezebb, mint lefutni vagy elfutni mellette avagy, ahogy a közelmúltban párhuzamosan elfutva mellette megelőzték, de jelenleg valóban stabil és fontos láncszem.
Ugyanakkor a szezon végén belép a 35. évébe (érzékenyebb lelkűek kedvéért 34. lesz májusban).
Ha olyan Thiago Silva típus, akkor egy szót sem szóltam....
Kicselezni lehet, hogy nehezebb, mint lefutni vagy elfutni mellette avagy, ahogy a közelmúltban párhuzamosan elfutva mellette megelőzték, de jelenleg valóban stabil és fontos láncszem.
Ugyanakkor a szezon végén belép a 35. évébe (érzékenyebb lelkűek kedvéért 34. lesz májusban).
Ha olyan Thiago Silva típus, akkor egy szót sem szóltam....

- Chino
- Llegenda del Barça
Nagyon durva szám, tavaly Koundé hozott le egy 9 meccses sorozatot a szezon elején cb-ként.FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.05. 14:30:25Most olvasom, a bajnokságban 15 meccs alatt még nem cselezték ki. (Whoscored-on is ez áll)
Valamint akkor ide:
Kicsit furcsálltam, hogy de la Fuente nem őt vitte a válogatottba, pedig jelenleg szerintem a legjobb védő, ami a válogatottat illeti, még ha mindenki egészséges is. Habár egy percig sem bánom.
Forca Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
Most olvasom, a bajnokságban 15 meccs alatt még nem cselezték ki. (Whoscored-on is ez áll)
Valamint akkor ide:
Valamint akkor ide:
- bence0330
Nagyon védtem, nagyon kedvelem, régóta kiemelkedően védekezik, de meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen feltolt védővonal mellett ilyen játékosok ellen elég lehet.
Hát, elég. Biztos lesznek megingásai néha, de az egy top Araujónál is benne van. Amit művel, azt szerintem senki nem várhatta. Hogy csóválta mindenki a fejét (én is), mikor Flick ragaszkodott hozzá nyáron...
Le a kalappal.
Hát, elég. Biztos lesznek megingásai néha, de az egy top Araujónál is benne van. Amit művel, azt szerintem senki nem várhatta. Hogy csóválta mindenki a fejét (én is), mikor Flick ragaszkodott hozzá nyáron...
Le a kalappal.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
Ja, jogos, inkább akkor arra módosítanám, hogy nem vészesen lassú, csak közepesnél gyengébb. Valószínűleg azért a szezon során ők is produkálnak ennél gyorsabbakat.
De ez okés egy öregedő védőnél, vagy hát érthető. Csak hát a mi stílusunknál ez pont kidomborodik néha. Tudod, hogy én inkább nézném itt Minguezát aki majdnem egy 7-8 ast simán rájuk ver bármikor. Cubarsinál ijesztőbbek ezek a számok a kora miatt, hogy oké, hogy lassúzzuk Inigót, de ő gyorsabb, mint a kicsi (és szerintem az indulója is nagyobb, én fordulékonyabbnak látom).
De ez okés egy öregedő védőnél, vagy hát érthető. Csak hát a mi stílusunknál ez pont kidomborodik néha. Tudod, hogy én inkább nézném itt Minguezát aki majdnem egy 7-8 ast simán rájuk ver bármikor. Cubarsinál ijesztőbbek ezek a számok a kora miatt, hogy oké, hogy lassúzzuk Inigót, de ő gyorsabb, mint a kicsi (és szerintem az indulója is nagyobb, én fordulékonyabbnak látom).
Ne védőkhöz mérd, támadókat kell megállítania.bence0330 írta: ↑2024.10.02. 11:12:03Szerintem nem olyan lassú ő, csak az Araujo-Christensenhez szokott szemekkel, akik a világ leggyorsabbjai közé tartoznak. Inkább közepes, vagy az alatt egy hajaszállal. Cubarsít eddig lassabbnak, de legalábbis nem gyorsabbnak láttam, persze ezt nehéz megítélni.
Most rákerestem, csak a BL oldalon találtam erről azonos keretek közt statot, ott meg csak két meccs volt, de azért két meccs alatt tuti sprinteltek kb csúcssebességgel mindketten. Inigo száma magasabb. Cubarsí 26,59, Inigo 27,81 km/h végsebességet ért el.
26 és 27 is nevetséges számok abban a korban, amikor kb mindenhol alapból 30-33 egy támadó gyorsasága, a nagyobb neveké 36-38 kmh, másrészt a gyorsulása sem jó és, ha az első 5 méteren kap 2 méter hátrányt, utána sokra nem jut azzal, hogy tudja tartani a 2 méter hátrányt még 30 méteren.
Gyorsabb kapusok 29-33 kmh sebességre képesek.
- bence0330
Nem tudom, én tegnap is láttam egy versenyfutást, ahol Inigo simán hátrányból beérte az emberét. Nyilván ha ez egy Vini vagy Mbappé, nem fogja.
Szerintem nem olyan lassú ő, csak az Araujo-Christensenhez szokott szemekkel, akik a világ leggyorsabbjai közé tartoznak. Inkább közepes, vagy az alatt egy hajaszállal. Cubarsít eddig lassabbnak, de legalábbis nem gyorsabbnak láttam, persze ezt nehéz megítélni.
Most rákerestem, csak a BL oldalon találtam erről azonos keretek közt statot, ott meg csak két meccs volt, de azért két meccs alatt tuti sprinteltek kb csúcssebességgel mindketten. Inigo száma magasabb. Cubarsí 26,59, Inigo 27,81 km/h végsebességet ért el.
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... 250176453/
Cubarsi szerintem ahhoz képest, hogy fiatal, sajnos elég lassú. Nem csiga, csak egy fiataltól kicsit többet várnék talán, persze ő még konkrétan gyorsulhat is kicsit, abban a korban van. Ezt nagyon intelligens helyezkedéssel kompenzálja, amiben meg még bőven lehet fejlődni, szerintem ezért is hasonlítják Puyolhoz leginkább.

https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... 250176453/
Cubarsi szerintem ahhoz képest, hogy fiatal, sajnos elég lassú. Nem csiga, csak egy fiataltól kicsit többet várnék talán, persze ő még konkrétan gyorsulhat is kicsit, abban a korban van. Ezt nagyon intelligens helyezkedéssel kompenzálja, amiben meg még bőven lehet fejlődni, szerintem ezért is hasonlítják Puyolhoz leginkább.
- davi10
- Llegenda del Barça
Dehogynem lassabb.
Viszont jelen állás szerint én is inkább az Araujo - Inigo párost nézném meg először.
Viszont ezzel a lestaktikával folyamatosan a tűzzel játszunk, ha 1x nem jön össze, Inigo fix nem éri utol az emberét.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
Azért az a gól+assziszt nem gyenge egy védőtől.
Jelen állás szerint ha az egyik nagy visszatér, szerintem kérdés nélkül ő lenne a gálakezdőben a párja. Cubarsí sem rossz, de Inigo jobban, magabiztosabban védekezik (ráadásul sajna nem lassabb, mint a kicsi).

Jelen állás szerint ha az egyik nagy visszatér, szerintem kérdés nélkül ő lenne a gálakezdőben a párja. Cubarsí sem rossz, de Inigo jobban, magabiztosabban védekezik (ráadásul sajna nem lassabb, mint a kicsi).
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Tavaly se volt rossz, amikor játékba lendült és idén is elég rozogán kezdte, ameddig nem játszott pár meccset egymás után. Eleinte nagy kritikusa voltam, mert tényleg életveszély volt, amikor beállt, de egy kis lendülettel kifejezetten hasznos játékos. Örülök, hogy itt játszik nálunk, lehet jól áll neki, hogy ő a vezér a védelemben és nem neki kell alkalmazkodni a többiekhez. Úgy képzelem, mindig van egy vezér a kapuson túl, akire hallgatnak a többiek.Chino írta: ↑2024.09.26. 13:53:55Viszont ő is inkább erre a szezonra javult fel. Tavaly nem igazán nyugodhattunk meg, ha ő játszott. Sajnos a sebessége olyan amilyen és ez jobb már nem lesz , de ha egy ilyen játékosunk van 3.4. számú kh-nak akkora probléma ott nincs.
Habár tegnap azzal Carles Perezzel való ütközés után tartottam tőle, hogy egy időre neki is reszeltek.
2020 óta 1 jó szezonja volt Inigonak, Eric kb azóta játszik felnőtt szinten, ez hívható metszetnek.bence0330 írta: ↑2024.09.26. 18:18:43Hát ez igaz korábbra, nem kérdés, de a közös metszetükre nem, hiszen Eric Garcia pontosan ugyanazzal a konkurenciával rendelkezett (egymástól eltekintve), mint ezen idő alatt Inigo.És mégis sokkal inkább ő volt preferálva, és ezt nem tudom másra fogni, mint a Barca-Pep vs Bilbao vonalra
2020-21 szezonban tragikusak Inigo számai, 21-22ben jól ment neki és játszott is 7 válogatott meccsen, 22-23ban meg sérült volt sokat, tavaly nálunk is peremember volt.
Mikor kellett volna sokat játszania Inigonak válogatottban?
Nem kell összeesküvést látni mindenhol.
Ennyi erővel miért csak 17szeres válogatott Le Normand?
- bence0330
Hát ez igaz korábbra, nem kérdés, de a közös metszetükre nem, hiszen Eric Garcia pontosan ugyanazzal a konkurenciával rendelkezett (egymástól eltekintve), mint ezen idő alatt Inigo.Troym írta: ↑2024.09.26. 15:27:46Miért ne lenne magyarázat?
Konkurencia.
Inigonak fialatalon Puyolt, Piquet, Ramost, Albiolt, Arbeloat, Azpit kellett volna kiszorítania. Ugye nem gondoljuk komolyan, hogy azon a szinten járt valaha is?
Ehhez képest EG versenyzik Le Normand, 35 éves Nacho, 2* válogatott Viviannal és a sivatagban játszó Laporte-al és nem került be az EB keretbe mellesleg. EG akkoriban 0 db válogatottsággal zárt volna, Inigo ha most lenne 25, akkor a hiányosságai ellenére is eljutna 40-50ig annyira satnya a többi spanyol khv.

-
- Entrenador del Barça
Ami kiemelkedő, amit kiemeltél, a passzai. Amit nem írtál a Barcauniversalon szerepel, hogy rengeteg pontos hosszú labdája van, és rengetegszer fordít szélt. Ez a csapat taktika topicba illene, de ez is újdonság Flick alatt, és szerintem nagyon hiányzott. Mennyiszer körülményeskedtünk az indítások helyett, vagy passzoltuk hátra. Lehet nem is konkrét romboló vkp-sra lenne szükségünk, hanem aki pontos hosszú labdákat ad, vagy indít. Én anno ezért szerettem volna Ruben Nevest, nagyon pontosak a hosszú passzai.
Flick taktikája teljesen más, mint amit megszoktunk, romboló vkp-ra lehet tényleg nincs szüksége, de Inigo nagyon illik bele ezekkel a passzokkal.
Régen szerintem ennél is jobb volt, tipikus baszk mentalitású szerelni tudó játékos. Pl. most meccsenként 1* szerel, és 0,4* szerez labdát fénykorában 1,9 és 3,1.
Szerk: azért Albiol is jó játékos volt.
Nekem Pique nagy kedvencem volt, az egyszemélyes hátvédsor, szerintem sokan alábecsülték a viselkedése miatt. Szerintem Inigot is sokan alábecsülik, Piquevel jók lettek volna együtt Puyol visszavonulása, vagy Mascherano visszavonulása után, aki szintén nagy kedvencem volt, de a posztján ott volt Busquets.
Ezt nem gondolhatod komolyan. Albiol még 40 évesen is alapember a Villarealban, játszott cca 10 évet a Seria A topcsapat Napoliban, van minimum 100 nemzetközi meccse, ezzel szemben Inigo egy spanyol középcsapat alapember 5-10 nemzetközi meccse volt mielőtt idekerült. Pontosan tükröződik a válogatottságuk számán is: Albiol 57, Inigo 19. Albiol sem volt alapembere a válogatottnak, inkább 12-13. ember 3. számú khv, Inigo a csúcsán volt mondjuk 4-5. khv akkoriban.
- Chino
- Llegenda del Barça
Arbeloa és Azpi szélső védőt játszott a válogatottban, Allbiolnál pedig kanyar nélkül jobb volt akkoriban, bár a Puyol-Piqué-Ramos trió valóban magasabb léc. Viszont, hogy egy Nacho hogyan került elé, az rejtély.Troym írta: ↑2024.09.26. 15:27:46Miért ne lenne magyarázat?bence0330 írta: ↑2024.09.26. 02:15:12Roppant fura amúgy, mert Eric most, fiatalon rendelkezik kb annyi válogatottsággal, mint a baszk... kissé felháborító, 33 évesen is jelentősen jobb, mint Eric valaha volt, felteszem, korábban ennél csak jobb volt magához képest is, és még a labdával sem igazán rosszabb... nekem mindig erős gyanúm volt, hogy főleg Spanyolországban néhány esetben pofára ment az elmúlt években a behívás, vagy legalábbis úgy, hogy ha a Barca vagy Pep játszatja néha, akkor az már automatikus behívó. Semmi nem magyarázza, hogy egy 10 évvel fiatalabb, legalább egy polccal gyengébb focista hogy rendelkezik ugyanannyi válogatottsággal, mint a másik. Aki ráadásul még ballábas is.
Konkurencia.
Inigonak fialatalon Puyolt, Piquet, Ramost, Albiolt, Arbeloat, Azpit kellett volna kiszorítania. Ugye nem gondoljuk komolyan, hogy azon a szinten járt valaha is?
Ehhez képest EG versenyzik Le Normand, 35 éves Nacho, 2* válogatott Viviannal és a sivatagban játszó Laporte-al és nem került be az EB keretbe mellesleg. EG akkoriban 0 db válogatottsággal zárt volna, Inigo ha most lenne 25, akkor a hiányosságai ellenére is eljutna 40-50ig annyira satnya a többi spanyol khv.
Forca Barca!!!!
Miért ne lenne magyarázat?bence0330 írta: ↑2024.09.26. 02:15:12Roppant fura amúgy, mert Eric most, fiatalon rendelkezik kb annyi válogatottsággal, mint a baszk... kissé felháborító, 33 évesen is jelentősen jobb, mint Eric valaha volt, felteszem, korábban ennél csak jobb volt magához képest is, és még a labdával sem igazán rosszabb... nekem mindig erős gyanúm volt, hogy főleg Spanyolországban néhány esetben pofára ment az elmúlt években a behívás, vagy legalábbis úgy, hogy ha a Barca vagy Pep játszatja néha, akkor az már automatikus behívó. Semmi nem magyarázza, hogy egy 10 évvel fiatalabb, legalább egy polccal gyengébb focista hogy rendelkezik ugyanannyi válogatottsággal, mint a másik. Aki ráadásul még ballábas is.
Konkurencia.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én megemlíteném azért még a passzhatékonyságát, belevéve a hosszú labdákat is és hogy kiveszi a részét a játékból. Tegnap 117 labdaérintése volt például. Ebből 102-őt pontosan játszott meg. (csak hozzávetőlegesen, a Getafénál ez a szám 92) Azért be-becsúszik nála is egy-két hiba amiből komoly probléma lehet (mikor elesett és földön már nem érte el lábbal a labdát), de nem ez a jellemző.bence0330 írta: ↑2024.09.26. 02:15:12Igen, innen szeretem nézni én is. Gáz van, nem tudunk 4+1 felsőpolcos-klasszis cb-t tartani a keretben, mint a City. Sérülések nélkül klasszis duó játszhatna, így meg egy közepes páros, de nem rosszféle közepesek. Inigo nyilván nem egy Araujo, de közelharcban felveszi a versenyt a legjobbakkal is. Erre kell építeni. Pech, hogy Cubarsi sem gyors, nem ez az ideális párosítás számunkra, de mint B sor, jelen körülmények közt egyáltalán nem lehet rájuk panasz. Örülnék, ha visszahoznánk Minguezát, ő ideillik, és olcsó, de ezen kívül... egész szezonban remekel, cseréhez mérten. Minden meccsen van 1-2 olyan mentése, ahol azt gondolod, hogy már nem éri el, vagy hogy ebből jó eséllyel tizi lehet, és nem, nagyon jól avatkozik közbe mindig, jó ütemben becsúszva, stb. Én nagyon szeretem az ilyen habitusú játékosokat, mint ő. És az utolsó mondat a lényeg, volt idő, mikor Garcia volt a 3.-4. védő. Hát Inigo egy más polc. Bár ő ült volna a padon ilyen Inter meccseken...FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.24. 15:30:47Én Inigot nagyon régóta kedvelem. Örültem volna neki vagy Laporte-nak Lenglet helyett.
Annak is örültem, amikor leigazoltuk, kell a rutin a fiatalok mellé. Sokat kopott a tudása és a sebessége, de simán jó cserének. Nyugodtabb vagyok, ha ö van ott, és nem pl. Garcia![]()
Roppant fura amúgy, mert Eric most, fiatalon rendelkezik kb annyi válogatottsággal, mint a baszk... kissé felháborító, 33 évesen is jelentősen jobb, mint Eric valaha volt, felteszem, korábban ennél csak jobb volt magához képest is, és még a labdával sem igazán rosszabb... nekem mindig erős gyanúm volt, hogy főleg Spanyolországban néhány esetben pofára ment az elmúlt években a behívás, vagy legalábbis úgy, hogy ha a Barca vagy Pep játszatja néha, akkor az már automatikus behívó. Semmi nem magyarázza, hogy egy 10 évvel fiatalabb, legalább egy polccal gyengébb focista hogy rendelkezik ugyanannyi válogatottsággal, mint a másik. Aki ráadásul még ballábas is.
Viszont ő is inkább erre a szezonra javult fel. Tavaly nem igazán nyugodhattunk meg, ha ő játszott. Sajnos a sebessége olyan amilyen és ez jobb már nem lesz , de ha egy ilyen játékosunk van 3.4. számú kh-nak akkora probléma ott nincs.
Habár tegnap azzal Carles Perezzel való ütközés után tartottam tőle, hogy egy időre neki is reszeltek.
Forca Barca!!!!
- bence0330
Igen, innen szeretem nézni én is. Gáz van, nem tudunk 4+1 felsőpolcos-klasszis cb-t tartani a keretben, mint a City. Sérülések nélkül klasszis duó játszhatna, így meg egy közepes páros, de nem rosszféle közepesek. Inigo nyilván nem egy Araujo, de közelharcban felveszi a versenyt a legjobbakkal is. Erre kell építeni. Pech, hogy Cubarsi sem gyors, nem ez az ideális párosítás számunkra, de mint B sor, jelen körülmények közt egyáltalán nem lehet rájuk panasz. Örülnék, ha visszahoznánk Minguezát, ő ideillik, és olcsó, de ezen kívül... egész szezonban remekel, cseréhez mérten. Minden meccsen van 1-2 olyan mentése, ahol azt gondolod, hogy már nem éri el, vagy hogy ebből jó eséllyel tizi lehet, és nem, nagyon jól avatkozik közbe mindig, jó ütemben becsúszva, stb. Én nagyon szeretem az ilyen habitusú játékosokat, mint ő. És az utolsó mondat a lényeg, volt idő, mikor Garcia volt a 3.-4. védő. Hát Inigo egy más polc. Bár ő ült volna a padon ilyen Inter meccseken...FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.24. 15:30:47Én Inigot nagyon régóta kedvelem. Örültem volna neki vagy Laporte-nak Lenglet helyett.
Annak is örültem, amikor leigazoltuk, kell a rutin a fiatalok mellé. Sokat kopott a tudása és a sebessége, de simán jó cserének. Nyugodtabb vagyok, ha ö van ott, és nem pl. Garcia![]()
Roppant fura amúgy, mert Eric most, fiatalon rendelkezik kb annyi válogatottsággal, mint a baszk... kissé felháborító, 33 évesen is jelentősen jobb, mint Eric valaha volt, felteszem, korábban ennél csak jobb volt magához képest is, és még a labdával sem igazán rosszabb... nekem mindig erős gyanúm volt, hogy főleg Spanyolországban néhány esetben pofára ment az elmúlt években a behívás, vagy legalábbis úgy, hogy ha a Barca vagy Pep játszatja néha, akkor az már automatikus behívó. Semmi nem magyarázza, hogy egy 10 évvel fiatalabb, legalább egy polccal gyengébb focista hogy rendelkezik ugyanannyi válogatottsággal, mint a másik. Aki ráadásul még ballábas is.
-
- Entrenador del Barça
Én Inigot nagyon régóta kedvelem. Örültem volna neki vagy Laporte-nak Lenglet helyett.
Annak is örültem, amikor leigazoltuk, kell a rutin a fiatalok mellé. Sokat kopott a tudása és a sebessége, de simán jó cserének. Nyugodtabb vagyok, ha ö van ott, és nem pl. Garcia
Annak is örültem, amikor leigazoltuk, kell a rutin a fiatalok mellé. Sokat kopott a tudása és a sebessége, de simán jó cserének. Nyugodtabb vagyok, ha ö van ott, és nem pl. Garcia

Tavaly az év elején, sérülése után is jól játszott szerintem.ocsike83 írta: ↑2024.09.24. 13:11:32Pont ezért próbáltam vitába elegyedni hétvégén az ÉLŐ-ben, amikor sokan le bilbaoi fxszozták. Képesek minden szituációban/kapott gólnál megtalálni.
Lesreállítás tökéletesen működött, és mellesleg záporoztak a beadások, amiket hatástalanítani kellett. De nyilván egy KH-t egy hibája alapján ítélnek meg. (Lásd: Araujo PSG ellen...). Az, hogy miket ment, miket hárít, hogy a Monaco ellen kb. 80. percig állta a sarat, senkit nem érdekel. Nyilván egy feltolt védelemnél, ahol egyenlíteni akartuk, lefutotta egy atletikus afrikai, azt már nem írnám az ő számlájára....
Tapasztalt, megbízható, jó munkamorállal, jól irányítja a fiatalokat... Ha fél pályát kell visszafutni, akkor vannak korlátai (de pl Cubarsi-nak is), egyébként általában jó helyezkedéssel kompenzálni szokta...
Legutolsó meccsen is volt, hogy két ember jutott rá a 16-oson belül, többiek sehol - ezzel nehéz mit kezdeni...
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Pont ezért próbáltam vitába elegyedni hétvégén az ÉLŐ-ben, amikor sokan le bilbaoi fxszozták. Képesek minden szituációban/kapott gólnál megtalálni.
Lesreállítás tökéletesen működött, és mellesleg záporoztak a beadások, amiket hatástalanítani kellett. De nyilván egy KH-t egy hibája alapján ítélnek meg. (Lásd: Araujo PSG ellen...). Az, hogy miket ment, miket hárít, hogy a Monaco ellen kb. 80. percig állta a sarat, senkit nem érdekel. Nyilván egy feltolt védelemnél, ahol egyenlíteni akartuk, lefutotta egy atletikus afrikai, azt már nem írnám az ő számlájára....
Més que un club 

- bence0330
Igen, a csk szalagot bátran nekiadnám, ha a brazil épp nem játszana. A mentalitása csillagos ötös. Idénre óriásit fejlődött, nyilván néha le fogják futni, de azért ez alapvetően nem az ő hibája, én ezért szeretnék nagyon ide egy Minguezát, egész más lenne úgy feltolt védelemmel játszani. De amúgy még csak nem is rettenet lassú (idénre ő is gyorsult, mint sokan mások, volt). Csak egy közepes, ami a mi stílusunknál lassúnak számít. De az utolsó emberes mentései nagyon jók, rettentő jól időzíti a becsúszásait, erőszakos, de nem billen át a szabálytalanságra. Idén tetszik, amit csinál. Nyilván ő egy csere, örülnék, ha egy Araujo lenne a helyén, de ha a mostani ffp állapotot is beleveszem, elfogadva, hogy nem tudunk 4-5 klasszis cb-t tartani a keretben, akkor csereként nálam abszolút remek.
És ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag nincs előtte középpályás szűrés. Emlékezhetünk, Araujo is hogy nézett ki, mikor ez nem volt meg.
És ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag nincs előtte középpályás szűrés. Emlékezhetünk, Araujo is hogy nézett ki, mikor ez nem volt meg.
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Nálam a TOP 3 kedvencek között ott van Inigo.
Van gyengesége, mégpedig a gyorsasága. Ha versenyt kell futni, akkor nem sok esélye van. De ha feláll a fal, akkor elég stabil védő.
És úgy hoz elég jó kis statisztikát, hogy Cubarsi / Sergi Dominguez féle tejfeles szájúak vannak mellette. Az elhivatottsága, hozzáállása is példaértékű. Igazi CSK típus is lehetne belőle.
Van gyengesége, mégpedig a gyorsasága. Ha versenyt kell futni, akkor nem sok esélye van. De ha feláll a fal, akkor elég stabil védő.
És úgy hoz elég jó kis statisztikát, hogy Cubarsi / Sergi Dominguez féle tejfeles szájúak vannak mellette. Az elhivatottsága, hozzáállása is példaértékű. Igazi CSK típus is lehetne belőle.
Més que un club