bence0330 írta: ↑2025.05.23. 00:55:37
Igen, pár videót néztem már róla, mikor egyszer említetted, látszólag polcokkal van Martin felett. Ami önmagában nem egy nagy dicséret, de tényleg bármilyen megoldást elfogadok, hogy ő ne legyen időhúzó cserénél több jövőre. Én nem értem, miért kellett vele hosszabbítani. Flicket sem értem, tényleg a végén már meccsről meccsre menekítette ki hamar, elvileg ő is látta a gondot. Na mindegy.
Torrents ráadásul nem is extra fiatal, 18 éves, könnyebben integrálódhat, de ahhoz meg még épp elég fiatal, hogy legyen benne fejlődési lehetőség, ami Martinban nemigen van már, ő sajna egy kiforrott játékos.
Áthozva az igazolások topicból.
Szerintem ez a hosszabbítás Martínnal kapcsolatban csak egy amolyan biztos ami biztos dolog volt. Fillérekért eljátszik, komoly összeget úgysem lehet érte leakasztani és ha mondjuk JT nem jön be vagy nem tudunk igazolni mégis legyen valaki, aki nem is BL-szinten, de Liga kis -és középcsapatok ellen azért bátran bedobható.
De én Torrentsben mindenképpen bízom, az, hogy 18 éves kicsit megtévesztő, mert volt egy komoly sérülése, ami miatt nagyon sokáig nem játszhatott és fokozatosan vissza is kellett térni, szerencsére ez semmiben nem vetette vissza és ugyanúgy fejlődik. Mint pl. Bernal, aki lehet hogy idén már kezdő/kezdő körül lett volna (a tehetségéből/tavalyi évéből kiindulva, illetve hogy az előszezonban és a sérülése előtt is mennyire számított rá Flick és miket mondott róla) és ahelyett hogy 17 évesen ő is a nagycsapatban játszana betölti (hétfőn) a 18-at mire elkezdődhet a felnőtt karrierje és emiatt annyira nem is kapják fel rá a fejüket az emberek, mint mondjuk Yamal, Cubarsi, Gavi, Fati stb. esetében. Ráadásul lehet, hogy ez a kor már szeredncsésebb is a felnőtt csapatba lépésre, valamivel érettebben.
Plusz Sanchez alapból nem balhátvéddel játszott, gondolom ezért sem került feljebb. Vagy a vkp Lopezt vagy a jh Farrét erőltette a másik oldalon is kényszermegoldással. Meg is látszott az eredményeken, hogy az ilyen megoldásai hova vezettek. Sajnálom a kicsiket mert egyértelműen az edzőn ment el a szezonjuk, Mondjuk a múlt heti Barakaldo elleni győzelemnek hála ha holnap nyernek még menthető lehet.
Nem véletlen, hogy már az utánpótlásból menesztették szezon közben, de így is talán késő volt, télen kirakhatták volna és ha ott átveszi Milá nagyon más lehetne a helyzet, főleg, ha a szünetben még lett volna még ideje is a csapattal dolgozni a tavaszi szezon előtt.
Akármi is lesz a vége nagyon jó munkát végzett, gyakorlatilag pár napja volt mielőtt az első mérkőzését játszotta, de rövid idő alatt nagyon jól átszervezte a csapatot.
A két szélre végre posztazonos játékosokat tett, Lopezt elfelejtette, mint kezdőt, akiről ordított, hogy semmi keresnivalója ott, főleg balhátvédként, a középpályát is átalakította.Lehet, hogy Flick hatás volt, de ő is inkább a 4-2-1-3-as szerkezetre váltott vkp (Garrido/Soma)-kkp/szervező (Guille/Soma)-10-es (Toni fernandez) leosztásban. Gyakorlatilag a De Jong/Casadó-Pedri-Olmo/Fermint tükrözte, nyilván kicsit képlékenyebben. Főleg Toninak állt jól.
Plsz szerencsésen jött ki, hogy ismerte a Juvenilt, így onnan is hozott fel megfelelő játékosokat a kezdőbe. Például Torrents és Virgili is így került be, akik elengedhetetlenek voltak, hogy reformáljon.
Nyilván kellett egy 2-3 hét, nem olyan a 16-18 éves játékosok közé bekerülni, mint egy kész kerethez, ráadásul pár nappal az első meccse előtt átvenni a mély gödörben lévő csapatot, de az utóbbi két hónapban, két héttel azután hogy kinevezték 5 győzelem 2 döntetlen 3 vereség nem olyan rossz, itt jelezve, hogy ezt a pontátlagot egyedül a ligaelső csapat haladja meg egy hajszállal. Ez Sanchez alatt 25 mérkőzésen 4 gy-13 d-8 vereség.
Főleg, ha hozzávesszük, hogy neki AS-el szemben már nem volt Unai Hernandez, aki a csapat legnagyobb húzóembere volt addig. Ha csak a számait (gól és assist téren egyaránt) nézzük a szezon több mint feléig szinte azokat hozta kp/balszélső poszton, amit a tavalyi harmadosztály gólkirálya center Pau Victor. (Unai 20 meccs/9 gól, a jelenlegi 5 centerünk összesen 12 találatnál tart az egész szezont tekintve)
Mindenesetre szorítsunk holnap egy győzelemért és hogy a közvetlen riválisaink pontot/pontokat hullajtsanak.