Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nagyon jó a srác, a PSG ellen is nagyon oktatta a népet. Elvileg bal oldalon is tud játszani tükörszélsőként, még nagyon fiatal képezhető, de sajnos a jobb oldalra elég telítettek vagyunk fiatalokból, ráadásul Yamal kirobbanthatatlan. Roony, Toni Fernandez, Nomoko, mind szélső/egyik posztja az.bence0330 írta: ↑2025.10.21. 22:45:40A sport írása szerint van egy elég különleges tehetség a kicsiknél, Sama Nomoko. Egy gond van vele, egy az egyben Yamal poszt és profil.Jobbszélső bár jobblábas, 1v1-ben kiemelkedő srác. Tőle sokat várnak, de így tényleg nem tudom, hogy kerülne fel, és még Roony se rossz.
17 éves, Maliból származik, de spanyol U17-es válogatott.
Úgy tudom, hogy augusztus 31-én kezdődik a bajnokság, és a mai után már nincs kiírva több meccs, ennek kell lennie az utolsó felkészülésinek, ezek szerint szűkös kerettel.
Ezt még sehol nem olvastam. Most úgy néz ki, hogy Dani Rodriguezt, akit nyáron megkeresett a Valencia, sikerült megtartani.
https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... alida.html
Én is nagyon remélem, hogy tovább közvetítenek, stream csatornák nem hiszem hogy lesznek, a meccsekről pedig nem szeretnék lemaradni.brazilfan írta: ↑2025.08.22. 13:06:00Igen, és a képminőség tényleg kiváló. (Kár, hogy a felső menüből levették az önálló One linket, és lekerült a lap aljára, a Barca Products közé.)
Reménykedjünk, hogy az Atletic negyedosztályú meccseit is közvetítik majd. Egyébként ma este 6-tól felkészülési meccs lesz a Lleida ellen, ennek a linkjét egyelőre nem látom.
Viszont a klub hivatalos honlapja lehetne egy kicsit informatívabb és gyakrabban frissülő, az Atletic „Players" a nyár nagy részében csak néhány főből állt, és a honlap alapján a keret a legutóbbi igazolások, hosszabbítások ellenére most sem sokkal bővebb, pl. a középpályán csak két játékost tüntetnek fel.
Virgili távozott. A 3(FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.22. 13:46:38Biztosan annyian vannak regisztrálvabrazilfan írta: ↑2025.08.22. 13:06:00Viszont a klub hivatalos honlapja lehetne egy kicsit informatívabb és gyakrabban frissülő, az Atletic „Players" a nyár nagy részében csak néhány főből állt, és a honlap alapján a keret a legutóbbi igazolások, hosszabbítások ellenére most sem sokkal bővebb, pl. a középpályán csak két játékost tüntetnek fel.
Komolyra fordítva a szót
https://www.transfermarkt.com/fc-barcel ... erein/2464
Elég jó keret alakult ki idénre. Szerintem még lesznek távozók.
A 2 Fernandezre, Diarrara, Virgilire és Gistaura kíváncsi leszek.
Most olvasom az AS hírét, Roony-t nem engedik az Atletic-be regisztrálni. Mi ez az újabb agymenés? A 60 milliós Mastantuonot lehet? Pont FFP okokból semmi köze a La Ligának a 4. osztályhoz
According to Diario AS, La Liga has ruled that Roony will not be registered with Barça Atlètic, classifying him instead as a first-team player.
Biztosan annyian vannak regisztrálvabrazilfan írta: ↑2025.08.22. 13:06:00Viszont a klub hivatalos honlapja lehetne egy kicsit informatívabb és gyakrabban frissülő, az Atletic „Players" a nyár nagy részében csak néhány főből állt, és a honlap alapján a keret a legutóbbi igazolások, hosszabbítások ellenére most sem sokkal bővebb, pl. a középpályán csak két játékost tüntetnek fel.
Igen, és a képminőség tényleg kiváló. (Kár, hogy a felső menüből levették az önálló One linket, és lekerült a lap aljára, a Barca Products közé.)
Én is reménykedem Torrentsben. Ha lenne egy olyan játékos Balde mögött, akire lehet számítani és nem egy GM szint sokat jelentene. Ugyanakkor túl sok terhet sem szabad a vállára tenni, és muszáj türelmesnek is lenni, tavaly még a szezon jó részét az U19-ben töltötte, nagyon komoly ugrás ez neki 18 évesen. Illetve nem is a tipikus fel alá rohangáló szélső hátvéd, viszont van sebessége az Atletic-ben pedig 2,3 sikeres csel/meccs mutatót hozott.bence0330 írta: ↑2025.07.22. 01:46:50Virgilivel nem fogunk számolni alighanem, Flick első szűrőjén a 8 előszezont nála kezdő fiatal közül 3 fennakadt, ő, Farré, és Juan Hernandez visszakerült a B-be.
Guille Fernandez, Toni Fernandez, Roony Bardghji, Jofre Torrents, és Pedro Fernandez(nem rokona az unokatesóknak) maradt, és elvileg ők fognak utazni is majd Ázsiába. Eddig akiket tutira visz, az Torrents és Pedro Fernandez (Mundo).
Torrentsben egyre inkább úgy néz ki, hogy bízni fog, tényleg reménykedjünk, hogy legalább egy jó csere szint lesz, és már egy szintet javulunk a tavalyihoz képest ott. Ez a Pedro meg látszólag a semmiből jött, korábban senki sehol nem említette, azóta jópár cikk megjelent róla, hogy Flick mennyire kedveli. Támadó szellemű középpályás.
Utóbbi lesz a kezdőkapusa az Atleticnek. Ander eligazol, Kochen pedig az első csapat harmadik számú kapusa.
Toni a fő célpontja, de én pl örülnék, ha menne Áron is, neki a nagycsapatban sok dolga nem lenne, a negyedosztály meg nem tudom mennyire segíti a fejlődését.
Kis korrektúra: hat Barca játékos van a spanyoloknál a 20-as keretben, a fentieken kívül még ott van Tommy Marqués is. Őt abszolút nem ismertem, a Juvenil A-ban játszik vkp-ként, az Atleticbe még nem is látogatott fel. Az EB-n eddig négy meccsből kettőn kezdett (egyszer lecserélték) és a házigazdák ellen pedig padról szállt be. Mellesleg a németek ellen ő szerezte meg a vezetést a hosszabbításban.brazilfan írta: ↑2025.06.26. 13:15:23Ma este már döntőt játszanak Hollandia ellen, és a mieink közül mind az öt fiúnak esélye van a szereplésre. Az M4 közvetíti.Chino írta: ↑2025.06.19. 22:35:13Eléggé háttérbe szorul, de jelenleg folyik au U 19-es Eb. A spanyol csapatban öt Barca játékos van (Cuenca, Torrents, Junyent, Virgili, Olmedo), kezdőként vagy csereként mindhárom meccsen játszottak. Ma verték Montenegrót 5:0-ra, Junyent mesterhármasával, plusz Virgili is betalált. 9 ponttal nyerték a csoportjukat.
Ma este már döntőt játszanak Hollandia ellen, és a mieink közül mind az öt fiúnak esélye van a szereplésre. Az M4 közvetíti.Chino írta: ↑2025.06.19. 22:35:13Eléggé háttérbe szorul, de jelenleg folyik au U 19-es Eb. A spanyol csapatban öt Barca játékos van (Cuenca, Torrents, Junyent, Virgili, Olmedo), kezdőként vagy csereként mindhárom meccsen játszottak. Ma verték Montenegrót 5:0-ra, Junyent mesterhármasával, plusz Virgili is betalált. 9 ponttal nyerték a csoportjukat.
A Dinamo azért nem egyenlő a horvát bajnoksággal, ott olyan egyeduralkodók, mint a Bundesligában a Bayern. Minden évben ott vannak nemzetközi színtéren, leginkább a Bl-ben, de ha ott nem akkor EL-ben.