Samper írta:Nem érthető számomra, hogy mi volt tavasszal Samper körül, ahogy az extrát felcsillantó Adama és Halilovic körül se- Hármukat feltétlenül itt tartanám, de az utóbbi kettőnek egyelőre nem annyira a játéklelehetőség hiányzik, hanem a jó személyi edző. Munir és Sandro közül az egyik ősztől, a másik tavasztól fejlődhetne máshol.
Nekem az a problémám, hogy mindegyik játékos olyan posztokon játszik, ahol a nagycsapatba esélyük sincs bekerülni. Adama egy iszonyatosan tehetséges szélső, de a jobb oldalra szinte lehetetlen bekerülni. Ha rotálnánk is inkább a bal szél az esélyesebb, de ott gyenge. Az egyetlen lehetőség, ha Messi visszamegy középre és Suarez helyett játszhat. Munir egyértelműen középső támadó, ott pedig vagy a vámpír vagy Messi játszik. Halilovicot pedig a Bolhával együtt nem nagyon lehet feltenni mert kioltják egymást, hacsak LE nem húz egy nagyot és találja meg a helyét, mint mondjuk SR.nek.
Samper szintén zenész, talán ha Robi távozik lehet valamennyi sansza. Xaviból is ki tudja mi lett volna, ha Pep nem sérült sokáig vagy nem igazol el. Annak se volt sok híja, hogy nem Olaszországban kötött ki ő is. Utólag pedig látjuk, hogy milyen fontos játékosa lett a klubnak. Nagy összeget fel mernék tenni rá, hogy a jelenlegi helyzetben ő is hasonló cipőben járna, mint a fent említett fiatalok.
Én azért Rafinhaban bízok. Valahol érthető, hogy relatíve keveset játszott. Volt egy stabil kezdő Inivel és Rakitic, ráadásul Xavi volt a konkurenciája, aki egyrészt klubikon és kiváló formában is játszott. Egy stabil, spanyol középcsapat egyik vezére volt 20 évesen, végigjárta a korosztályos válogatottakat, az év fiatal játékosa lett. Amikor beállt szerintem nem vallott szégyent, látszott a mozdulatain, ahogy labdához ért, hogy megvan benne a plusz. Inkább az önbizalmával van valami gond, mintha valami mentális gát lenne a fejében.
LE remélem több lehetőséget biztosít neki és meghálálja.