Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Edgar-ból nagy játékos lehet, mindene megvan hozzá. Tökéletes fizikum, gyorsaság, intelligencia. Ugyanakkor a legnagyobb gondom az vele kapcsolatban, hogy nem elég határozott. Ez pedig egy középső védőnél elengedhetetlen. Ez a video nyilván nem ezt bizonyítja, de ha komplett meccseket nézünk, szerintem szembetűnő. Folyamatosan olyan érzésem van, mintha kicsit meg lenne szeppenve, talán erre lehet visszavezetni, hogy viszonylag sok labdát szór el necces szituációkban.Gareth Tello írta:Ha már szó volt pár napja Iéről:
Edgar Ié 2014/2015 ● Barça B
http://www.youtube.com/watch?v=a6HICS0fa00" target="_blank
Bocs a dupláért.
Egy Puyol hajú Xavi, aki ráadásul csk. Hm..MQuCsabi írta:GT, arról a hosszú, szőke, göndör hajú latínó gyerekről tudsz valamit? ELég komoly külsővel rendelkezik, a játékáról it többet ne mlehetett megtudni, esetleg te szolgálhatsz valmi bővebb infóval.
Ha jól értem, Xavi Simonsra gondolsz. Egy suriname-i gyökerekkel rendelkező holland házaspár fia (ezért a latinos külsőMQuCsabi írta:GT, arról a hosszú, szőke, göndör hajú latínó gyerekről tudsz valamit? ELég komoly külsővel rendelkezik, a játékáról it többet ne mlehetett megtudni, esetleg te szolgálhatsz valmi bővebb infóval.
Itt még nincsenek állandó mezszámok, az éppen aktuális kezdőcsapat tagjai megkapják az 1 és 11 közötti mezeket, a cseréknek jut a "maradék".bence-barca írta:https://www.youtube.com/watch?v=8bVPZHdTeXg
Tajti találata 2. helyen végzett a top ifigólok heti összefoglalójában!![]()
Azon egyébként meglepődtem, h övé a 10-es mezszám, ezt nem is tudtam.
Ahogy az egész csapat teljesítménye, úgy az övé is elég rapszodikus, egyik pillanatban még brutális sprintet levágva hátrányból előzi meg és szereli a csatárt, aki egy az egyben vezethetné a kapusra a labdát (tényleg durva sebessége van, ha igazán belelendül), a következő percben meg már vét egy olyan kapitális hibát, mint most az Albacete ellen.zola8787 írta:Ié hogy játszik? Mondjuk védő és kapnak egy zsákkal minden meccsen, de én reménykedek
Hát most 1-1-nél ő adta el a labdát és úgy lett 2-1. Kicsit szeleburdinak tűnik nekem amúgy is. A séró az persze megvan.zola8787 írta:Ié hogy játszik? Mondjuk védő és kapnak egy zsákkal minden meccsen, de én reménykedek
Kikaptak az Albacete-től 2:1-re. Az egyenlítő gólt Munir lőtte, de szokásosan a 80+. percben kaptunk gólt. A csapat amúgy nem játszott rosszul, Halilovic is nagyon jól mozgott csak nem volt igazi átütőerő a támadójátékban. De legalább nem a Gumbau-Patric-Babunski kp-val álltunk ki. (bár lehet, hogy csak Palencia eltiltása miatt)Samper írta:Nincs új hír a B-ről?
Kösz. Két szélsőhátvéd kiesése elég nagy érvágás. Adama és Samper háttérbe szorítását nem értem, de nem is kell, hogy értsem.Gareth Tello írta:José Suárez - Palencia, Juste, Ié, Grimaldo - Patric, Gumbau, Halilovic - Dongou, Munir, Sandro. (Csereként Adama, Samper és Cámara jött be).Samper írta:Összeállítás? kiállítások?
Palencia a 83. percben, Grimaldo a hosszabbításban kapott piros lapot.
José Suárez - Palencia, Juste, Ié, Grimaldo - Patric, Gumbau, Halilovic - Dongou, Munir, Sandro. (Csereként Adama, Samper és Cámara jött be).Samper írta:Összeállítás? kiállítások?