A régmúlt Barca csillagai
Valdes
Alves-Puyol-Abidal
Xavi-Iniesta-Yaya-Ronaldinho
Rivaldo-Messi-Eto'o
+ HENRY !
Alves-Puyol-Abidal
Xavi-Iniesta-Yaya-Ronaldinho
Rivaldo-Messi-Eto'o
+ HENRY !
Abi & Tito
Eddig így áll:
Puyol 24 (mindenkinek benne volt a kezdőjében)
Iniesta, Messi, Valdes 23
Ronaldinho 21
Xavi 18
Abidal 17
Alves 16
Eto'o, Yaya 12
Marquez 10
Busquets 9
Rivaldo 8
Piqué 7
stb...
Puyol 24 (mindenkinek benne volt a kezdőjében)
Iniesta, Messi, Valdes 23
Ronaldinho 21
Xavi 18
Abidal 17
Alves 16
Eto'o, Yaya 12
Marquez 10
Busquets 9
Rivaldo 8
Piqué 7
stb...
Örülök a sok válasznak, nem gondoltam volna.
Akkor én is összeállítom a sajátomat:
VV (kb nem volt jó kapusunk rajta kívül
)
Ferrer Puyol Abidal
Pep
Xavi Luis Enrique Iniesta
Messi Rivaldo Ronaldinho
Cserék: Belletti, Gio, Márquez, Yaya, Deco, Cocu, Eto'o, Stoichkov és tuti kihagytam még jó pár nagyot. Pl Oleguert
Akkor én is összeállítom a sajátomat:
VV (kb nem volt jó kapusunk rajta kívül

Ferrer Puyol Abidal
Pep
Xavi Luis Enrique Iniesta
Messi Rivaldo Ronaldinho
Cserék: Belletti, Gio, Márquez, Yaya, Deco, Cocu, Eto'o, Stoichkov és tuti kihagytam még jó pár nagyot. Pl Oleguert

- Subinho
- Director del Fútbol
Alap kezdő 11-et sztem nem lehet összeállítani, mert annyi jó játékos volt ugyanazon a poszton, ill. sztem olyat sem érdemes betenni a csapatba, aki nagyon jó játékos volt, de nem a nálunk töltött időszaka volt a legjobb... pl. a szenzációs, de csak 1 szezont produkáló Ronaldo, vagy a Real-ba távozó Figo... vagy épp a Napliban kiteljesedő Maradona... így őket én kihagyom. 1995 óta...
Kapusok: V.Valdes, V.Baia
Khv: Puyol, Marquez, F.De Boer, Abelardo,
Szhv: Alves, Belletti, Sergi Barjuan, Abidal
Kp: Pep, Yaya, Iniesta, Xavi, Deco,
Szt: Ronaldinho, Rivaldo, Messi, Luis Enrique,
9-es: Eto'o, Kluvert
No ebből lenne nehéz azt a bizonyos kezdő 11-et...
Kapusok: V.Valdes, V.Baia
Khv: Puyol, Marquez, F.De Boer, Abelardo,
Szhv: Alves, Belletti, Sergi Barjuan, Abidal
Kp: Pep, Yaya, Iniesta, Xavi, Deco,
Szt: Ronaldinho, Rivaldo, Messi, Luis Enrique,
9-es: Eto'o, Kluvert
No ebből lenne nehéz azt a bizonyos kezdő 11-et...

2004 ota szurkolok a csapatnak es igy nezne ki az en kezdo XI-em.
Kapuban: Valdes
Vedelem: Alves - Puyi - Pique - Abidal
Kozeppalya: Busquets - Xavi -Iniesta
Tamadok: Messi - Eto'o - Ronaldinho
pad: Pinto, Alba, Marquez, Thuram, Deco, Toure, Thiago, Henry, Larsson

Kapuban: Valdes
Vedelem: Alves - Puyi - Pique - Abidal
Kozeppalya: Busquets - Xavi -Iniesta
Tamadok: Messi - Eto'o - Ronaldinho
pad: Pinto, Alba, Marquez, Thuram, Deco, Toure, Thiago, Henry, Larsson

- visca el barca
- Presidente del Barça
kindeR írta:07/08 óta...Koeman

bob, Te hány éves vagy h láttad koemant?

nálam 95 óta:
------------------------vv------------------------
---puyi------nadal--------de boer-----sergi--
--------------------guardiola------------------
----figo--------------xavi--------------r10-----
---------------messi--------rivaldo--------
a padra elférne baia, abelardo (hejj de nagy kedvencem volt a kopasz

atyaég, ha most találnánk egy olyan védőt mint anno koeman vagy nadal volt, de jo lenne

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Ez nagyon jó kezdeményezés!
Olvasgattam a csapataitokat, és rengetek játékost/élményt piszkáltatok fel bennem, ami talán egy kissé a feledés homályába merült a "legújabbkori" barca kupahalmozása közben!
Pedig rengeteg klasszis fordult meg errefelé, voltak nagy pofonok, könnyek és izgalmak.
Nekem az egyik ilyen alapkő, amikor Rivaldo a BL-be ollózott minket az utolsó percekben. Az hasonló eufóriát váltott ki belőlem, mint a triplázás mondjuk!
Az elvárásokat, a vágyakat is mindig a lehetőségek határozták meg! S bár sokan belekényelmesednek az évek alatt a tikitakánkba. Azért előtte is voltak olyan figurák a csapatban, akiket lehetett félistenként imádni:
Az én AllStar csapatom, a '98/99- es szezontól:
Baia - Alves; Puyol; Abidal; Gio - Davids; Xavi; Rivaldo; - Messi; Ronaldinho; Kluivert
Pad: Valdes - Thuram, Yaya, Giuly, Iniesta, Eto'o, Larsson
Tarcsi: Dutruel -Cocu - L. Enrique - Saviola - Sonny Anderson
Olvasgattam a csapataitokat, és rengetek játékost/élményt piszkáltatok fel bennem, ami talán egy kissé a feledés homályába merült a "legújabbkori" barca kupahalmozása közben!
Pedig rengeteg klasszis fordult meg errefelé, voltak nagy pofonok, könnyek és izgalmak.
Nekem az egyik ilyen alapkő, amikor Rivaldo a BL-be ollózott minket az utolsó percekben. Az hasonló eufóriát váltott ki belőlem, mint a triplázás mondjuk!
Az elvárásokat, a vágyakat is mindig a lehetőségek határozták meg! S bár sokan belekényelmesednek az évek alatt a tikitakánkba. Azért előtte is voltak olyan figurák a csapatban, akiket lehetett félistenként imádni:
Az én AllStar csapatom, a '98/99- es szezontól:
Baia - Alves; Puyol; Abidal; Gio - Davids; Xavi; Rivaldo; - Messi; Ronaldinho; Kluivert
Pad: Valdes - Thuram, Yaya, Giuly, Iniesta, Eto'o, Larsson
Tarcsi: Dutruel -Cocu - L. Enrique - Saviola - Sonny Anderson
Több, mint egy klubb...
nálam a valaha volt legjobb csapat egyik csatára ő. az a dinamika,sebesség,cselek,fineszes megoldások. ámulatba ejtő,ha ma lenne aktív megkockáztatom,hogy napjaink legszórakoztatóbb játékosa lenne.(és ebben talán nincs is kockázat). amit ő nem tudott,azt egy támadónak nem is kell. a sérülései ellenére több klub történelmében játszott aktív szerepet,a két kedvencem egyike a fenomén. hiányzikMessithebest írta:ha már Ronaldo: https://www.youtube.com/watch?v=iD79fiYkPdI" target="_blank szerintem zseniális.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2014.05.17. 13:21:19-kor.
- Capon
- Llegenda del Barça
Hu ha talán 97-98-tól.
Talán VV
Alves, Puyol, GIO
Xavi, Busi, Ini
Messi, Eto'o, Rivaldo, Ronaldinho
Egyébként meg a fene tudja. Mindenhova be lehetne írni még másokat is, sose lesz legjobb 11.
Talán VV
Alves, Puyol, GIO
Xavi, Busi, Ini
Messi, Eto'o, Rivaldo, Ronaldinho

Egyébként meg a fene tudja. Mindenhova be lehetne írni még másokat is, sose lesz legjobb 11.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Zseni! A legszerethetőbb játékos számomra. Még akkor is imádtam, mikor a Realban játszott.Messithebest írta:ha már Ronaldo: https://www.youtube.com/watch?v=iD79fiYkPdI" target="_blank szerintem zseniális.

Ez király ötlet
05/06-os szezon óta követem a csapatot, így nekem is sok nagy "öreg" kimaradt, de a top formában levő játékos élmények alapján ez a csapatom:
Kapus: Valdes
Védelem: Dani Alves- Piqué - Puyol - Abidal
Középpálya: Yaya Touré - Xavi - Iniesta
Támadósor: Messi - Eto'o - Ronaldinho
Pad: Pinto, Sylvinho (fájjó szívvel teszem padra Abidal helyett), Marquez, Milito, Deco, Gio, Busquets, Edmilson, Henry, Guily, Larsson

05/06-os szezon óta követem a csapatot, így nekem is sok nagy "öreg" kimaradt, de a top formában levő játékos élmények alapján ez a csapatom:
Védelem: Dani Alves- Piqué - Puyol - Abidal
Középpálya: Yaya Touré - Xavi - Iniesta
Pad: Pinto, Sylvinho (fájjó szívvel teszem padra Abidal helyett), Marquez, Milito, Deco, Gio, Busquets, Edmilson, Henry, Guily, Larsson
- Messithebest
- Director del Fútbol
ha már Ronaldo: https://www.youtube.com/watch?v=iD79fiYkPdI" target="_blank szerintem zseniális.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ez jó!
2003 óta vagyok Barce drukker.
Védelem: Belletti - Puyol - Márquez - Sylvinho
Középpálya: Yaya Touré - Deco - Iniesta
Pad: Pinto, Alves, Thuram, Piqué, Gio van Bronckhorst, Davids, Xavi, Thiago, Riquelme, Larsson, Giuly, Henry
Edző, elnök és szertáros is egyben: Oleguer

2003 óta vagyok Barce drukker.
Védelem: Belletti - Puyol - Márquez - Sylvinho
Középpálya: Yaya Touré - Deco - Iniesta
Pad: Pinto, Alves, Thuram, Piqué, Gio van Bronckhorst, Davids, Xavi, Thiago, Riquelme, Larsson, Giuly, Henry
Edző, elnök és szertáros is egyben: Oleguer
07/08 óta vagyok szurkoló így küldeném ki őket
VV-Alves-Puyol-Koeman-Abidal-Touré-Xavi-Iniesta-Ronaldinho-Ronaldo-Messi
pad:Pep,Thuram,Rafa M.,Titi, Eto'o
VV-Alves-Puyol-Koeman-Abidal-Touré-Xavi-Iniesta-Ronaldinho-Ronaldo-Messi
pad:Pep,Thuram,Rafa M.,Titi, Eto'o

- Messithebest
- Director del Fútbol
04/05 óta vagyok szurkoló. a csapatom:
Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Iniesta, Deco - Messi, Eto'o, Ronaldinho.
pad: Pinto, Thuram, Gio, Busquets, Yaya, Henry, Larsson.
Valdes - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Xavi, Iniesta, Deco - Messi, Eto'o, Ronaldinho.
pad: Pinto, Thuram, Gio, Busquets, Yaya, Henry, Larsson.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
2003/04 óta vagyok szurkoló, a csapatom nagy részét (nem véletlenül) a Pep-csapat magja teszi ki.
Valdes- Alves,Piqué,Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Ronaldinho
pad: Pinto, Gio, Márquez, Busquets, Deco, Larsson, Villa.
edző: Pep Guardiola
Valdes- Alves,Piqué,Puyol,Abidal-Touré,Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Ronaldinho
pad: Pinto, Gio, Márquez, Busquets, Deco, Larsson, Villa.
edző: Pep Guardiola
- salas9
- Entrenador del Barça
1999 óta vagyok a csapat híve
Valdés - Alves, Puyol, Abidal, Gio - Busquets, Xavi, Iniesta - Messi, Eto'o, Ronaldinho
Padra: Pinto, Marquez, Thuram, Touré, Deco, Henry, Ibrahimovic, Rivaldo
Nem volt egyszerű döntés, sokat variálnék rajta még most is
Szerk.: Pont tegnap éjjel ment az Arsenal elleni BL döntőnk a sport TV-n. Így visszanézve is csodálatos érzés. Larrson pedig a két gólpasszal...

Valdés - Alves, Puyol, Abidal, Gio - Busquets, Xavi, Iniesta - Messi, Eto'o, Ronaldinho
Padra: Pinto, Marquez, Thuram, Touré, Deco, Henry, Ibrahimovic, Rivaldo
Nem volt egyszerű döntés, sokat variálnék rajta még most is

Szerk.: Pont tegnap éjjel ment az Arsenal elleni BL döntőnk a sport TV-n. Így visszanézve is csodálatos érzés. Larrson pedig a két gólpasszal...

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szintén 2003/04 óta, vagy úgy is fogalmazhatnék, Ronaldinho óta
Valdés-Alves-Puyol-Márquez-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Eto'o-Ronaldinho
Akiket még megemlítenék: Piqué, Gio, Yaya, Davids(ilyen rövid idő alatt is nagyon megszerettem a Pitbullt
), Deco, Henry, Larsson

Valdés-Alves-Puyol-Márquez-Abidal-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Eto'o-Ronaldinho
Akiket még megemlítenék: Piqué, Gio, Yaya, Davids(ilyen rövid idő alatt is nagyon megszerettem a Pitbullt

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Az Év fórumozója 2013
2003/2004 óta.
Valdés - Alves, Puyol, Márquez, Abidal - Thiago, Busquets, Iniesta - Messi, Larsson (imádtam), Ronaldinho
Pad: Henry, Eto'o, Xavi, Touré, Belletti, Villa, Deco, Piqué, Pinto, Ibrahimovic, Giuly...
Valdés - Alves, Puyol, Márquez, Abidal - Thiago, Busquets, Iniesta - Messi, Larsson (imádtam), Ronaldinho
Pad: Henry, Eto'o, Xavi, Touré, Belletti, Villa, Deco, Piqué, Pinto, Ibrahimovic, Giuly...
A:
Valdes - Alves, Puyol, Marquez, Sergi - Busquets, Xavi, Iniesta - Rivaldo, Messi, Ronaldo
B:
V.Baia - Thuram, Pique, Abidal - Guardiola, Cocu, Deco, Luis Enrique - Ronaldinho, Henry, Kluivert
És még így is kimaradnának olyan klasszisok, mint pl Eto'o, Ibrahimovic, Sonny Anderson, Stoichkov, Riquelme, Toure, Milito, F. de Boer, Sylvinho, stb...
Nehéz játék, szerencsére.
Nyilván a klub történetének legsikeresebb brigádja adja a gerincet, de még így is el kellett gondolkozni, hogy melyik ujjamba harapjak.
Valdes - Alves, Puyol, Marquez, Sergi - Busquets, Xavi, Iniesta - Rivaldo, Messi, Ronaldo
B:
V.Baia - Thuram, Pique, Abidal - Guardiola, Cocu, Deco, Luis Enrique - Ronaldinho, Henry, Kluivert
És még így is kimaradnának olyan klasszisok, mint pl Eto'o, Ibrahimovic, Sonny Anderson, Stoichkov, Riquelme, Toure, Milito, F. de Boer, Sylvinho, stb...
Nehéz játék, szerencsére.

Nyilván a klub történetének legsikeresebb brigádja adja a gerincet, de még így is el kellett gondolkozni, hogy melyik ujjamba harapjak.

-
- aka Game90
VV - Alves, Puyol, Márquez, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Rivaldo/Henry/Messi, Eto'o, Ronaldinho.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
Kb. 04,05 ota...
Ez ido alatt akik a legjobban megfogtak azok:
Valdes - Dani Alves, Puyol, Marquez, Abidal - Yaya Toure, Xavi, Iniesta - Messi, Eto`o, Dinho.
Nehez egy ilyen, de padra meg `elferne` Pinto, Bartra, Pique, Deco, Thiago, Busi, Pedro, meg Gudi
Ez ido alatt akik a legjobban megfogtak azok:
Valdes - Dani Alves, Puyol, Marquez, Abidal - Yaya Toure, Xavi, Iniesta - Messi, Eto`o, Dinho.
Nehez egy ilyen, de padra meg `elferne` Pinto, Bartra, Pique, Deco, Thiago, Busi, Pedro, meg Gudi

Barça,Barça,Baaarça!!!
- Chino
- Llegenda del Barça
Nálam vmi hasonló '97 óta:
Baia Alves-De Boer-Puyol-Sergi Yaya--Xavi--Iniesta Rivaldo--Ronaldo--Ronaldinho
pad: Dutruel
, Nadal, Abidal, Pep, Deco, Stoichkov, Messi,Thiago,
Az a brazil támadósor ütne.
Mondjuk ez attól is függ, milyen formációban állítanánk fel, de amúgy is rohadt nehéz az ilyen. Kihagyni Luis Enrique-t, Kluivertet, Eto'o-t, de lehetne még sorolni.
Baia Alves-De Boer-Puyol-Sergi Yaya--Xavi--Iniesta Rivaldo--Ronaldo--Ronaldinho
pad: Dutruel

Az a brazil támadósor ütne.

Mondjuk ez attól is függ, milyen formációban állítanánk fel, de amúgy is rohadt nehéz az ilyen. Kihagyni Luis Enrique-t, Kluivertet, Eto'o-t, de lehetne még sorolni.
Forca Barca!!!!