Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Első szándékúan nyilván nem. De egy-két sérülés, eltiltás, fegyelmi probléma és máris legalább a kispadon találják magukat at A-ban.S.Agüero írta:Nem hinném ettől függetlenül, hogy szerephez jutnának a bajnokság elején.Adama, Munir és Sandro máris utazott Angliába edzőtáborba a "nagyok" egy részével.
Inkább fejlődjenek a B-ben.
Nem hinném ettől függetlenül, hogy szerephez jutnának a bajnokság elején.Adama, Munir és Sandro máris utazott Angliába edzőtáborba a "nagyok" egy részével.
S.Agüero írta:Miért is? Neymar már augusztustól a csapattal edzhet. Ezért is hoztuk vissza Deulofeut.barcafacan írta:A bajnokság első periódusában nem lehet számítani se Neymarra, se Suarezre. Szükséges lenne, hogy LE mennél előbb megismerkedjen Munir, Adama és Donguo játékával és amelyikükben fantáziát lát, az edzzen együtt az A csapattal.
Itt lesz velünk novemberig Messi, Neymar, Pedro, Deulofeu, Iniesta, Rafinha, akik tudnak támadót játszani.
Sőt, én úgy tudom, hogy Rakitic a jobb szélen is megállja a helyét.
Nem hinném, hogy neki lesz esélye a felnőtt csapatba. Nem tudok róla semmit, de az ificsapatok a Barca B-ig bezárólag arról szólnak, hogy egy bizonyos kor után bizonyos játékosok kiöregednek/eligazolnak a csapatból. Nyilván itt arról van szó, hogy üresedés volt a jobb hátvéd poszton, ezért kellett vki. 15-16 éves játékost egy-két kivételtől eltekintve óriási nagy felelőtlenség bedobni a nála jóval idősebbek közé, mert ezt a játékos és a csapat is megsínyli. Gondolom ezért igazoltak és igazolnak a többi esetben is. De aki 19 éves korára a belga 2. ligában játszik, annak azt hiszem, hogy nincs sok esélye az első csapatba kerülésre.bence-barca írta:Most látom, h a belga 2ből hoztak egy szenegáli védőt, Diawandou Diagné-t a B csapatba. 19 éves a srác, ez már elég idős ahhoz, h később számítsanak is rá, ő csak vmi átmeneti megoldásnak jött? Vagy esetleg tényleg látnak benne valamit hosszútávon? Tud erről valaki valamit ?
Kell kispados is, és felesleges valakit idegen poszton játszatni, ha van igazi fiatal tehetség. Hogy van-e, azt döntse el LE.S.Agüero írta:Miért is? Neymar már augusztustól a csapattal edzhet. Ezért is hoztuk vissza Deulofeut.barcafacan írta:A bajnokság első periódusában nem lehet számítani se Neymarra, se Suarezre. Szükséges lenne, hogy LE mennél előbb megismerkedjen Munir, Adama és Donguo játékával és amelyikükben fantáziát lát, az edzzen együtt az A csapattal.
Itt lesz velünk novemberig Messi, Neymar, Pedro, Deulofeu, Iniesta, Rafinha, akik tudnak támadót játszani.
Sőt, én úgy tudom, hogy Rakitic a jobb szélen is megállja a helyét.
Miért is? Neymar már augusztustól a csapattal edzhet. Ezért is hoztuk vissza Deulofeut.barcafacan írta:A bajnokság első periódusában nem lehet számítani se Neymarra, se Suarezre. Szükséges lenne, hogy LE mennél előbb megismerkedjen Munir, Adama és Donguo játékával és amelyikükben fantáziát lát, az edzzen együtt az A csapattal.
Ha akar, akkor úgyis elmegy, ha meg nem akar, akkor úgyis marad.. Ha meg ennyi idősen is már a pénzt választja, akkor nem is kell nekünk!barcafacan írta:Az Adama szerződési feltételeiről szóló információ arra mutat, hogy klubszinten ész nélkül foglalkoznak a fiatalok klubhoz kötésével. Nem tanultak a Sanabria esetből. A jövőben fognak???
Igen, sajnos a jobbhátvéd posztot nem hiszem hogy onnan fogjuk egy ideig megoldani. Idén is sokszor Edgar játszott ott.Erxy írta:B csapatban hiányposzt volt a jobbhátvéd, szóval nem kell izgulnia a játékpercek miatt.
Maxi Rolónt és Huertast nem ismerem.
Kaptoumot viszont igen. Röviden: zseni. Hihetetlenül játékintelligens, tökéletes technikai képzettséggel és dinamikával.. Amikor először láttam játszani azt hittem hogy Thiagot látom. Ugyanaz a lezserség, kissé "flegmaság", mint ami Thiagonál van.. Nagy kedvencem, remélem sikerül neki bizonyítania és megkapja a B csapatos szerződést.

Érdekes lesz az a védelem, bár Gomezzel szerintem erősödtek.Erxy írta:Pár hír a B csapat háza tájáról:
Carles Planas, akinek lejárt a szerződése, a Celtahoz igazolt. (Összeállhat ott egy Sergi Gomez, Fontás, Planas védelem)
Korábbi középpályásunk, Gabri a B csapat másodedzője lesz.
A következő játékosok kaptak a Juvenil A-ból szerződést a B csapathoz: Joseph Ondoa, José Aurelio Suárez, Godswill Ekpolo, Joel Huertas, Maxi Rolón és Munir el Haddadi. A felkészülést a csapattal tölti továbbá Wilfrid Kaptoum is.

Ié sem teljesített jól? Nem láttam Barca B meccseket, csak a kezdőket, hogy felépülése után kezdő lett a srác. Nem ment neki?Barcaman1993 írta:Jobb lenne ha sehol. Nincs szükségünk rá, fölösleges pénzkidobás az egész. Halilovicot megvettük, neki talán lesz sansza. Azt hiszem az ilyen Cá és Ié-féle üzletekből lassan elkezdhetnénk tanulni is.barcafacan írta:Hol lehet olvasni a B csapatra vonatkozó szerződtetési híreket?
Jobb lenne ha sehol. Nincs szükségünk rá, fölösleges pénzkidobás az egész. Halilovicot megvettük, neki talán lesz sansza. Azt hiszem az ilyen Cá és Ié-féle üzletekből lassan elkezdhetnénk tanulni is.barcafacan írta:Hol lehet olvasni a B csapatra vonatkozó szerződtetési híreket?
Hol lehet olvasni a B csapatra vonatkozó szerződtetési híreket?salas9 írta:Javier Espinosa, ahogy várható volt, távozott a csapattól és aláírt a Valenciához! Rajta kívül a Sevilla most arról tárgyal a Barcelonával, hogy a Rakitic üzleten belül adjuk kölcsön nekik Denis Suarezt. Ez olyan szempontból jó ötlet, hogy megtudnánk mire megy az első osztályban (már ha rendszeresen játszhatna).