Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezzel tökéletesen egyetértek. Ha egy egyszerű spanyol srác lenne senki nem foglalkozna vele. Sajnos semmi kiemelkedőt nem mutatott a B-ben (legalábbis amennyi meccset láttam). A gólátlaga is rendkívül alacsony a posztjához képest, és azt sem lehet mondani mondani, hogy ezt mezőnyjátékkal kompenzálná. Pedig nem ez volt az első éve, szóval még a rutintalanságra/kevés játékpercre sem lehet fogni. Könnyen el tudom képzelni, hogy Munir fokozatosan átveszi a helyét már az első szezonjában.Barcaman1993 írta:Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?
Bagnack még érthető is olyan szempontból, h Ié és Patric is idősebb nála a védők közül, Dongou viszont mindhárom támadónál (Munir, Sandro, Adama) idősebb. Remélem nem kallódik el!
Azóta azt írták, hogy Patric sérült...palesz77 írta:Ié tudtommal tud ott is játszani, szóval ha nagyon muszáj tudunk oda is keríteni embert. De Patric Montoyánál is rosszabb, pedig még őt is sokan leszólják.. Nem elég a srác ide, legalábbis nekem eddig ez jött le, én nem siratnám meg adott esetben, ha távozna.barcafacan írta:Patric helyett Bagnack az edzésen. Alighanem Patric eligazol és ezt LE se opponálja, pedig a jobbhátvéd poszt...
Ié tudtommal tud ott is játszani, szóval ha nagyon muszáj tudunk oda is keríteni embert. De Patric Montoyánál is rosszabb, pedig még őt is sokan leszólják.. Nem elég a srác ide, legalábbis nekem eddig ez jött le, én nem siratnám meg adott esetben, ha távozna.barcafacan írta:Patric helyett Bagnack az edzésen. Alighanem Patric eligazol és ezt LE se opponálja, pedig a jobbhátvéd poszt...
Barcaman1993 írta:Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?
Bagnack még érthető is olyan szempontból, h Ié és Patric is idősebb nála a védők közül, Dongou viszont mindhárom támadónál (Munir, Sandro, Adama) idősebb. Remélem nem kallódik el!

Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?

Nem olyan egyszerű ez a kérdés. Egyénieskedésről le lehet szokni a B-ben, de az összjátékot felépíteni csak olyan társakkal lehet megtanulni, akik értik, hogy mit akar ő egy labdával és milyeneket adnak neki.Erxy írta:igen, ebben egyetértünk, távol van még neki az állandó szerep az A csapatban. ezt írtam már én is nyár elején mikor páran már az első csapathoz vizionálták.

Jaja, ezért írtam én is, hogy lehet még belőle jó játékos idővel, csak ahhoz változnia kell..Erxy írta:írtam már tegnap is: marhajó alapja van, a gyorsaság, a testfelépítés, a technika az mind kiemelkedő nála, top tehetség. ez az ami igazán számít nála. a játékát még fel kell neki építeni, hogy ne mindig akarjon átmenni 3 védőn, de idővel ez is jobb lesz.
idő, idő, idő, türelem.
egy 18 éves játékosnál hiba azt nézni, hogy mennyire hasznos. egy 18 éves játékos nem tud még igazán hasznosan játszani.palesz77 írta:Ez meg elég találó idézet, legalábbis az eddigi játékát tökéletesen jellemzi szerintem. Nem mondom, hogy nem lesz belőle jó játékos, de ahhoz változtatnia kéne a stílusán kicsit..

Áthozom ide, mert inkább ide tartozik.meee11 írta:A tegnapi meccset ha láttad akkor láthattad volna , h az 1-1-ket nyerte , és megtartotta a labdát . Szerintem mindenképp ott lesz a helye 1-2 éven belül a csapatba .
Ez meg elég találó idézet, legalábbis az eddigi játékát tökéletesen jellemzi szerintem. Nem mondom, hogy nem lesz belőle jó játékos, de ahhoz változtatnia kéne a stílusán kicsit.."nagyon ügyes Traoré, de egyáltalán nem hasznos..."
barcafacan írta:Óriási lehetőség az Angliában tréningező fiataloknak, hogy LE MINDEN RÉSZLETÉBEN VIDEORA RÖGZÍTI az edzésmunkájukat és kielemzi. Ettől kezdve nem másodkézből tudja követni további fejlődésüket és személyreszabott instrukciókat adhat Eusebionak.
Első szándékúan nyilván nem. De egy-két sérülés, eltiltás, fegyelmi probléma és máris legalább a kispadon találják magukat at A-ban.S.Agüero írta:Nem hinném ettől függetlenül, hogy szerephez jutnának a bajnokság elején.Adama, Munir és Sandro máris utazott Angliába edzőtáborba a "nagyok" egy részével.
Inkább fejlődjenek a B-ben.
Nem hinném ettől függetlenül, hogy szerephez jutnának a bajnokság elején.Adama, Munir és Sandro máris utazott Angliába edzőtáborba a "nagyok" egy részével.
S.Agüero írta:Miért is? Neymar már augusztustól a csapattal edzhet. Ezért is hoztuk vissza Deulofeut.barcafacan írta:A bajnokság első periódusában nem lehet számítani se Neymarra, se Suarezre. Szükséges lenne, hogy LE mennél előbb megismerkedjen Munir, Adama és Donguo játékával és amelyikükben fantáziát lát, az edzzen együtt az A csapattal.
Itt lesz velünk novemberig Messi, Neymar, Pedro, Deulofeu, Iniesta, Rafinha, akik tudnak támadót játszani.
Sőt, én úgy tudom, hogy Rakitic a jobb szélen is megállja a helyét.