Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikor idehozták Ié-t nekem már akkor bejött a gyerek (tudásapalesz77 írta: Ó, pedig én komálom Ié-t, ő az új kedvenc ifim..Felkészülés alatt jobb volt mint Pique szerintem, de hát LE tudja, remélem a Gamperen legalább játszik. Na meg azt is, hogy a kupában látni fogjuk néha, meg a tét nélküli Bl csoportmeccseken - már ha lesz ilyen.
Ó, pedig én komálom Ié-t, ő az új kedvenc ifim..Chino írta:...S.Agüero írta:...
Ahogy mondod,S.Agüero írta:szóval maradt a Bartra-Mathieu páros, aztán ha velük történik addig valami, megint Masch fog hátra menni?
Minthogy a gólerős csatárok igencsak kelendők a piacon, már most javítani kéne Munir szerződésén - természetesen meghagyva őt a B keretben. De a több pénz, hosszabb szerződés, magasabb kivásárlási ár jobb helyzetbe hozná a Barcat abban az esetben, ha más csapatok szemet vetnének rá.Chino írta:Azokkal a játékosokkal azért még ráérünk bőven foglalkozni. Habár Munir és Traoré is csak most csatlakozott.barcafacan írta:És akkor még semmit se tudunk arról a jó csomó játékosról, akik most kerültek be a B-be. Azok között is lehet nagy tehetség.barcafacan írta:Grimaldonak, Ienek, Sampernek, Halilovicnak és Munirnak rövid távon is van jövője LE-nél. Lesz itt verseny a posztokért!
Egyelőre a fent említetteknek kellenek a percek. Grimaldo Planas (és a sérülése) miatt nem tudott túl sokat játszani, Edgar helyén is ott volt Gomez, inkább jobb bekként számoltak vele. Samper sem dúskált a meccsekben, ahogy Munirt és Adama-t is csak a szezon hajrájára hozta fel Eusebio, Halilovic pedig csak most érkezett. Szóval most őket kell nyomni agyba-főbe, hogy fejlődjenek, rutint szerezzenek. Denist sajnálom, hogy elment. Halilovic-csal jó kis középpályát alkothattak volna.
Azokkal a játékosokkal azért még ráérünk bőven foglalkozni. Habár Munir és Traoré is csak most csatlakozott.barcafacan írta:És akkor még semmit se tudunk arról a jó csomó játékosról, akik most kerültek be a B-be. Azok között is lehet nagy tehetség.barcafacan írta:Grimaldonak, Ienek, Sampernek, Halilovicnak és Munirnak rövid távon is van jövője LE-nél. Lesz itt verseny a posztokért!
És akkor még semmit se tudunk arról a jó csomó játékosról, akik most kerültek be a B-be. Azok között is lehet nagy tehetség.barcafacan írta:Grimaldonak, Ienek, Sampernek, Halilovicnak és Munirnak rövid távon is van jövője LE-nél. Lesz itt verseny a posztokért!
Ezzel tökéletesen egyetértek. Ha egy egyszerű spanyol srác lenne senki nem foglalkozna vele. Sajnos semmi kiemelkedőt nem mutatott a B-ben (legalábbis amennyi meccset láttam). A gólátlaga is rendkívül alacsony a posztjához képest, és azt sem lehet mondani mondani, hogy ezt mezőnyjátékkal kompenzálná. Pedig nem ez volt az első éve, szóval még a rutintalanságra/kevés játékpercre sem lehet fogni. Könnyen el tudom képzelni, hogy Munir fokozatosan átveszi a helyét már az első szezonjában.Barcaman1993 írta:Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?
Bagnack még érthető is olyan szempontból, h Ié és Patric is idősebb nála a védők közül, Dongou viszont mindhárom támadónál (Munir, Sandro, Adama) idősebb. Remélem nem kallódik el!
Azóta azt írták, hogy Patric sérült...palesz77 írta:Ié tudtommal tud ott is játszani, szóval ha nagyon muszáj tudunk oda is keríteni embert. De Patric Montoyánál is rosszabb, pedig még őt is sokan leszólják.. Nem elég a srác ide, legalábbis nekem eddig ez jött le, én nem siratnám meg adott esetben, ha távozna.barcafacan írta:Patric helyett Bagnack az edzésen. Alighanem Patric eligazol és ezt LE se opponálja, pedig a jobbhátvéd poszt...
Ié tudtommal tud ott is játszani, szóval ha nagyon muszáj tudunk oda is keríteni embert. De Patric Montoyánál is rosszabb, pedig még őt is sokan leszólják.. Nem elég a srác ide, legalábbis nekem eddig ez jött le, én nem siratnám meg adott esetben, ha távozna.barcafacan írta:Patric helyett Bagnack az edzésen. Alighanem Patric eligazol és ezt LE se opponálja, pedig a jobbhátvéd poszt...
Barcaman1993 írta:Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?
Bagnack még érthető is olyan szempontból, h Ié és Patric is idősebb nála a védők közül, Dongou viszont mindhárom támadónál (Munir, Sandro, Adama) idősebb. Remélem nem kallódik el!
Az egyértelmű, hogy mindenki nem fog befutni a nagy csapatban. Lehet, hogy ő is ennek lesz az "áldozata". Egyébként vki árulja már el, hogy ő mitől is ekkora tehetség? Fel lett kapva a srác, mert Kamerunból jött és ő az új Eto, de igazából semmi különöset nem láttunk tőle. A gólátlaga pedig sosem volt magas. Ami egy középcsatárnál nem elhanyagolandó...Rumig írta:Tud valaki valamit Dongouról és Bagnack-ról? Ugye most 8 fiatal van az első csapattal, de ők nincsenek köztük. Egyszerűen csak kiestek a pikszisből vagy sérültek?
Nem olyan egyszerű ez a kérdés. Egyénieskedésről le lehet szokni a B-ben, de az összjátékot felépíteni csak olyan társakkal lehet megtanulni, akik értik, hogy mit akar ő egy labdával és milyeneket adnak neki.Erxy írta:igen, ebben egyetértünk, távol van még neki az állandó szerep az A csapatban. ezt írtam már én is nyár elején mikor páran már az első csapathoz vizionálták.
Jaja, ezért írtam én is, hogy lehet még belőle jó játékos idővel, csak ahhoz változnia kell..Erxy írta:írtam már tegnap is: marhajó alapja van, a gyorsaság, a testfelépítés, a technika az mind kiemelkedő nála, top tehetség. ez az ami igazán számít nála. a játékát még fel kell neki építeni, hogy ne mindig akarjon átmenni 3 védőn, de idővel ez is jobb lesz.
idő, idő, idő, türelem.