2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen-igen, az simán benne van, a zseniális close controlja miatt el tud fektetni védőket, de ott is szerintem elsősorban az intelligenciája a fő oka. Leginkább úgy értettem, hogy nem fog helyből átmenni úgy két emberen, mint mondjuk egy szélső, ha megkettőzik, hanem nagyon figyeli a megnyíló helyeket, meg az előtte lévő védő mozgását, és ezzel operál (ha becsúszva jön elfekteti, stb, mindig jól választ). Kevesen tudnak ennyire higgadtan, tudatosan gondolkodni a pályán.
De voltak olyan góljai, hogy előtte egy-egy leheletfinom csellel elküldte a védőket. Ragad a lábához a labda. Viszont amiből mostanában keveset mutat, az a távoli lövés, pedig arra is képes lenne, lőtt már 20 méterről, kapásból bombagólt.
Szerintem teljesen tudatos volt, látszott, hogy odanéz mielőtt ellőtte. Az biztos, hogy nem sokan vállalták volna ezt be, 10-ből 8 játékos biztosan belebikázott volna a hossszúba.
Zseniálisan bevágta arra a kis helyre!bence0330 írta: ↑2022.11.09. 10:14:43Egyetértek. Mondjuk a hosszúvan is volt azért hely bőven, de ez okosabb volt. Pedrinek azért messze a legnagyobb erénye mint tulajdonság a higgadtság, és ezt kamatoztatja is elég sűrűn.MQuCsabi írta: ↑2022.11.09. 10:05:56Lehet, hogy csak belelátom, de egèszen zseniális gól volt a tegnapi.
10-ből 9-en meglőttèk volna a hosszút, aztán vagy belelèpnek vagy nem. Ő meg a rövidre lőtte, mindkèt vèdő támaszkodott a lábán, hiába volt kis hely (hely sem volt), mègis simán bemehetett a labda.![]()
Egyetértek. Mondjuk a hosszúvan is volt azért hely bőven, de ez okosabb volt. Pedrinek azért messze a legnagyobb erénye mint tulajdonság a higgadtság, és ezt kamatoztatja is elég sűrűn.MQuCsabi írta: ↑2022.11.09. 10:05:56Lehet, hogy csak belelátom, de egèszen zseniális gól volt a tegnapi.
10-ből 9-en meglőttèk volna a hosszút, aztán vagy belelèpnek vagy nem. Ő meg a rövidre lőtte, mindkèt vèdő támaszkodott a lábán, hiába volt kis hely (hely sem volt), mègis simán bemehetett a labda.
Az angol komentátorok szerint Xavi több ízben is bekiabált neki, hogy "minden rendben?". Egyet én is láttam, akkor Pedri feltartott hüvelykujjal jelezte, hogy igen, de gondolom akkor 100-as szerintem sem lehetett.
Nem akarom megint új topikba átvinni, de a 4 csatárt hogy képzelnéd el a pályán? 3-3-4-et tuti nem játszunk. Max 3-4-3-ban lehetne Dembélé a négyes sor széle, de akkor meg alighanem 2 középpályás fér csak be. Szerintem ha 3-4-3 lesz akkor az inkább belső rombusszal, még akkor is, ha az egyik Alba lenne. 4-2-3-1-ben lenne opció Raphinhával 10-esben, de szerintem ilyen nem lesz. (Pedig Koemannál addig tetszett a játék.)
Nagy rajongója vagyok Gavinak, és ha a 18 éves Pedrihez viszonyítom, akkor ennek lehet realitása, de jelenleg Pedri azért többet tud, gyorsaságban, ütközésben meg pont fejlődött idénre szerintem. Pedri meghatározóbb kettejük közül.
bence0330 írta: ↑2022.07.25. 02:33:41A srác tavaly is egy beast volt rengeteg dologban, de csak én látom úgy, hogy most valahogy mindenben gyorsabb lett? Maga a sebessége is, de főleg ahogy átveszi és passzolja a labdát, én jóval gyorsabbnak láttam a mozdulatsorait. Talán a Xavival alapozás, talán hogy így kipattintotta magát (lábra is talán, az nem látszott a képeken), de persze lehet, hogy csak rosszul láttam.
A videó tanulsága szerint is eléggé kipattintotta magát, nyoma sincs a korábbi sérülésének:
Hát ja, ez szimpátia kérdése, én Pedri-nek örülnék jobban. Azt olvastam, hogy felépült és a tesztek szerint is jobb állapotban van, mint taval, ilyenkor. Mondjuk az nem nehéz, tavaly szanaszét hajtották.
Megérdemelné, de én jobban örülnék Gavinak mindenféle szempontból, legyen két külön játékosunk egymás után.
Pedig ez elég sanszosChino írta: ↑2022.05.09. 13:59:47Már biztos, hogy jövőre 8-as számú mezben fog játszani, készült egy Pedri8 logó is és egy weboldal. Szerintem fognak fogyni a következő évi mezek.
Arra kíváncsi leszek, hogy ha Puig most már távozik akkor a 6-ost ki kapja. Durva lenne egy hatos-nyolcas Gavi-Pedri duó.![]()