shutterisland írta:deulo-t becserélték a spurs ellen 30 percre + hosszabbítás.
volt egy gyönyörű szólója, ahol aztán lloris védett, azon kívül viszont látszik, hogy iszonyatosan meccshiányos, kemény 53 percet kapott eddig a premier league-ben.
Ne is mondd, kis híján szívrohamot kaptam, amikor átkígyózott ott két védőnk között.

Örülök azért, hogy lehetőséget kapott, igaz, amikor beállt, először arra gondoltam, hogy nehogy már, ennek nem lesz jó vége...
Jó lenne, ha minél többet játszhatna, csak az a baj, hogy az Everton már kipottyant a Deulofeu számra talán legtöbb játékperc forrását jelentő Ligakupából, úgyhogy most már csak a PL-re koncentrálnak. Mirallas pedig kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból, szóval Deu maximum egy sérülés esetén kerülhetne be a kezdő tizenegybe.
shutterisland írta:tello helyére mehetne majd jövőre a keretbe, aztán ha nem reked meg, pedro-t ki lehet simán szorítani a 4.helyről.
Nem tudom, hogy fog kinézni a keret jövőre, illetve hogy Tata milyen változásokat tervez a keretben, de én csak akkor hoznám vissza, ha valóban reális esély mutatkozna arra, hogy nem csupán Jonathan-szerepkörben fogja végig"játszani" a szezont.
Ellenkező esetben mehetne kölcsönbe egy spanyol középcsapatba (Celta?), ahol jóval több lehetőséghez jutna, mint most Liverpoolban.
A B sajnos 1-0-ra kikapott tegnap a Numanciától, pedig a végén mindent egy lapra tett fel Eusebio, egyszerre volt a pályán Dongou, Denis Suárez, Espinosa, Sanabria, Babunski és Adama Traoré is, de az egyenlítés így sem jött össze,
A csapat így már a kiesőzónában, a 19. helyen tanyázik... Jó lenne mihamarabb visszatalálni a helyes útra.