Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig hidd el tud mindkét felé és a technikai tudása Telloval összehasonlítva ég és föld. Habár még nem sokat játszott a B-ben, de amit láttam az több mint biztató.Barcaman1993 írta: Adamát minél többet nézem, annál egyértelműbb, hogy Tello 2.0. Nagyon kiismerhető a játéka. Még fejlődhet a srác, de nem hiszem, hogy ha eddig nem sikerült megtanulnia cselezni mindkét lába felé, akkor most fog megtanulni...
Kicsit megkésve, de reagálok.Gareth Tello írta: Rob nagyon jól szállt be, higgadtan, pontosan játszott, és volt egy szép kiugratása, ami után, ha jól emlékszem, Song adhatott be.![]()
Adama nem csinált nagyjából semmit, illetve egyszer leállt a szögletzászlónál forgolódni két védő között, már azt hittem, elveszíti a labdát, de végül kihozta a sűrűből.![]()
Gabarrón gyereknek meg volt egy Alvesre emlékeztető beadása, meg egy Alvesre emlékeztető lövése (értsd: stadionbú ki), nem játszott olyan jól.
(Nekem is azt kellett volna tennem...)
Gareth Tello írta: Pedofilwenger.
No de mindegy, ezek szerint Giroud helyettesének szerepkörét fogja betölteni a paraguayi srác London sötétebbik negyedében...
Pedofilwenger.Game90 írta:El Mundo Deportivo says Arsenal are now clear favourites to sign Sanabria when the market reopens in January.
The teen's current deal carries a €3 million buyout clause.
Most jöhetnek a "pedofilwenger" kommentek.
Rob nagyon jól szállt be, higgadtan, pontosan játszott, és volt egy szép kiugratása, ami után, ha jól emlékszem, Song adhatott be.bence-barca írta:Tegnap, hogy játszott az a 3 fiatal aki pályára lépett?
(Nem néztem a meccset, helyette Üvegtigrist néztem a tv2 és úgy látszik nagyon jól tettem.)
SanabriaBarcaman1993 írta:Közben a picik vezetnek 1-0-ra. Ráférne pár győzelem a srácokra.
Pont lemaradtam róla, ezek szerint szép gól volt.shutterisland írta:közben rafinha golazo.![]()
simán alapember a celtában, kíváncsi leszek, mit kezdünk vele.
Hatalmas volt.shutterisland írta:ez az adama gyerek óriási, 100 perce ha volt eddig a b-ben, juvenilben nyomja, de azért elővette a színesceruzát.![]()
Szegényt mire beépítik jöhet visszaErxy írta:Láttam már a szezonban pár meccsen Deulofeut, jól betörte az edzője, fel alá futkározott a jobb szélen, öröm volt ezt látni.. Türelmesnek kell lenni vele, nagy ugrás neki minden szempontból (elvárás, nyomás, ellenfelek) a PL a másodosztályhoz képest. Martinez okosan építi be folyamatosan a csapatba, lépésről lépésre.
Kár a kihagyott helyzetéért, de amúgy nem játszott rosszul, gyakorlatilag megváltoztatta a meccs képét.
'' Deulofeu looked like a player that is ready to excite the fans '' - Martinez a meccs után.
Rio Ferdinand @rioferdy5
Delofeou could of had a couple of goals today...looks a real talent him #anotherSpanishTalent
Ez meg Rio Ferdinand.Nincs egyszerű neve Deulofeu-nak, ez tény
Ráadásul pont az újonc Jaéntől, akiket búcsúztattak pár éve a playoffban, így jött össze a feljutás a másodosztályba akkor. Most bosszút állnak a katalánokon, úgy tűnik...Barcaman1993 írta:Kicsik megint égnek. Ezúttal otthon kaptak (eddig) 2 nyuszit a zsákba...
Laza.sjd írta:Ma este ugyanezt szeretném látni.![]()