2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az. Egy ígértes helyzetben ellőtte Yamal elől a labdát, a góljánál meg nagy szerencséje volt, hogy az egyik védő lába belógott. Játékban gyenge volt, de legalább gólt lőtt, így a jövőben többet nézhetjük. De jó.Bob_Marley írta: ↑2024.12.07. 18:08:32A Betis ölőmeg van hátra,de fontos 3 pontot érhet a higgadtsaga
Sajnos nem ért...hátul kevésbé voltunk higgadtak
Ez igaz, de pont az ilyen meccsek lennének lehetőségek számára a bizonyításra. Az, hogy beáll egy gyenge napot kifogó csapatba, és nem ló ki lefelé, de felfelé sem, tehát ugyanolyan gyenge, minta többiek, az rajta sem segít és rajtunk sem.
Azzal, hogy folyamatosan kezdett vagy bő perceket kapó csere volt, egész szezonban stabilan a legrosszabb játékosunkként (GM-el versenyezve), teljesen 0 hozzáadott értékkel. Ebből Ferránnak simán az jöhet le, hogy visszajön, majd megint vagy kezdő, vagy stabil csere lesz, és ez így jó. Ha kapott volna 1-2 kezdő meccset az elején, aztán miután kiderült, mennyire gyenge, és csak néhányszor 1-2 percet, talán távozásra sarkallná. Ez ahogy játszattuk, kb olyan mintha szeretnénk, hogy maradna.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.23. 07:41:49Nem értem, Flick muért adná alá a lovat. Évek óta szabadulnánk tőle, ő pedig nem akar távozni. Mindenkinek jobban megy Flick stílusában, ő mégis menthetetlennek látszik. Mindenkinek jobb lenne, ha távozna, ezt a szintet Unai is lehozná.
Amúgy sokkal jobb képességű játékos ennél a semminél, amit itt nyújt, nem az első játékos, aki itt becsődöl, de most már ideje lenne távozni.
Flick viszont nem tehet arról, hogy kapott egy Koeman féle utóbbi 20 év egyik leggyengébb keretét, ahol most fognak kijönni a hiányosságai. Egy két ballábas Ferran is jobb, mint a semmi.
Persze Unai feljöhetne, de az Barca Atletic így is a kiesés szélén, mert az U16-ig felhoztuk a gyerekeket a felnőtt keretbe.
Nem értem, Flick muért adná alá a lovat. Évek óta szabadulnánk tőle, ő pedig nem akar távozni. Mindenkinek jobban megy Flick stílusában, ő mégis menthetetlennek látszik. Mindenkinek jobb lenne, ha távozna, ezt a szintet Unai is lehozná.
Igen. Pár napja írtam is valami óvatosan megfogalmazott hsz-t, hogy az élet megoldotta ezt a gondot legalább az elmúlt időszakra. Emlékszem még azon a meccsen belül is, azt se tudtuk hol vagyunk támadásban, lesétált Ferrán, és mintha lekapcsoltuk volna az ólomlábakat, gyönyörűbbnél gyönyörűbb támadások a helyén. Valószínűleg az elmúlt 2 év legkártékonyabb játékosa lehet összességében (tavalyi Lewy követi a sorban, de ő csak rosszul volt használva, más téma), még akkor is, ha néha volt 1-1 hónapja, mikor rászolgált a lehetőségekre. Reméltem, hogy Flick-kel ezek a hülyeségeink megszűnnek, de nem feltétlen. Most meg lehet izgulni, mi lesz, ha visszatér. DJ-nál is, láttuk, mi történt, ha a neve alapján bekerül a kezdőbe. De Ferrán sokkal rosszabb, DJ legalább ad dolgokat, max nem eleget, meg kicsit többet vesz el. Ferrán idei formája az iskolapéldája a 10 emberes focinak. Tavaly Lewynek is voltak ilyen periódusai, de legalább néha gólt lőtt. Ferrán még kb ezt sem. Idén és tavaly tavasszal mondjuk extrém rossz, előtte inkább ilyen "meh" volt még rosszabb bőrben is. Január óta, közel egy éve 1 db gólpont minden sorozatban, ismerek kapust, aki ezzel nem feltétlen lenne elégedett.Troym írta: ↑2024.11.22. 18:06:43Komolyan nem tudom ez a fickó még mennyi kárt okozhat.
Ezek a fiatal támadó kölykök miatta (is) lépnek le (Guiu, Akhomach, Roque, Abde) mert 4. szezon óta ki van bérelve Ferrankának az 4-5. számú támadó pozíció az évi 4-6 góljára, pár piroslapjára és összességében teljesen haszontalan játékára. Egy random hátvédünket, ha ugyanennyit használnánk ugyanebben a pozícióban, simán hozna ilyen számokat.
Na egyik nap volt téma, én őt "regisztrálnám ki" 30 másodperc alatt és az se érdekelne, ha nem megy sehova és 3 évet ül a lelátón, akkor se tenném be meccsre.
Ha miatta még Toni / Unai is lép, az lesz a csúcs.
Bence augusztus 24.-én kommentelt, Valladolid meccs aug 31 volt.PR42 írta: ↑2024.10.04. 20:05:40Heló! Nem vitatkozok, szerintem is gyenge Torres de ez az állításod nem igaz. Fejből gólja volt már idén a 7-0-on és most legutóbb gólpasszt adott Yamalnak (nem sok érdeme volt benne de tény hogy adta a labdát).
És tuti volt neki még amire nem emlékszem.
Ettől még gyenge, de legyünk korrektek.
Heló! Nem vitatkozok, szerintem is gyenge Torres de ez az állításod nem igaz. Fejből gólja volt már idén a 7-0-on és most legutóbb gólpasszt adott Yamalnak (nem sok érdeme volt benne de tény hogy adta a labdát).
Az a baj, hogy gyakorlatialg az összes gólpontját még ősz elején hozta, akkor óriási formát ment. Volt ilyen már az érkezésekor is egyszer. Ha azt hozná stabilan, semmi baj nem lenne.tatesz1990 írta: ↑2024.08.24. 15:45:51Hihetetlen "gyűlölet" és kritika árad a Ferrán irányába ezen a fórumon.
Tavaly ez a srác volt a 2. legeredményesebb gólszerző a csapatban, a szintén sokat kritizált Lewandowski után. Fele annyi percet játszott, mint a 26 gólos lengyel, ezalatt ugyanúgy 11 gólt lőtt, mint a jogosan sokat dicsért Fermín López!
Én nagyon bízok Chiesában és szerintem jó esély is van rá. És ő legalább tényleg olyan játékos, akit Flick is kedvel úgyhogy Ferran mehet rotációba. Balszélsőnek teljesen alkalmatlan a srác. A válogatottban is a jobb oldalon hozott jó számokat, ahogy a Cityben is. (párszor centerként is)
Hű, én nem is emlékszem ilyen véleményre, nem rémlik, hogy jó ideje már bárkinek is tetsszen a mutatott játéka.