2012.03.09. 19:01:18
Persze most nagyot robbant Tello, én csak azt mondom, hogy egyelőre megy a szekér szerencsére, de főleg a szétzilált védelmek ellen tudott hatékony lenni, kizárólag a sebességéből, és a laposan ellövöm a hosszúba trükkjével. A játékot sokkal kevésbé érti, mint Cuenca, neki jelenleg annyi a feladata, hogy fusson, mert kb csak azt tud. SEMMI BAJOM VELE, sőt nagyon örülök, hogy itt van, mert csereként sztem hasznosabb, mint Cuenca, de én Izsákot többre tartom jelenleg taktikailag, technikailag, fejben, mindenhogyan. Más kérdés, hogy a jelenlegi csapatban most Tello sebességére nagyobb szükség van, mint Cuenca intelligenciájára. Viszont hosszabb távon kérdés, hogy mit tudnak majd, bár ugye jelenleg tűzoltók, a sérültek miatt, nem vagyok benne biztos, hogy ha Villa felépül, akkor lesz még helyük a keretben ( mindkettőnek sztem kizárt ). Messi-Alexis-Villa-Pedro azért előttük van ( igen Pedro is, még ha most nincs is formában...nagyon nincs ), plusz Cesc-Ini is sokat van fent. Afellay sztem nem lesz ellenfél, nála bőven jobbak már most. Hajrá Tello, hajrá Cuenca!