halkan jegyzem meg,hogy ebben nagyon csúnyán közrejátszhat az is,hogy a barcának "nem megy". ha áprilisban is kitűnik,akkor lehet tapsolni,de addig szerintem még nem érdemes nagyobb tello szoborban gondolkodniBarcaman1993 írta:Azért durva ez a Tello gyerek. A totalbarca minden meccsértékelésénél, amikor játszott (értékelhető mennyiséget, ugye ez a Valencia ellen nem volt meg) ő kapta a legtöbb pontot. Nem semmi a srác.
La Masia - Barça fiatalok
- MessiFan91
- Jugador d'estrella
Kár hogy nem játszott Tello a Leverkusen ellen
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Azért durva ez a Tello gyerek. A totalbarca minden meccsértékelésénél, amikor játszott (értékelhető mennyiséget, ugye ez a Valencia ellen nem volt meg) ő kapta a legtöbb pontot. Nem semmi a srác.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Sergi Robertoban én semmit sem látok, sztem esélye sincs, hogy valaha is kezdő, vagy akárcsak állandó csere legyen a középpályánkon. Kreatív poszton Xavi is itt lesz még pár évig, és ott van Iniesta-Fábregas-Thiago...de még Dos Santost is elé tenném. És majd még talán jöhet később Rafinha. Fontás ugye sérült, Bartra-Muniesa meg sztem baromira kevés, bár Piquénél gyengébben nem nagyon tudnának teljesíteni.Andris írta:elcsúszott a liga végleg, szerintem mostmár nyugodt szívvel lehet használni az összes fiatalt, persze csak ésszel.
Ez jó lesz Sergi Robertonak, Tellonak, Dos Santosnak, Cuencának, Fontásnak, Bartrának, Montoyának, és Muniesát is megnézném már párszor..
- Andris
- Adminisztrátor
elcsúszott a liga végleg, szerintem mostmár nyugodt szívvel lehet használni az összes fiatalt, persze csak ésszel.
Ez jó lesz Sergi Robertonak, Tellonak, Dos Santosnak, Cuencának, Fontásnak, Bartrának, Montoyának, és Muniesát is megnézném már párszor..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Tello picit engem is Henryra emlékeztet. Mindenesetre idén már a második fiatal szélsőnk kapott lehetőséget az A-keretben, amivel élni is tudtak. Viszont! Egy-két meccsről beszélünk, ennyire pedig még Bojan is össze tudta kapni magát. Van a srácokban tehetség, most már azt mondom, hogy mindkettőben, de ha nem járt volna le Cuenca szerződése, akkor ő sem kapott volna A-keretes szerződést azonnal, Tello meg pláne nem fog még! Majd meglátjuk, mi lesz Afellay sorsa, mi lesz Villával a sérülése után, és mikor fog végre Pedro formába lendülni.
Amúgy nekem egy ideális keret saját nevelésekből: Valdes-Montoya,Piqué,Puyol,Jordi Alba-Busquets,Xavi,Iniesta-Pedro,Messi,Cesc. Padon: Oier,Fontás,Romeu,Thiago,Dos Santos,Cuenca,Tello. Nem lenne ez egy gyenge keret akkor sem, ha hátul egy picit lyukas
Amúgy nekem egy ideális keret saját nevelésekből: Valdes-Montoya,Piqué,Puyol,Jordi Alba-Busquets,Xavi,Iniesta-Pedro,Messi,Cesc. Padon: Oier,Fontás,Romeu,Thiago,Dos Santos,Cuenca,Tello. Nem lenne ez egy gyenge keret akkor sem, ha hátul egy picit lyukas

-
- Capitá del Barça
Gyenge volt , és átjáróház volt a középpálya is - igaz ez nem csak az ő hibája.Emellett pontatlan volt, nem ő lógott legjobban lefelé a csapatból de ettől még kár volt kezdetni.palesz77 írta:Amúgy a tegnapi meccset sajnos nem láttam, Sergi Robert teljesítménye milyen volt? Elég ha annyit ír valaki, hogy pl "ügyesen mozgott, van benne potenciál stbstb.."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem játszott jól, szenvedett a pályán. Alig volt értelmes megmozdulása.
Körülbelül 50%-os lehetett a passzolása, ami jó helyre ment, csomó labdát eladott.
Száz szónak is egy a vége: Nem volt jó.
Körülbelül 50%-os lehetett a passzolása, ami jó helyre ment, csomó labdát eladott.
Száz szónak is egy a vége: Nem volt jó.
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
[auto_cenzúra] volt!!!!palesz77 írta:Amúgy a tegnapi meccset sajnos nem láttam, Sergi Robert teljesítménye milyen volt? Elég ha annyit ír valaki, hogy pl "ügyesen mozgott, van benne potenciál stbstb.."
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
A tegnapi meccset sajnos nem láttam, Sergi Robert teljesítménye milyen volt? Elég ha annyit ír valaki, hogy pl "ügyesen mozgott, van benne potenciál stbstb.."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2012.02.12. 16:49:23-kor.
már az élő topicban is írtam, h azonnal beugrott, h ez a gól bizony egy legendás gól szinte tökéletes másaab1daL írta:Tello gólja: http://www.youtube.com/watch?v=Vk9PjfMX ... r_embedded

- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Én is vmi hasonló gondolkodtam. De azért sztem ez azért nem valós. A problémát a középpálya okozná. Mascherano, vagy Sergio nem kapna elég lehetőséget, ami nagyon nagy luxus ilyen játékosok esetében. Ha meg Masche hátrébb van, akkor a fiatalok látják a kárát. A másik, hogy én egyre biztosabb vagyok abban, hogy Fabregas elsősorban a kp-ra érkezett. Mostanában szinte mindig ott játszik, ráadásul mihelyt Pedro, Villa és Afellay (marad?) felépül máris még kevesebb lehetősége lesz elől. És akkor A Cuenca-Tello duót nem is említettem, akik piszokul elvarázsoltak az utóbbi néhány meccsen és sztem nem vagyok egyedül.kurdt írta:Ha tényleg feljön ez a négyes, akkor ez lenne jövőre ideális:
Valdés (Pinto) - Alves (Montoya), T.Silva (Puyol, Bartra), Piqué (Fontás), Abidal (Muniesa) - Busquets (Mascherano), Xavi (Jonathan), Iniesta (Thiago) - Messi (Pedro), Fabregas (Cuenca), Alexis (Villa)
eszerint ugye távozna Adriano, Keita és Afellay; lenne egy 23 fős keret, ami elég bő, talán a legbővebb a Guardiola-érában...
és úgyis fogunk igazolni, csak nagyon remélem, hogy Thiago Silvát, nem pedig Bale-t
Puyol jövőre biztosan kevesebbet fog játszani és a Pep biztos többet fogja nyomatni a háromvédős felállást (ezért a sok középhátvéd)
és egy évre rá esetleg jöhet Oier (Pinto helyett) és mondjuk Telefon (Villa helyett)...meg persze igazolni akkor is fogunk...
azért írtam ennyit és tértem el a témától kicsit, mert csak ilyen kötülmények közt tartom reálisnak egyszerre négy játékos "előléptetését"
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Ha tényleg feljön ez a négyes, akkor ez lenne jövőre ideális:
Valdés (Pinto) - Alves (Montoya), T.Silva (Puyol, Bartra), Piqué (Fontás), Abidal (Muniesa) - Busquets (Mascherano), Xavi (Jonathan), Iniesta (Thiago) - Messi (Pedro), Fabregas (Cuenca), Alexis (Villa)
eszerint ugye távozna Adriano, Keita és Afellay; lenne egy 23 fős keret, ami elég bő, talán a legbővebb a Guardiola-érában...
és úgyis fogunk igazolni, csak nagyon remélem, hogy Thiago Silvát, nem pedig Bale-t
Puyol jövőre biztosan kevesebbet fog játszani és a Pep biztos többet fogja nyomatni a háromvédős felállást (ezért a sok középhátvéd)
és egy évre rá esetleg jöhet Oier (Pinto helyett) és mondjuk Telefon (Villa helyett)...meg persze igazolni akkor is fogunk...
azért írtam ennyit és tértem el a témától kicsit, mert csak ilyen kötülmények közt tartom reálisnak egyszerre négy játékos "előléptetését"

Your village called. Their idiot is missing.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Érdekes ez, de mindenképp pozitív, hogy ennyi fiatal felkerül (ahogy olvasom, Zubi nyilatkozta, szóval ez elvileg tényleg meg fog történni). Ugye Montoya felhozatala teljesen rendben, Alves cseréje lenne, így Adrianonak csak a bal oldal jutna. Dos Santos pótolná a távozó Keitát(
). Csak hogy
Ha feljön Muniesa és Bartra, akkor Mascheranoval inkább Busi cseréjeként számolnának, ekkor viszont Dos Santos van gondban.. Mindenesetre meglátjuk, hogy oldja meg Pep a fiatalok beépítését. Barcaman1993-al értek egyet, lehet már most Puyi és Abi utódját látja bennük, és Oier-el kapcsolatban is igaza lehet, lehetett olvasni, hogy Pep jövőre 3 kapust akar, Oier beleszokhatna Pinto és Valdés mögött a nagy csapatba, aztán majd Pinto távozásával Oier lehetne a második számú kapus.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
barca b nem teljesen ugyanazt játssza, amit a nagyok, de nem is az a lényeg, hogy mit játszik a B-ben, hanem hogy mit tud. Ha Alves-t kell majd pótolnia, akkor képes lesz rá.visca el barca írta: én néztem idén egy pár barca b meccset abbol következtettem.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Oier is hosszabbított. Elvileg Pep jövőre 3 kapust akar. Igazából ez csak nekem tűnik érthetetlennek? Vagy az is lehet, hogy teljesen logikus. Ez hirtelen jutott eszembe. Igazából 1 védő (Montoya) mindenképp kell, és kp (Dos Santos) is ha megy Keita. Nekem vhogy olyan érzésem van, hogy Pep készül már Puyol és Abidal későbbi visszavonulására. Ez az egyetlen logikus érv szól a sok védő mellett, más nem. Gondolom nem akar egyszerre több védőt is venni, akik még ilyen játékstílusban nem játszottak. Oier pedig gondolom Pinto távozása után tölthetné a 2. számú kapus szerepét. Persze ezek csak mind elmélet. Bár a kérdés tényleg az, hogy mikor fognak játszani.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én néztem idén egy pár barca b meccset abbol következtettem.sjd írta:Ja, a BATE ellen is véletlenül lőtt gólt....visca el barca írta: montoyat meg el lehet felejteni, ő klasszikus jobb bekk, nem fogja tudni hozni az alves féle rohangászós vonalat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ja, a BATE ellen is véletlenül lőtt gólt....visca el barca írta: montoyat meg el lehet felejteni, ő klasszikus jobb bekk, nem fogja tudni hozni az alves féle rohangászós vonalat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
tök felesleges felhozni mind a négyet. dos santos nem fér be a kp-ra, csak nagyon ritkán, a 3 védő meg felesleges. fontas sem játszik soha (mikor egeszseges), inkább busi v masche tolja helyette.
montoyat meg el lehet felejteni, ő klasszikus jobb bekk, nem fogja tudni hozni az alves féle rohangászós vonalat.
montoyat meg el lehet felejteni, ő klasszikus jobb bekk, nem fogja tudni hozni az alves féle rohangászós vonalat.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ezt én sem értem a 4 srác felhozatalát. Montoya OK, Dos Santost Keita helyére tudom elképzelni, de tényleg, akkor a Bartra-Muniesa duo fölöslegesen jön fel. Még azt is el tudnám képzelni, hogy Adriano is megy, de akkor azért értelmesebb lenne Jordi Albát elhozni, mert hát mégis egy klasszis játékosról van szó. Kicsit soknak érzem így már a védők számát.