Ha nem jár úgy mint Bojan, akkor ezt a nevet még sokáig emlegetni fogjuk. Én nagyon remélem, hogy lesz maradása a csapatnál

de aljas vagy...Amúgy neki is két gólja van a BL-ben, mint Torresnek
Azért ezt erősnek érzem. Minden meccsen vagy gólt lő, vagy aszisztot ad. A párharcait rendre megnyeri. Nem értem mi igazán vele a gond? Természetesen nem játszik úgy, mint Messi de azt nem tudom, hogy mi alapján tartod képzetlen játékosnak. Na mindegy. Remélem a későbbiekben megváltoztatja a véleményedet.szbalint88 írta:Tello sajnos igencsak képzetlen és egydimenziós játékos. Én már az ifiknél sem értettem hogy mit látnak benne. Nagy pozitív csalódás egyelőre a játéka a felnőtteknél, de azért várjunk még azzal a szerződéssel. Cuencának is túl hamar megadták, de ő legalább egy képzettebb focista. Persze nyáron pár milliót ki lehet hozni ezekből a játékosokból, szóval lehet hogy nem hülyeség profi szerződést adni. Csak tényleg ez a kifelé elviszem aztán megpróbálom lefutni a védőt egy idő után nagyon kevés lesz ide. Rengeteg mindenben kéne látványosan sokat javulnia Tellonak ahhoz, hogy hosszú távon is a hasznunkra legyen. Mindenesetre amíg ilyen hatékony és ennyire meglepi az ellenfeleket, addig ezt ki kell használni.
Szegény.Deus írta:
Szerintem nem kell semmit elkapkodni. Biztató a srác és nagy potenciál rejlik benne, de még korai itt szerződéshosszabításról beszélni, pláne ennyi meccs után. Ha így teljesít hosszabb távon, akkor esetleg, de én még Cuenca-t is picit elhamarkodottnak érzem. persze jó lenne ha nem kapkodnák el tőlünk, de messze áll még attól, hogy a felnőtt keret tagja legyen. Ráadásul ha Villa felépül, Pedro meg belelendül a játékba ki tudja mennyi időt kapna. Maradjon még a B-be és játszon minél többet. Ne kerüljön Bojan sorsára. Keveset tett még le az asztalra, hogy igazi véleményt lehessen formálni róla.sura írta: Ugye eddig egy szó se esett róla, hogy Tello szerződést kapna az A-ba. Miért?
Jól hallottad. De újabban már a Cuenca nevet is egyre többet skandálják.ab1daL írta:Nem véletlen (ha jól hallottam) skandálta a közönség a nevét.Barcaman1993 írta:Srácok csak nekem ér fülig a szám, ha látom Tellot már állni az oldalvonalnál. Hihetetlen, hogy miket nyom. Már-már mindenki ismeri a cseleit, de akkor sem tudják megállítani. Már alig várom a következő meccset.
Nem véletlen (ha jól hallottam), hogy skandálta a közönség a nevét.Barcaman1993 írta:Srácok csak nekem ér fülig a szám, ha látom Tellot már állni az oldalvonalnál. Hihetetlen, hogy miket nyom. Már-már mindenki ismeri a cseleit, de akkor sem tudják megállítani. Már alig várom a következő meccset.
halkan jegyzem meg,hogy ebben nagyon csúnyán közrejátszhat az is,hogy a barcának "nem megy". ha áprilisban is kitűnik,akkor lehet tapsolni,de addig szerintem még nem érdemes nagyobb tello szoborban gondolkodniBarcaman1993 írta:Azért durva ez a Tello gyerek. A totalbarca minden meccsértékelésénél, amikor játszott (értékelhető mennyiséget, ugye ez a Valencia ellen nem volt meg) ő kapta a legtöbb pontot. Nem semmi a srác.