Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Majd kiteszi őt is a szélre, mert máshol nincs hely...Rafinha még csak nem is irányító ( nem mintha ott lenne esélye bekerülni... ) hanem szinte kimondottan Messi posztján játszik. De már arra a posztra is van csereember, Fabregas személyében. Szélre meg inkább Deulofeu fog befutni...pedig átkozottul nagy tehetség a kisebbik ÁlcantaraFecooo írta:ez a La Masia sikertörténetének "tragikus" mellékhatása sajnos...Tocy írta:Hát Rafinha nem kis tehetség...egyetlen baj van vele: nem fér be sehova a felnőtt keretbe még hosszú ideig...
mondjuk ha Rafinha is univerzális játékos és Pep látja az erőt magában(mmint, h még marad pár évig) és a fantáziát a gyerekben, lehet megtalálhatja a helyét
ez a La Masia sikertörténetének "tragikus" mellékhatása sajnos...Tocy írta:Hát Rafinha nem kis tehetség...egyetlen baj van vele: nem fér be sehova a felnőtt keretbe még hosszú ideig...
Micsoda igazolásYafnag írta:Ugyan nem sopcastes, de szép, nagy kép: http://www.rojadirecta.es/goto/planetag ... gspot.com/
Közben egyébként 0-1, Kiko.
kíváncsi vagyok,hogy ő is tud-e mindig,minden körülmények között fosniVaratrix írta:...
Értem.Köszi a választ.d írta:Tulajdonképpen azért, mert ez a szabály. Egy klub egy csapatot indíthat egy versenyben.
Igazából ez így jó! Az Atleticnek a fiatalok fokozatos fejlesztése, tapasztalatszerzése a célja. Ezt a legjobban a másodosztályban lehet elérni. Az első osztály sok fiatalnak még túl sok lenne. Úgyhogy kár bánkódni ilyesmin.
Én Dos Santosban kiemelkedőt nem látok, de a felsoroltakhoz hozzátenném még Montoyát.Rivaldo11 írta:Nem rossz névsor ez...a most felnőttekkel lévőkkel kiegészülve ütős kis csapat lesz! Muniesa, Bartra, Sergi Roberto, Dos Santos, és Deulofeu lehetnek azok, akik a későbbiekben előreléphetnek. De Cuencában, Kikoban, és Planasban is van "anyag"
Ennyire bő a keret! Ha be is kerülne, nem hiszem hogy sokszor ülne a cserepadon, a legtöbbször a lelátón. Legjobb esetben 1-2 meccse lenne. Maradjon még a fiataloknál, ott játszik, fejlődik. Eljön az ő ideje is!sura írta: Abban azért van valami szokatlan, hogy Montoya elég jó a spanyol válogatottba, de nem elég jó az A keretbe.