A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Felejtsük el a feltételezéseket. Rutin, tapasztalat nélkül a másodosztályban is néha koppannak a srácok, ez a Hercules 1000 sebből vérzett és 10 emberrel fordítottak, pedig még Mino is technikásabb volt mindenkinél az ellenfélből.shutterisland írta:lluisllach89 írta: Remélem most már látod hogy nem igaz.
a "ki tudná harcolni" és "kiharcolná" között óriási különbség van, és én most beleszámoltam ebbe a felvetésbe fontást és thiagot is, annak ellenére, hogy idéntől a felnőtt keret tagjai.
a tehetség, összeszokottság, ambíció, stb...egyértelműen lehetővé tenné, hogy benn maradjanak, ami hiányzik, az a rutin, illetve hogy még fejben kevesek.
nem beszélve arról, hogy ha lehetséges lenne, hogy két barca legyen az élvonalban, akkor azért a barca b-be is igazolnának pár játékost erősítés gyanánt (bár ezt nem írtam le korábban, de ez nyilván így lenne.)
a baj csak az, hogy sosem tudjuk meg, de rohadt jó lenne pedig.
az első csapatnak a bajnoki címért, a B csapatnak pedig a bennmaradásért lehetne szurkolni.

Vicces scenario, de sajnos nem lehetséges...menczel írta:Elgondolkoztam, hogy ad absurdum előfordulhat, hogy a Barcelona kiesik az első osztályból a B viszont feljutó helyen végez, szóval helyet cserélhetnének? Ugye csak azt tudjuk hogy két csapatot nem lehet indítani ugyanazon sorozatban.
Ha tovább gondolom, akkor viszont a nagycsapat játékosainak át kellene igazolniuk, átigazolási pénzért a B csapatba és akkor megint az elsőosztályban játszanának?

lluisllach89 írta:Remélem most már látod hogy nem igaz.shutterisland írta:azért elnézve a meccset, én továbbra is azt vallom, ez a barca b (fontással és thiagoval kiegészülve) ki tudná harcolni a bennmaradást az első osztályban is.
Remélem most már látod hogy nem igaz.shutterisland írta:azért elnézve a meccset, én továbbra is azt vallom, ez a barca b (fontással és thiagoval kiegészülve) ki tudná harcolni a bennmaradást az első osztályban is.

pont ezt akartam beírni, mostanság ez barca betegség lett, hogy előnyről bukunk pontokat..Alberto10 írta:Tisztára, mintha a nagyokat látnám...

Nem láttam, hogy milyen lapot mutatott fel a bíró, de szerintem második sárga volt. Olyan igaz "kéz a labda felé"-kind of kezezés volt, nem hinném, hogy egyből pirosat adtak volna érte...lluisllach89 írta: Miért pöckölték ki a srácot?
Miért pöckölték ki a srácot? Egy pillanatra elmentem, aztán látom hogy volt egy piros.shutterisland írta:a barca b-t is tolják

Jól hangzik, hogy ma este BarcaB, holnap este pedig BarcaA meccset láthatunk a TV-benS.Agüero írta:9kor ma sport1-en BarcelonaB-Hercules