2023.07.10. 12:12:29
Nehéz ügy ez mert a mi szemszögünkből tök egyszerűnek tűnik, hogy "adjon lejjebb az igényeiből", de hát mégiscsak ez a szerződése, hiába nem a jelen állapotban, jelen emberekkel, jelen csapattársakkal, és azok relatív alacsony fizuplafonja mellett köttetett.
Az viszont nekem kicsit visszás, hogy ő óriási Barca-fanatikusnak vallja magát, gyerekkori kedvenc csapata, stb. Így valahogy jobban azt várná, vagy legalábbis remélné az ember, hogy tesz valami lépést a klub érdekében, és még azután is ő lehetne a legjobban fizetett játékos a világ egyik legnagyobb klubjában. Még ha önző, vagy szereti a pénzt, vagy mittudomén, saját marketinge miatt akkor is léphetne valamit. Kétlem, hogy nincs semmiféle bérfeszültség a játékosok és közte, meg hát a szurkolók és közte sem annyira rózsás a helyzet, és ezek szerintem azért elég kellemetlen érzést okozhatnak.
Igazság szerint akármennyire jó és fontos játékos, ha ilyen brutális a bére és nem alkuszik, akkor én is eladnám, ha lehetne. Simán lehetne a helyére két játékost hozni, egy Romeut cserének, meg valami jobbat, és még akkor is rengeteg lóvé szabadulna fel, plusz gondolom Roque is jöhetne, vagy legalább már közelebb lennénk hozzá.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy