Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát eddig amit láttam Rafáról az egy jó pár youtube videó, és egy db meccs a Barca B-ben. Szóval nem tudok még róla kiforrt véleményt alkotni. Ezek alapján szerintem kevésbé tehetséges mint a bratyó, és én akkora potenciált se átok benne mint Jonathanban. A stílusa neki is inkább ez az Iniestás, csak ő még inkább gólt akar lőni. Én nem pont az ilyen irányítókat komálom speciel... De ezen véleményt tessék úgy kezelni, hogy ezek a legelső benyomásaim róla... Szóval nem kell nekem esni rögtön, hogy minek mondok ilyeneket egy meccs és a youtube alapján. Még van ideje fejlődni, és tanulni a bátyustól is akár. Csak az első benyomásaim róla nem olyan jók mint a Jonathan-Thiago párosról voltak anno...Fecooo írta:Palesz! asszem Rafa is tkp, azaz nem kizárt, h a két Mazinho fiú fogja újjáéleszteni a Xavi-Ini középpályát egyszer
őt láttad már játszani? én még nem...![]()
majd őt is illik figyelni sztem...
Jaja
És még ott van Jonathan is. Ha nem jön Cesc, remélem ő is megkapja a lehetőséget. Ez a két srác együtt mikre lehetne képes... Még 2 éve a Manchester City ellen játszottak együtt, és nagyon jól megértették egymást, a stílusuk meg konkrétan a Xavi-Ini párosé. Azóta pedig csak még jobban összecsiszolódtak. Szóval remélem tényleg nem jön Cesc - pedig egyik kedvencem, imádom az ilyen stílusú játékosokat -, és ha már Xavi kiöregszik és kell egy 3. számú középpályás, az Jonathan lesz. Meg Iniestát majd ő pótolja... Bár ez nagyon távoli jövő még. De nem szeretném ha a Mexicoi a testvére sorsára jutna, nagyon tehetséges ő is...LM10 írta:Nekem sem kell Cesc, majd az Arsenalban megöregszik![]()
Thiagotól meg hatalmas jövőt várok, számítok.
most mondjátok azt, h látszott a videón, h ez a srác 9 nappal a 20. szülinapja előtt van...
Hát szerintem reflex mozdulat volt, amit az ellövés pillanatában megbánt. Abból is látszik, hogy nem kezdte el ünnepelni a gólját... Szóval paraszt dolognak nem nevezném. Mindenesetre nagyon szép dolog volt, amit a középkezdés után csináltak a fiúk.d írta:Szép, de illett is. Elég paraszt dolog volt a fekvő kapus mellett ellőni a labdát.
Gyönyörű!
RespectFecooo írta:Sergitől nem is lehetett mást várni
Sergitől nem is lehetett mást várni
ZS10 írta:Jean Marie Dongou, 15 éves még csak és nagy valószínűséggel a következő idényt már a Barca B-nél kezdi meg! Az utóbbi néhány évben rendre ő az egész La Masia gólkirálya!
http://www.youtube.com/watch?v=gupLnv-r ... dded#at=30
2:45-nél azért nem semmi gólt ollózott...![]()
Deulofeu-Dongou-Messi lesz a csatársor rövid időn belül...
Szerintem nem véletlen, hogy Sorianót egy spanyol középcsapat, nevezetesen az Espanyol simán elengedte. Jó hogy tud a másodosztályban a 20 évesek meg a töltelékcsapatok ellen brillírozni, de amikor a ManUtd védelmét kell feltörni a BL-döntőben, akkor nem hiszem, hogy sokat tudna tenni...messideco írta:Sorianot az elős csapatba! Már régóta hangoztatom.
Ilyen játékos kell nekünk, nem egy felsztárolt fiatal, mint Bojan vagy Dealofeu...