Na, én most írnék pár szót az ifikről...
Jonathan: Tegnap szürkébb volt mint szokott, a passzai 90%-ban alibi hátrapaszok voltak. Nem is helyezkedett nagyon jól, nem volt megjátszható. Az első félidő végére kezdett belejönni, de a 2.-ra megint leeresztett. Viszont volt egy hihetetlenül nagy passza. Szöglet vagy valami hasonló volt, a lényeg hogy utána ott állt a 16-os csücskénél kicsit távolabb. Megkapta a labdát, mentek feléje ketten, ő meg rögtön úgy átvarázsolta Bojannak a túloldalra, hogy csak lestem. Tehetség van benne, most izgult szerintem, meghát a Sevilla középpályája nem kutyaütőkből áll...
Romeu: Hát olvastam itt, hogy ő nagyon tré volt... Szerintem nem játszott rosszul. Habár én nem a védőfeladatait néztem, abba lehet volt hiba. De labdakihozatalkor mindig megjátszható volt, és pontosan passzolt... Emlékszem szerelésére is, van lehetőség a gyerekben, de azért Busit nem fogja szerintem kiszorítani a csapatból - aztán ki tudja.
Sergio Gomez: Nekem ő tetszett a legjobban. Jól helyezkedett, sok helyzetet megakadályozott. Előretörései is voltak, de semmi felelőtlenség. Szerintem jól játszott, dehát a Sevilla csatárait nem csak ő nem tudja egész meccsen megállítani...
Miño: Szerintem jól védett. A csukafejest nagyon kiszedte, amúgyis voltak védései. Szerintem a gólokról nem tehetett, a kötény talán "égő", de nagyon sok kapus bekapja azt ugyanígy, talán Valdes is... Összességében jó volt, jó ütemben jött ki, viszont egyszer nagyon rosszul vette át a lasztit, aztán még el is adta utána. De amúgy nem csalódtam, nem stresszelnék ha megint kapuba látnám.
Thiago: Nem tehetek róla, lehet elfogult vagyok vele szemben. De viszont attraktívabban játszott mint Jonathan. Többször volt megjátszható, és inkább előrefele játszott, mint a kis Mexikói. Neki se ment igazán,
láttuk már jobban játszani a Sevilla ellen. Összességében nem volt rossz, de azért többet vártam tőle.
Végülis szerintem az ifik fejben elfáradtak a végére, azért esett össze a védelem, de nem kell rájuk fogni, mindet megtettek, és nem buktak meg a szememben...
Amúgymeg hogyha nem ennyi ifi játszott volna ilyen fontos posztokon, akkor jobb teljesítményt nyújtottak volna... Mint a Thiagos videóban is látszik, ha nem rajtuk van a felelősség, hanem csak "kiegészítő" szerepük van, akkor felszabadultabban játszhatnak. Csak ez így sok volt egyenlőre, nem elég hogy Maxwell volt a balszélső, Bojan a jobbszélső, de még Keita is volt a tapasztalt ember a középpályán... Nem voltak adottak a körülmények az ifiknek egy lenyűgöző teljesítményhez, ez még nagy falat volt nekik na...