lluisllach89 írta:palesz77 írta:Na, én most írnék pár szót az ifikről...
Jonathan: Tegnap szürkébb volt mint szokott, a passzai 90%-ban alibi hátrapaszok voltak. Nem is helyezkedett nagyon jól, nem volt megjátszható. Az első félidő végére kezdett belejönni, de a 2.-ra megint leeresztett. Viszont volt egy hihetetlenül nagy passza. Szöglet vagy valami hasonló volt, a lényeg hogy utána ott állt a 16-os csücskénél kicsit távolabb. Megkapta a labdát, mentek feléje ketten, ő meg rögtön úgy átvarázsolta Bojannak a túloldalra, hogy csak lestem.
[
Ez nagy passz? Annyi hogy gyorsan kellett döntenie, és az amúgy üresen álló Bojanhoz ívelni. Szép, de nem akkora mint ahogy beállítottad.
Próbált küzdeni becsülettel, de harcosságban mindent vitt a Sevilla középpályája.
Akkor haragudtam meg amikor agyonrúgatta Maxwellt, ha kicsit hosszabb labda akkor nem arra kellett volna koncentrálnia hogy hogy érje el, hanem hogy hova lőjje..
lluisllach89, ajánlom neked hogy megfelelő lelkierő birtokában nézd végig mégegyszer ezt a meccset.
1. Maxwell "agyonrúgása" egy épp hogy csak elszámított labda volt
2. Te nyilván nem játszod ezt a játékot, csak nézed. Ha az ember megkapja a labdát, és már nekirontott két védő, akkor minden létező megoldás egyszerűbb, mint a pálya túloldalán szabadon helyezkedő társadat észrevenni és még tökéletes pontossággal és ritmusban oda is tenni neki. Mert h még csak lassú se volt az az ívelés. De a lényeg, hogy észrevette, hogy Bojan üres, és még megoldásként is ezt választotta, nem mást. Meg is jegyeztem meccs közben, erre mondják hogy "lát a pályán".
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila