Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És tényleg.davi10 írta: ↑2022.02.12. 19:10:11Rákerestem a játékosra, a google szerint 42 évesbence0330 írta: ↑2022.02.12. 18:59:22https://www.youtube.com/watch?v=GfEc2V8H70Y
3:35-nél az ott Moussa N'Diaye lehet? Feljött Alba cseréjének?
Mivel külön edz, én Wague-nak gondoltam, elvileg Ő is már füvön mozog.
Rákerestem a játékosra, a google szerint 42 évesbence0330 írta: ↑2022.02.12. 18:59:22https://www.youtube.com/watch?v=GfEc2V8H70Y
3:35-nél az ott Moussa N'Diaye lehet? Feljött Alba cseréjének?
Igen, december közepe óta nem tudtak nyerni, és ami még furább, hogy a hazai meccseket sem képesek hozni.
Kölcsönopcióval mikor jártunk jól? Az kb. a temető. Hirtelen belegondolva talán Rafinha volt az egyetlen aki még tényező volt itt, de ő sem jutott tovább a stabil csere szintnél. A többi kölcsönjátékos még vissza se nagyon tért. Gondold át mielőtt ellentmondasz magadnak.Samper írta: ↑2022.02.05. 21:27:19Ez a régi fajta szemlélet. Ha viszont megnézzük a Barca első csapatát, a fiatalabbak közül egyetlen esetet se találunk, aki ezt az utat járta volna be. És nyilván nem véletlenül. Ami pedig azt illeti, hogy egy játékos már juvenil korában bemutatkozott a "nagyoknál", akkor számára már csak ez lehet a mérce. És ha nincs reális lehetőség házon belül az előrelépésre, akkor kézenfekvő a kölcsön.
Azért mutatkozott be, mert Dembelén kívül nem is volt egészséges támadó az A csapatban, ezen mit nem értesz?Samper írta: ↑2022.02.05. 21:27:19
Ez a régi fajta szemlélet. Ha viszont megnézzük a Barca első csapatát, a fiatalabbak közül egyetlen esetet se találunk, aki ezt az utat járta volna be. És nyilván nem véletlenül. Ami pedig azt illeti, hogy egy játékos már juvenil korában bemutatkozott a "nagyoknál", akkor számára már csak ez lehet a mérce. És ha nincs reális lehetőség házon belül az előrelépésre, akkor kézenfekvő a kölcsön.
Ez a régi fajta szemlélet. Ha viszont megnézzük a Barca első csapatát, a fiatalabbak közül egyetlen esetet se találunk, aki ezt az utat járta volna be. És nyilván nem véletlenül. Ami pedig azt illeti, hogy egy játékos már juvenil korában bemutatkozott a "nagyoknál", akkor számára már csak ez lehet a mérce. És ha nincs reális lehetőség házon belül az előrelépésre, akkor kézenfekvő a kölcsön.
17 éves kölyköknél, sőt a 19 éveseknél is az a normális, ha a Juvenill A-ban, később meg a Bben edződnek, nem pedig az, hogy a nagy csapatban kapnak játéklehetőséget.
Augusztusban lesz 30 éves, csak átmenetileg jelentene megoldást, pár év múlva megint ott lennénk, ahol a part szakad.
Nyáron nagy esély van rá, hogy jön Tagliafico. Most is az utolsó percig egyezkedtek egy kölcsön +7 milliós vásárlási opcióval, de Overmars elmondta, hogy (elsősorban a BL miatt) nem nélkülözhetnek embert. Volt szó arról, hogy bevonják Baldet a cserébe, de az Ajax nem nagyon akarta, aztán meg is sérült.
Igen, én még csak a klub első közleményét olvastam akkor, meg amit a kiváló képességű újságírók kihoztak belőle.