Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és ugye Messi az új Maradona, csak h a helyzet tovább bonyolódjonCorvy írta:Guido Vadala-ról hallott már vki vmit?
most olvastam róla hogy a "barca megtalálta az új messit"...
de Gai Assulinról is ez a hir ment szal nemvágom még hány messi lesz
de csak hajrá. Minnél több annál jobb
Nemtudom. Vázquez szvsz elmegy a spanyol középcsapatba majd...Jeffren is már viszonylag idős tehetségnek...ő is sztem elmegy máshova. Gai,Thiago és dos Santosban vannak lehetőségek a jövőre nézve szvsz.CFirpo3 írta:Olvastam, hogy Jeffren, Thiago, Jonathan, Gai és Victor Vazquez szerződése lejár a nyáron.
Abban szinte biztos vagyok, hogy Jonathan meg fogja kapni a felnőtt szerződést hamarosan, Jeffren is esélyes erre, de a többiek sorsától félek.
Én személy szerint assulint és jeffrent szeretme a legjobban, jólenne ha mindketten megkapnák a szerződést, de Gai nemfogjaCFirpo3 írta:Olvastam, hogy Jeffren, Thiago, Jonathan, Gai és Victor Vazquez szerződése lejár a nyáron.
Abban szinte biztos vagyok, hogy Jonathan meg fogja kapni a felnőtt szerződést hamarosan, Jeffren is esélyes erre, de a többiek sorsától félek.
Bizony..és már 13 meccse veretlenek!!! Úgy tűnik,hogy Luis Enriquével sem fogtak mellé a vezetők.alex27 írta:A Barca Atlétic már a 2. helyen van a bajnokságában. Egyre jobb formában a srácok.
Elég sokszor (szerk.: jobban meggondolva, ez nem is sok, mert nem sokszor lépett pályára, csak ahhoz képest sokszor láttamBraunA írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/at ... at-2012098
Ez elég mellbe vágó. Mikor elment, már akkor Fabegashos hasonlították. Lehet, hogy nem futott be olyan fiatalon, de ki tudja milyen potenciál van benne.
Tökéletesen egyetértek, csak én is emlékszem a lefordulásra, csak nem mondta senki sem, hogy ki fordult ott le, a mezszámot meg nem láttam, azt hittem Pedro volt.palesz77 írta:Dos Santos játékáról írnék egypár szót:
Első meccsnek tökéletes volt szerintem. Azért Ini valóban jobban lökte a csapatot, de ez nem várható el tőle, még a stílusuk is más - Ini többet cselez, őt max Thiagoval lehet összehasonlítani. Olyan érzésem volt, hogy 2 Xavi van a pályánA társak nem játszották azért meg a rizikósabb szitukban eleinte, de ahogy belemelegedett,a többiek is "észrevették". Volt pár szép megoldása, szerelése meg ilyenek. Nekem 2 dolog tetszett:
Az egyik kb csak nekem tűnt fel szerintem, mert "enyhén" ráálltam a gyerekreAmikor befújták szabinak, hogy 2 labda van a pályán. Na akkor olyan szépen fordult kapura, hogy öröm volt nézni. Belsővel 2 védő között áthúzta a lasztit, és kapu előtt állt. Csak lefújták. Ebből az jött le, hogy technikailag magvan a "Xavi" szint, nem kell félni, hogy nem tudja átvenni a labdát...
A másik meg a félpályás indítása Henrynak. Azt még álmodni sem lehetett volna jobbraPont bekanyarodott Titi elé, tökéletes passz volt, tökéletes ütemben. A kupában remélem megint kap 1 félidőt - meg Thiago is -, mert most januárban fennragadhat, ha játszatja Pep.
Szerintem végülis nagy jövő előtt áll, bár kicsit elfogult vagyok vele szemben. Habár még nem képes magára venni az egész csapat irányítását, de már most jobb mint Keita kb.
az az utolsó mondat az a legfontosabb!!!! ugyanígy gondolom énis! nagy jövő előtte,ezt a thiago-t nem is láttam még játszanipalesz77 írta:Dos Santos játékáról írnék egypár szót:
Első meccsnek tökéletes volt szerintem. Azért Ini valóban jobban lökte a csapatot, de ez nem várható el tőle, még a stílusuk is más - Ini többet cselez, őt max Thiagoval lehet összehasonlítani. Olyan érzésem volt, hogy 2 Xavi van a pályánA társak nem játszották azért meg a rizikósabb szitukban eleinte, de ahogy belemelegedett,a többiek is "észrevették". Volt pár szép megoldása, szerelése meg ilyenek. Nekem 2 dolog tetszett:
Az egyik kb csak nekem tűnt fel szerintem, mert "enyhén" ráálltam a gyerekreAmikor befújták szabinak, hogy 2 labda van a pályán. Na akkor olyan szépen fordult kapura, hogy öröm volt nézni. Belsővel 2 védő között áthúzta a lasztit, és kapu előtt állt. Csak lefújták. Ebből az jött le, hogy technikailag magvan a "Xavi" szint, nem kell félni, hogy nem tudja átvenni a labdát...
A másik meg a félpályás indítása Henrynak. Azt még álmodni sem lehetett volna jobbraPont bekanyarodott Titi elé, tökéletes passz volt, tökéletes ütemben. A kupában remélem megint kap 1 félidőt - meg Thiago is -, mert most januárban fennragadhat, ha játszatja Pep.
Szerintem végülis nagy jövő előtt áll, bár kicsit elfogult vagyok vele szemben. Habár még nem képes magára venni az egész csapat irányítását, de már most jobb mint Keita kb.
Én azt olvastam, h lehet h felbontják januárban a kölcsönszerződést a Benficával és visszatér Barcába, de valszeg megint kölcsönbe menne valahova máshova. Állítólag az Olympiakosz biztosítana neki lehetőséget a kezdőcsapatban.gyuri03 írta:Nemtaláltam jobb topic-ot szóval nemtudjátok hogy keirrison-al miújság?
játszik a Benficában?
Ha jól tudom, akkor van neki is saját topicja.gyuri03 írta:Nemtaláltam jobb topic-ot szóval nemtudjátok hogy keirrison-al miújság?
játszik a Benficában?
yaya is 24.. mindenesetre tényleg furcsa ez a 7es mez:D de jól áll neki az tény.. és szinte biztosra vehetjük hogy jobb teljesítményre lehet képes mint az előző 7esünk.. azonban furcsállom hogy nem úgy lett a szereposztás hogy pedro 7... jeffren 17.. de ez csak részletkérdés:DLM10 írta:Csak azért kapta meg a 7-est+dos Santos a 20-at, mert itt 23 volt a max keretszám, és így gondolom 23 alatt kiosztották a mezszámokat.