Ha Jonathanról írtam, neki is jönnie kell
Thiago - alias "Cshiágú"

:
Hát nekem nagy kedvencem lesz ha így folytatja

Inihez azért nem lehetett hasonlítani, mert ő annyira zseniális volt amíg a helyén játszott... De első meccsnek tökéletes volt, nekem jobban is bejött a játéka - és a stílusa - mint Jonathané - nem izgult, és megmutatta az elejétől fogva, hogy mit is tud, ez Jonathannál hiányzott nekem, ő csak a felénél lendült bele. Ha ő nem ragad fenn az első csapatnál a későbbiekben, akkor elbőgöm magam. Technikailag ott van a topon, és meg is húzza a cseleit. Kb egyszer csinálta rosszul - mert elvették tőle - de amúgy nagyon jól odja meg a necces szitukat is. Szép labdái voltak, a visszalassított csele meg... Arra nincs is szó, olyan szép volt - a többi is, csak ezt lassítva "profilból" is megcsodálhattuk.
Aki eddig nem átta játszani, azt szerintem meggyőzte.

Én szívesebben látnám őt az első csaptnál a cserepadon, mint Jonathant - ezt azért fájva mondom ki -, mert szerintem neki nem kell a B-ben tolnia még szezonokat, hogy elérje a nagyok szintjét - mentálisan is. Itt jobban tudna fejlődni, mert egy Tenerife ellen képes lenne jól játszani, és mégiscsak elsőosztályú meccs... Remélem ezt Pep belátja, és jövőre megkapja a profi szerződést - meg Jonathan is

-, mert így Cesc se kéne

Oké, azért attól még messze van(nak), de ha jönne, előlük venné el a perceket. És akkor én nagyon morci lennék...

És 3 éven belül már fel sem fog tűnni, ha a Thiago-Jonathan páros irányít szerintem, mert tökéletesen tudnák pótolni a Xavi-Ini párost- a stílusuk hasonló. Adja isten, hogy igazam legyen, és ne kelljen pofáraesnem