Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de az ellenpéldából sokkal több van, akiket agyon sztároltak, aztán meg közepes, vagy annál gyengébb futballisták lettek. Meg sajnos a média is egyre nagyobb nyomást rak ezekre a fiatalokra, és sokan nem bírják. Ha vki már egyeneset bele tud rúgni a labdába, az új Pelé, Zidane, Maradona stb. lesz.Lionel85 írta:Ez tény, de azért már korán meglehet látni a tehetségeket, hiszen Messi, Bojan vagy Agüero is igen fiatalok hívta fel magára a szakemberek figyelmét. Ha már van egy gyerek, akiről beszélnek, már jelent valamit, de az is tény amit elmondtál, hogy nagyon sok munka kell ahhoz, hogy valaki elérje Messiék szintjét.CFirpo3 írta:Én speciel nem vagyok elájulva az ilyen csodagyerekektől..![]()
Ahhoz, hogy valaki "befusson", nem elég csak a tehetség, nagyon sok munka is kell hozzá, meg türelem. Nem azt mondom, hogy nem viszi semmire, de sok ilyen videót látni, az ilyen gyerekek többsége el szokott tűnni a süllyesztőben.
Egyébként nem feltétlenül kell 17/18 évesen elkezdeni beépíteni, nem mindenki olyan koránérő típus, mint pl. Messi vagy Fabregas.
Ez tény, de azért már korán meglehet látni a tehetségeket, hiszen Messi, Bojan vagy Agüero is igen fiatalok hívta fel magára a szakemberek figyelmét. Ha már van egy gyerek, akiről beszélnek, már jelent valamit, de az is tény amit elmondtál, hogy nagyon sok munka kell ahhoz, hogy valaki elérje Messiék szintjét.CFirpo3 írta:Én speciel nem vagyok elájulva az ilyen csodagyerekektől..![]()
Ahhoz, hogy valaki "befusson", nem elég csak a tehetség, nagyon sok munka is kell hozzá, meg türelem. Nem azt mondom, hogy nem viszi semmire, de sok ilyen videót látni, az ilyen gyerekek többsége el szokott tűnni a süllyesztőben.
Egyébként nem feltétlenül kell 17/18 évesen elkezdeni beépíteni, nem mindenki olyan koránérő típus, mint pl. Messi vagy Fabregas.
Jövő szezontól profi szerződést fog kapnibarca0417 írta:Én inkább arra lennék kíváncsi hogy Jeffren mit tudna, ha folyamatos játéklehetőséghez jutna. De ez most így elég valószínűtlennek tűnik, hogy megkapja ezt a lehetőséget. Pedig......
Nekem is ez volt az első dolog ami eszembe jutott.palesz77 írta:
Hát nemtudom. Totálisan saját és nem hozzáértő vélemény lesz - ilyen szinten nem látok bele az ifiképzésbe -, de nekem kicsit darabosnak tűnik a mozgása.
Ő középcsatárpalesz77 írta:Thiagonak - gondolom azonos posztjuk van, ő is irányító nem?katalunya írta:http://www.youtube.com/watch?v=cT-_0Ghj ... re=related
én neki jósolom a legnagyobb jövőtde ezt már említettem,de most egy (asszem olasz)tv-be volt utánpótlás grúz meccs és ott volt és ismét rákerestem...nagy játékos lesz
Szerintem meg inkább csatár ez a fickó.palesz77 írta:Hát nemtudom. Totálisan saját és nem hozzáértő vélemény lesz - ilyen szinten nem látok bele az ifiképzésbe -, de nekem kicsit darabosnak tűnik a mozgása. Most ez hülyén hangozat, de pl nem hiszem, hogy ezekkel a cselekkel akármire is menne egy Spanyol elsőosztályú csapat ellen. Thiagonak - gondolom azonos posztjuk van, ő is irányító nem? - pl sokkal természetesebb mozgása van, könnyedebben csinálja meg a cseleit - Sevilla ellen ezt meg is csodálhattuk... De ez csak saját meglátás, pici elfogultsággal is, mert én Thiagot képzelem el a jövő egyik Barca irányítójánakkatalunya írta:http://www.youtube.com/watch?v=cT-_0Ghj ... re=related
én neki jósolom a legnagyobb jövőtde ezt már említettem,de most egy (asszem olasz)tv-be volt utánpótlás grúz meccs és ott volt és ismét rákerestem...nagy játékos lesz
Hát nemtudom. Totálisan saját és nem hozzáértő vélemény lesz - ilyen szinten nem látok bele az ifiképzésbe -, de nekem kicsit darabosnak tűnik a mozgása. Most ez hülyén hangozat, de pl nem hiszem, hogy ezekkel a cselekkel akármire is menne egy Spanyol elsőosztályú csapat ellen. Thiagonak - gondolom azonos posztjuk van, ő is irányító nem? - pl sokkal természetesebb mozgása van, könnyedebben csinálja meg a cseleit - Sevilla ellen ezt meg is csodálhattuk... De ez csak saját meglátás, pici elfogultsággal is, mert én Thiagot képzelem el a jövő egyik Barca irányítójánakkatalunya írta:http://www.youtube.com/watch?v=cT-_0Ghj ... re=related
16 éves...de szerintem ebbe az évbe 17 lesz me tavaly néztem h 16...de szépen lassan bekéne építeniKalap1988 írta:Ő hány éves? Egyébként tetszik, nem tűnik rossznak.katalunya írta:http://www.youtube.com/watch?v=cT-_0Ghj ... re=related
Ő hány éves? Egyébként tetszik, nem tűnik rossznak.katalunya írta:http://www.youtube.com/watch?v=cT-_0Ghj ... re=related
Hát ha akkora gyémánt tényleg, akkor a "tehetség legyőz minden akadályt".LM10 írta:Mivel Jeffren már biztos, hogy az 1. csapat játékosa lesz, és még Ribéry is jöhet esetleg a nyáron, így Gaira nem látok sok esélyt...főleg ha az Arsenal hívja.
Helyes!CFirpo3 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=684711
Hétfőn alá írhatják Jeffren új szerződését, a 20-as mezben fog ezentúl játszani.
Jó lenne, ha ezután a többiek következnének a szerződéshosszabbítással(Thiago, Jonathan..)
Ezen nagyon meglepődtemCFirpo3 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=684711
Hétfőn alá írhatják Jeffren új szerződését, a 20-as mezben fog ezentúl játszani.
Jó lenne, ha ezután a többiek következnének a szerződéshosszabbítással(Thiago, Jonathan..)
Jonathan és Thiago között épp annyi a különbség, mint Xavi és Iniesta között. És lévén, hogy Xavi és Ini közül Xavi az idősebb én most előbb Jonathan-t kezdeném el beépíteni, mert a 'Xavi-poszt' fog hiányozni, amit egy 'Iniesta stílusú játékos' nem tud TÖKÉLETESEN betölteni.maister6000cm3 írta:Szerintem Thiago előtt nagyobb jövő áll. Ő magában hordozza mind Xavi, mind Iniesta tulajdonságait is. Jól lát, jól passzol, ível, gyors, cselezik, lő. Ha megkapja a kellő mennyiségű lehetőséget, 3 éven belül a világ talán legkomplettebb középpályása fogja irányítani a csapatunkat...És ez nem elfogultság!
úúú téllegZS10 írta:Giorgi Chanturia - grúz, és véleményem szerint a mozgása Zlatanéra emlékeztet a legjobban. Iszonyat tehetség!!! 1-2 éven belül az első csapatnál lesz.katalunya írta:volt a pepsifoci.hu-n egy montenegrói vagy szerb vagy vmi iesmi nemzetiségű barca játékos...16 éves és belső középpályás de csak úgy f..ssa a gólokat...185 centi körüli,olyan gyors mint a villám,jól cselez,a gólpasszok terén is az élen ál a korosztályába,és tudja mozgatni a csapatot...egyszóval olyan mint iniesta csak magasabb és vmivel erősebb...ien mikrofon haja volt,és egyszerűen nem jut eszembe a nevede nagyon nagy jövő ál előtte
Giorgi Chanturia - grúz, és véleményem szerint a mozgása Zlatanéra emlékeztet a legjobban. Iszonyat tehetség!!! 1-2 éven belül az első csapatnál lesz.katalunya írta:volt a pepsifoci.hu-n egy montenegrói vagy szerb vagy vmi iesmi nemzetiségű barca játékos...16 éves és belső középpályás de csak úgy f..ssa a gólokat...185 centi körüli,olyan gyors mint a villám,jól cselez,a gólpasszok terén is az élen ál a korosztályába,és tudja mozgatni a csapatot...egyszóval olyan mint iniesta csak magasabb és vmivel erősebb...ien mikrofon haja volt,és egyszerűen nem jut eszembe a nevede nagyon nagy jövő ál előtte