albicelesteX írta:Én úgy vagyok vele, hogy kiráz a hideg az ilyen hasonlítgatásoktól!Messi nem Maradona, asulin meg nem Messi!100 évben 1szer van ilyen csoda mint Leo!Ha akkora tehetség lenne már bőven többet lenne a felnőtt keretnél!Ugyan így vagyok Bojannal is!Kirobbanó tehetség!De a messi féle szupertehetség kategóriától fényévekre van!Olyan töltelék embernél kicsit tehetségesebb emberkék,vízhordók, mint Busquets,Pedro,Jeffren!Akik szintén fontos részei a csapatnak és minden elismerésem feléjük!A lényeg amit ki akarok nyögni nem minden arany ami fénylik még a Barca akadémiáján sem!Így asulin sem!
Én is pont ezt írtam, mikor vki Meridáról érdeklődött. Tehetséges, de nem mindenkiből lesz Messi, Iniesta, vagy Fabregas. Ő is inkább Bojan szintű tehetség. Assulinról annyira nem tudok véleményt mondani, még nem láttam csak 2-3x játszani. Majd meglátjuk...
Mindenesetre nem 100 évente van olyan csoda, mint Messi

Gondolj bele, a labdarúgás maga nem sokkal idősebb, mint 100 év, és mégis hány rengeteg hasonló zseni volt már a történelemben. Inkább generációnként egyszer van olyan csoda