Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, nem mehetünk el a teljesítménye mellett szó nélkül, nagyot focizott! Gratula!szajko írta:Ez így van. Én Jeffrent már tavaly is szivesen láttam volna az 1. csapatba. Nagyon komálom a srácot és remélem a döntőbeli teljesítménye fel nyitja Pep szemét. Remélem kapni fog lehetőséget spanyol bajnokin is.
Henry jelenlegi formájánál(ez már akárhogy is nézzük nem fog feljavúlni) Jeffren sokkal jobb.
Szerintem ezen az egy meccsen több védőt vert meg, mint Henry az egész évbe.
Teljesen egyet értek!Messa írta:Nemtudom, Ti hogy vagytok vele, de szerintem ma a győzelem egyik kulcsa Jeffren beállítása volt. (nameg persze Pedroé.)
Igencsak meglepődtem rajta. Mindent bevállalt 1-1-ben, és sikerültek is neki a cselek. Csak így tovább!
Épp ez az. Jeffrennél tehetségesebb, de Jeffrenben nem is látok olyan tehetséget h akár stabil csere legyen,mint Pedro. Már 21 éves. Sokat már nem fog fejlődni, ezért felhívták, hogy néhány meccsen játsszon csereként, majd jövőre nagy valszínűséggel elkerül vmmi spanyol középcsapathoz. Assullinban ellenben megvan a tehetség ahhoz, hogy egy nap akár kezdő is lehessen, emiatt egyelőre állandó játékra van szüksége, hogy fejlődhessen.Corvy írta:Nekem Gai Assulin játéka tetszik nagyon.
Kár h. nem hoztuk fel a nagy csapatba jeffren helyett mondjuk :S
Benne látom a köv. messit
Ez jo!albicelesteX írta:Cáceres14 írta:valaki tud valamit a juvenil b-ben játszó yannick adamu djounsiáról? ó tudtommal kapus poszton játszik![]()
![]()
![]()
te már nagyon előrejársz az FM2010-ben!
Cáceres14 írta:valaki tud valamit a juvenil b-ben játszó yannick adamu djounsiáról? ó tudtommal kapus poszton játszik
Amikor linkelte akkor még másodikak voltak..tisztán emlékszem rá..alex27 írta:Bocs h kijavítlak, de a 3. helyen vannak. Természetesen ez nem von le semmit a csapat érdemeiből, hiszen a pocsék kezdés után fantasztikus lendületet vettek a fiúk.noname írta:Nagyon megy most az Atletic-nek. Sorozatban 7. győzelmüket aratták a harmadosztályban, ezzel már a 2. helyen vannak a csoportjukban.
Bocs h kijavítlak, de a 3. helyen vannak. Természetesen ez nem von le semmit a csapat érdemeiből, hiszen a pocsék kezdés után fantasztikus lendületet vettek a fiúk.noname írta:Nagyon megy most az Atletic-nek. Sorozatban 7. győzelmüket aratták a harmadosztályban, ezzel már a 2. helyen vannak a csoportjukban.
Igazad lehet, de rá nem emlékszem...Zsolti írta:Gabri is ott volt...LG írta:Múltkor vki megjegyezte, h a spanyol válogatottban 5 Barca játékos lépett kezdőként a pályára. Az u17-s bronzmeccsen szintén 5 Barca nevelés volt a kezdőben! Hihetetlen az utánpótlásunk!
Emlékszem, a 2004-s EB-n 2 darab Barca játékos volt a keretben: Xavi és Puyol, de kettőjük közül csak az utóbbi volt alapember. Azóta megváltozott a világ...
Gabri is ott volt...LG írta:Múltkor vki megjegyezte, h a spanyol válogatottban 5 Barca játékos lépett kezdőként a pályára. Az u17-s bronzmeccsen szintén 5 Barca nevelés volt a kezdőben! Hihetetlen az utánpótlásunk!
Emlékszem, a 2004-s EB-n 2 darab Barca játékos volt a keretben: Xavi és Puyol, de kettőjük közül csak az utóbbi volt alapember. Azóta megváltozott a világ...
Én is pont ezt írtam, mikor vki Meridáról érdeklődött. Tehetséges, de nem mindenkiből lesz Messi, Iniesta, vagy Fabregas. Ő is inkább Bojan szintű tehetség. Assulinról annyira nem tudok véleményt mondani, még nem láttam csak 2-3x játszani. Majd meglátjuk...albicelesteX írta:Én úgy vagyok vele, hogy kiráz a hideg az ilyen hasonlítgatásoktól!Messi nem Maradona, asulin meg nem Messi!100 évben 1szer van ilyen csoda mint Leo!Ha akkora tehetség lenne már bőven többet lenne a felnőtt keretnél!Ugyan így vagyok Bojannal is!Kirobbanó tehetség!De a messi féle szupertehetség kategóriától fényévekre van!Olyan töltelék embernél kicsit tehetségesebb emberkék,vízhordók, mint Busquets,Pedro,Jeffren!Akik szintén fontos részei a csapatnak és minden elismerésem feléjük!A lényeg amit ki akarok nyögni nem minden arany ami fénylik még a Barca akadémiáján sem!Így asulin sem!