Mikaos írta:Kár, hogy Thiago-nak el kellett pazarolnia a meccseket a Barcán kívül, mert egészen szép dolgokat csinált a City ellen, íme egy videó erről:
http://www.youtube.com/watch?v=41VktWah ... re=channel
Jelen helyzetben nincs sok esély, hogy bennmaradjon a felnőttek között, pedig szerintem JDS-nél is jobban játszott legutóbb. (Tegyük hozzá, hogy JDS is elég jól tolta)
Teljesen egyetértünk. Mindamellett, hogy Jonathan nagyon nagy tehetség, nekem Thiago jobban bejön. Komolyan mondom, engem nagyon megfogott a játéka. Szerintem még nem volt olyan fiatal, aki ennyire megfogott rögtön - Messit a 2006/2007-es szezonban láttam játszani először, és ő már több volt mint tehetség akkor. Szerintem nagyon nagy játékos lesz, amellett, hogy jó irányító, még zseniálisan cselez is. Már várom, hogy felkerüljön a felnőtt csapathoz.
Idén amúgy Jonathan biztosabb felkerülő - ha nem jön senki - mint ő. Szerintem vagy azok, vagy azok közül fog felkerülni ember, akik ma ott voltak az edzésen. De meglátjuk. Bízom Pepben, szerintem tudja, hogy az ifiknek mikor a legjobb a felnőtt keretbe kerülés. És Thiago nagyobb tehetség annál, hogy képesek legyünk elherdálni - és a Fabregas eset sem áll fenn, ha jól tudom lassan 18, és megkaphatja akár a profi szerződését is ezért.
De viszont Jonathannak nagyon drukkolok, hogy legalább ő kerüljön fel az A csapathoz. Télen meg akár nevezhetné Pep Thiagot is, ha most nem teszi